- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
válasz Goldmen75 #24501 üzenetére
Én sem tudtam róla Más hogy jött erre rá? Teljesen véletlenül, vagy olvasta valahol?
S2-ben valóban alapból benne volt egy hasonló menü, csak picit kevesebb pont volt benne.
A Go-t már letöröltem, felkerült a Nova, most állítottam át 0,5x az animációs skálát, lassan, de biztosan haladok Szeretném reset nélkül "feltubrózni" a sebességet, de ha így sem megy, akkor este csinálok egy FR-t és ha azután sem lesz jó pl. a Novával, akkor feladom, marad ilyen lassú ez a dög
-
scapegt
őstag
válasz FrankMonzano #24491 üzenetére
S-Voice hol van? Az a hangvezérlés esetleg?
-
Gizmo94
veterán
válasz csabám #24500 üzenetére
Azért mondjuk ezt olyanoknak kellene aktiválni, akik tudják is, hogy mi van ott, meg mi mire való. Aki még rootolni se rootolt, mert minek az, az garantáltan csak jól el fogja baszni a telefont abban a menüben, ha belenyúlkál a dolgokba. A fejlesztői beállítások nem alapszintű dolgokat tartalmaz, enyhén szólva sem.
kali: Megírtam már neki egyértelműen egy korábbi hsz-ban , nem sokkal feljebb.
[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
Egyébként sajnos még mindig lassú a telefon, az smseimet néztem volna meg, aztán a híváslistát, de több másodperc volt, mire mutatta őket. Szóval este még nyomok egy FR-t meg wipe cache-t meg mindent, amit kell és csak a Nova-t teszem vissza, remélem megoldja, viszont Odinozni nem akarok, nem is értek hozzá (S2-re is csak gyári ROM-ot tettem Odinnal), ráadásul S4-en nem is lehet ROM-ozni, nem? Mégis írjátok, hogy ezt, meg azt tegyek rá és gyorsabb lesz. Akkor most wtf?
Az imént hívtak a Telemax GSM-től, hogy holnap jönnek cserélni a kijelzőt
#24515 - Gizmo94: ha van türelmed Neked, vagy valaki másnak és elmagyarázza (hülye azért nem vagyok ), hogy mit honnan szedjek le és tegyek rá, és ez tényleg teljesen legális és nem lesz belőle gond, akkor természetesen megcsinálom, mert ez a sebesség enyhén szólva is lassú egy ilyen hardverhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz scapegt #24514 üzenetére
Lehet Odinnal romot rakni, sőt,tök egyszerű, és az egyedüli stabil, tiszta, biztos megoldás. Elsőnek egy négyfájlos repartos rom, utána pedig az a rom, amit szeretnél. Így lesz gyári és tiszta rendszered.
Szerk: Akkor addig már ne piszkáld, kérd meg a szervizest, hogy csinálja meg neked a tiszta telepítést-repartolást.. Meg fogja. Legfeljebb dotálod kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
válasz Gizmo94 #24515 üzenetére
Bocs, de lejárt a szerkesztési idő.
Hoz magával valamit, amivel megcsinálja? Mert most elvileg csak kijelzőcsere lesz, bár megkérdezte a srác a telefonban, hogy lementettem-e az adataimat, ill. meg tudom-e oldani a mentést. Egy kijelzőcseréhez szerintem nincs rá szükség, de ők tudják
Majd holnap akkor ha nem felejtem el, bepróbálkozok -
epakla
tag
KIT-KAT:
[link]Nem szenvedek elmebetegségben, minden percét élvezem! :-) Samsung Galaxy S10
-
nfsu17
veterán
válasz scapegt #24473 üzenetére
nekem is döcögős a menüben sokszor, csak simán a beállításokból a visszanyíllal kilépek a főoldalra és többször megdöcögve megy az animáció....nekem is S2 volt (van), egymás mellett tudom tesztelni a kettőt, és néztem már youtube tesztet, böngésző tesztet, programelindulás gyorsaságot, stb és azt kell mondanom, hogy ha van max 20% sebességelőnye az s4-nek, akkor sokat mondtam.
Átlagos, egyszerű felhasználás mellett. Tehát semmi durva játék, stb.
Nem azt mondom, hogy minden s4 ilyen, meg hogy minden s2 fürge, én így tapasztaltam. -
legenda
válasz nfsu17 #24520 üzenetére
nem csak a felhasználás számít, inkább fontos a rendszer állapota/milyensége, illetve a firmware verziója, de például a kies frissítés, pláne gyári visszaállítások nélkül, nem sok okod ad a rendszer fürgeségére.
kár, hogy nem nagyon jön már mostanában s2 szoftverezésre, mert nyomnék egy videót a két telefonról úgy, hogy mind a kettőn korrekt és friss (gyári) rendszer van, látványos lenne a különbség.
a legjobb telefon is küszködhet problémákkal, ha szoftveresen betett neki valami...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nfsu17
veterán
"mind a kettőn korrekt és friss (gyári) rendszer van"
Nekem az S2-n JB 4.1.2 van, XEH, független, OTA frissítés után gyári beáll. visszaállítással és hibátlan, tökéletes. 400! óra újraindítás nélkül is fürge mint az állat.
Ez az S4 nekem telenor 4.2.2, bontatlan dobozos, én kezdtem el belakni, pont úgy, pont azon beállításokkal, mint az S2-t. Tehát a 2 teló beállítása nagyjából azonos.
Gyorsabb az S4, ez tény, a megdöcögések ellenére is, de nem annyival, hogy ujjonganék örömömben.Nem akarom szapulni az S4-et, mert inkább kevesebb van olyan emberből, aki nem elégedett vele és én sem vagyok elégedetlen, csak többet vártam volna.
-
FIREBLADE78
addikt
próbáltam frissíteni odinnal az új 4.3-at,ááá, megőrülök, ment a csík és ez a buzi gép ledobta,kiírta h nincs csatlakozva,tehát megszakadt az egész,lehúztam kábelről,mert ugye nem cstlakozott és most kiírja h firmware upgrade encountered an issue,please select recovery moide in kies and try again
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
válasz FIREBLADE78 #24525 üzenetére
na hála most megyeget a csík remélem nem dobja el
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
őstag
Ez az új root vírusos még?
-
legenda
válasz nfsu17 #24523 üzenetére
a dobozából újonnan kivett telefon esetén is gyári visszaállítással kezdem - pláne szolgáltatós készülék esetén -, és csak utána lakom be.
a belakás sem mindegy, hogy mit jelent, két eltérő típusú készülék esetén nem lehet minden azonos.
a megdöccenések miatt írom, hogy nem normális, ott akkor valami szoftveres probléma van!
igaz, számomra idegen dolog a (f)ota/kies frissítés, és még az odin által felhúzott firmware verziók is úgy mennek fel, hogy előtte és utána is megy a teljes gyári visszaállítás, illetve lehetőség szerint re-partition kipipálásos alapot kap a rendszer, de cserébe nincs is probléma, gördülékeny a rendszer, nem akad vagy döcög!
ilyentén nem s2 vagy s3 típusokhoz kell hasonlítgatnom az s4-emet, hanem i5, one, nexus 4...stb tulajok is elismerően bólintanak rá, és ezen tények, illetve a megfelelő felhasználói élmény kárpótol érte, hogy macerásabb a frissítés, ha kijön egy friss firmware, mert nálam minden tiszta alappal kezd.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Revesz
aktív tag
Nexus 5 kepernyo lezaras animaciojat(mint a regi tv-nel, osszemegy egy feher csikka es eltunik) ra lehetne ultetni s4re? Vagy esetleg van erre valami APK?
-
mycso
veterán
Kicsit túl van ez misztifikálva és te is túlliheged ezt a dolgot.
Én a legszükségesebb esetben csinálok gyári visszaállítást és mégis pörgős gyors a rendszer. (simán pakolgattam egymásra a frissebb romokat gyári és custom vonalon is)
Általában valamilyen nem megfelelő rom/program esetleg valamilyen beállítási hiba okozza a problémákat.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
legenda
én már csak ilyen vagyok, szeretek minden esetleges hibalehetőséget kizárni, amennyire csak lehet - és ez minden más területre is igaz, nem csak a telefonokra.
a probléma okozója valóban az, én sem véletlenül írtam szoftveres hibát, de ha már az alap/keret is rossz valakinél, akkor hiába vár javulást a frissítéstől, persze a nullázást nem szeretné, mert már belakta a rendszert, ezért inkább cserélgeti a felületeket, meg tiltogat folyamatokat...stb, hátha jobb lesz, és nem ritkán csak rátesz inkább egy lapáttal a problémára...
akinél okés a rendszer, az nyilván ne üsse vissza nullára, és akár (f)ota is frissíthet, nem feltétlenül lesz gond utána sem, de könyörgöm, aki sokszor leírja, hogy lassú, akad, döcög...stb, az miért nem keresi meg a hiba forrását - ha például egy alkalmazás tehet róla -, vagy miért nem kezdi tiszta lappal a rendszer belakását? úgy legalább az is kiderülne, hogy melyik alkalmazás felhúzása után jelentkezik a probléma.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gyula84
veterán
válasz Don't Panic #24530 üzenetére
leszedtem én is és megnéztem MK8 alatt 29163
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
hdekakas
senior tag
Sziasztok!
Az hogy lehet, hogy ennek a fehér telefonnak fekete a home gombja?! -
Gyula84
veterán
ez a tok jól néz ki vásárolt valaki már ilyent?
[link]Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
zx6r
aktív tag
Nemrég írtátok ,hogy akad nálatok PvZ 2...nekem mióta megjelent fent van elég messzire el jutottam benne,de akadással még nem találkoztam.
-
henesa
aktív tag
Üdv ! Most dobta fel a telefonom a a szoftverfrissítést merjem engedni 4.3 ra ??
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
scapegt
őstag
válasz Gyula84 #24538 üzenetére
Én nem, de pár dolcsiért is megkapod máshol, ha esetleg vennél.
zx6r: nekem amikor sok a zombi, nagyon akadozik, nálad hogy hogy nem?
(ha már úgyis beszélünk róla, mi a frászt lehet csinálni a kulcsokkal, ha már kinyitottam az összes kaput? Az 1. piramisos pályán 40 csillagból összegyűjtöttem 41-et azokkal mit lehet csinálni? Van még kb. 27 kulcsom is, de minek?? )[ Szerkesztve ]
-
sickboy90
újonc
Sziasztok!
2 hete vagyok én is egy S4 (S2 után) tulajdonosa. Olvasgattam a fórumot és láttam, hogy van pár panasz az akksi púposodásra. Utánakerestem a neten és láttam, hogy a koreai és a kínai változat közül főleg a "Made in China" típusúakkal van a gond. Nekem még szerencsére nincsenek ilyen gondjaim, de nem is szeretnék.
Akiknek voltak ilyen problémái, azoknak melyik fajta van? Érdemes lenne esetleg lecserélni egy koreai típusú, eredeti akksira? -
Csehlala
csendes tag
Sziasztok!
Mivel kíváncsi voltam, ezért rákérdeztem a Telekom FB oldalán, hogy mikorra várható S4-re 4.3. A válasz alapján nem manapság... Levél változtatások nélkül bemásolva:
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Galaxy S4-re mikor lesz 4.3-as android frissítés. Többi szolgáltató már rég kiadta.
Köszi a választ!Telekom HU
Kedves ....! Az új frissítést már teszteltük, azonban a teszt során el kellett utasítanunk azt. A hibákat továbbítottunk a Samsungnak.[ Szerkesztve ]
-
zx6r
aktív tag
válasz scapegt #24543 üzenetére
nem tudom miert nem,nálam mj7 es rom van fent 4+1 fajlos ,de nem latok akadást,pedig kényes a szemem az ilyesmire,a kulcsok az ajtokhoz kellenek ott is van mennyi kell hozzá.Amúgy véletlen az energia takarékos mód nincs nálad bekapcsolva?jaaaa most nezem hogy mar kinyitottad a kapukat akkor nem tom én sem
[ Szerkesztve ]
-
Valaki1234
tag
Sziasztok!
Nálam is fellépett az aksi púposodás. Ha valakinek volt ilyen problémája, és Samsung márkaboltba cseréltette ki, tőle kértek bármiféle papírt?Azért kérdezem, mert pl én GSM boltból vettem, és nem tudom hogy mennyi időt sz*rakodnak el vele ott...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest