-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
vagy át csúszik vagy nem
nálam ma szartak rá, mert keret cserém volt, meg se nézte a szervíz menütde ha softwares a probléma akkor azzal kezdik ,hogy megnézik, és ha nem official a telefon akkor azonnali gari megvonás
legalább ez is a hivatalos samsung duma amit ma reggel mondtak nekem
ami gondolom néma ellenszolgáltatásért cserébe módosítható a helyszínen -
Szakiii
addikt
válasz Ghostman78 #17157 üzenetére
Officialnak most is official csak ugye nem T-s rom
-
senior tag
válasz Szakiii #17158 üzenetére
a-a
akkor nem official
ha szolgáltatónál vetted, akkor a "hivatalos official" a saját szolgáltató romja
ezt is megkérdeztem direktén telenoros vagyok,direkt vissza toltam a telenoros legújabbat
ha vodát vagy t-t rakok rá, az neki nem official
faszoskodás leginkább ez az egész téma sztem -
Szakiii
addikt
válasz Ghostman78 #17160 üzenetére
Ja az lehet neki nem az, úgy értem hogy azt írja
-
legenda
válasz Ghostman78 #17157 üzenetére
a papíron leírt szabályozás adott, de ettől függetlenül ahány szervizes, annyi módozat...
az egyik nem foglalkozik vele, ha független firmware van a szolgáltatós telefonon, illetve kérésre akár azt is felhúzza rá, a másik pont ellenkezőleg tesz mind a két esetben.
az nem baj, ha az ügyfél számára kedvező irányban térnek el a szabályozástól, de nem muszáj, hogy így tegyenek.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Van egy telefon ami biztosítás alatt áll bevittem a készüléket kb egy hete küldtek egy smst ,hogy kész van
A kérdésem az lenne önrész amit fizetnem kell 30.000-ft-ot na de kérhetem azt is,hogy következő számlámra írják rá ?
Előre is köszönöm a válaszokatNexus 5
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogyha helyszíni javítást kérnék a T-s telómra /krómozott keret lepattogzása/, akkor mindenképp vissza kellene raknom a T-s romot, TMH pr-coddal? /jelenleg független BTU-s rom van rajta/
Köszi
bocsi, már látom a választ is
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
lukoz
aktív tag
válasz Ghostman78 #17165 üzenetére
oksa. Most rakom fel!
Kb 1mm-es és a jobb oldalon -
Giovanny
őstag
válasz Christian79 #17167 üzenetére
Igen csak a pda-hoz tallózod,én nem vettem észre semmi különös dolgod...lehet valami apró javításokat tartalmazz,utána lehet root-olni stb..,
Zero Defect.No Compromise !
-
ricsi0307
senior tag
Akkor hárman vagyunk.Nekem úgyszintén a jobb felső részén pattogott meg, egészen pontosan az elülső kamera felett és hangerőgomb tövében.Viszont ha így pik-pak cserélik akkor lehet kihívom őket a héten. Mondjuk nincs sok kedvem szívni a visszaállítással.
[ Szerkesztve ]
-
Giovanny
őstag
-
stnstn
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. TouchWiz helyett felraktam a 4.3-as Google edition-t, de a Samsung jópofa kamera app-ja nagyon hiányzik. Van valami megoldás, hogy visszarakjam úgy hogy a Google edition marad?
EricssonHotlineCombi433->BenefonTDP-40->EricssonGH198->Nokia2110i->Nokia6110i->Nokia3210->SonyEricssonT610->SamsungD500->LGK750Secret->SonyEricssonxperiaX10minipro->SamsungGalaxyS4->GalaxyS6->GalaxyS8->GalaxyS10->XiaomiMi11ultra->Samsung S22 ultra->S24 ultra.
-
kabala85
újonc
Sziasztok! Sajnos elromlott a telefonom amit a T-Mobilnál vásároltam 2 hónapja. Természetesen regisztráltam a Samsung oldalon is a terméket és a szerviz itt van tőlem nem messze. Garanciális javításra hova érdemes vinnem a T-Mobilhoz vagy a Samsunghoz? Van valakinek ebben tapasztalata? Nem szeretném ha hetekig rajta ülnének. Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
proly01
őstag
Valaki meg tudná mondani,hogy a kernel wake locks ok közül a
deleted wake locks és a power management service micsoda vagy hogyan lehet kilőni mert utóbbi 101956 szor még iménti 59872 szer ébresztette fel a telefonom 12 óra alatt és 58% on van kb 1órás kijelzőidővel és erős a gyanúm,hogy ez a kettő komoly szerepet játszik benne
....Pr:)ly....
-
legenda
válasz kabala85 #17176 üzenetére
szia,
helyszíni javítás, esetleg még samsung gyorsszerviz, netán garis futár, a sima szerviz vagy átvételi pont, illetve a szolgáltató lomhább, mivel komoly probléma esetén a központi szervizbe küldik tovább.
mi a telefon hibája?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
makra79
csendes tag
Sziasztok ma már hívtak is a samsungtól (Törött kijelző ) A helyszíni javítás nem lehetséges,a holnapi napon 1 futárt küldenek,aki elviszi és bevizsgálják addig csere készüléket biztosítanak. Nem a legjobban indul az ügy ha nem javítsák gariba sajnos 1 ideig nem tudom kifizetni a kilyelzőt.
-
kabala85
újonc
Szia kali!
Az elején még úgy kezdte, hogy amikor telefonálni akartam kiírta nem vagyok regisztrálva a hálózaton (ezt egy újraindítás megoldotta). Utána alacsony akku feszültségnél (20-30%) egyszerűen kikapcsolt. Most már ott tartok, hogy 50-70%-os töltöttségnél is ezt csinálja. Visszakapcsolni csak töltés után tudom, vagy ha várok vele egy órát kb+ nagyon gyorsan merül az akku. Az eltárolt wifis jelszavakat elfelejtette, könyvjelzők eltűntek.
Ötlet? -
legenda
válasz kabala85 #17183 üzenetére
szoftveres probléma is lehet, és arra megoldást jelenthet, ha visszaállítod gyári állapotba a rendszert.
ilyen problémák esetén érdemes azzal kezdeni, és így kizárni a szoftveres hibát, vagy simán csak örülni, ha ezáltal megoldódik a probléma.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Genius007
őstag
Feltettem a Torrente romot, nem volt WiFi, felvettem úgyis, hogy előtte Odinnal a modemet feltettem neki, aztán a romot (előtte természetesen wip facetory, cache, dalvik! és utána a modem és rom)
úgysem volt WiFi. Feltettem a WannamLite Romot, azon volt wifi de egy kalap szar, feltettem utána (wipeal és wipe nélkül is!) a Torrente romot, de még mindig nem volt WiFi, sőt már hang sem volt.Kérdezem én, hogy lehet hatalmas formázást csinálni, és visszatenni a gyári romot?
Mert én hiába wipeolok rommá mindent, és indítom újra a telefont, a francia nyelvű WannamLite megint csak bejön. A 4+1es megoldás hogy működne? (i9505 LTE T-mobilos telóm van pontosan!)Ha valaki pár sorban leírná (linkel/linkekkel megspékelve) azt nagyom megköszönném!
Sorry, hogy ennyit értetlenkedek, de nekem valahogy nem igazán akar ezen a telón összejönni a romozás.Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Christian79
tag
válasz Giovanny #17172 üzenetére
János, én meg vagyok áldva ezekkel a rom letöltésekkel. Sammobilról kétszer próbáltam leszedni az MH9-es romot, de a rar kicsomagolásánál mindig crc hiba. Továbbá ha megnyitom kicsomagolás előtt, két fájl van benne: egy képfájl és egy .dll kiterjesztésű. Ez miért van? Vagy nem jó a hotfile-os link amire klikkelek?
-
Giovanny
őstag
válasz Christian79 #17192 üzenetére
A .dll file-t felejtsd el,az nem kell neked,csak a .tar kiterjesztésűt kell tallózni az Odin pda-hoz, ha crc hibás a letöltött rom,akkor sajnos töltsd le újra
Zero Defect.No Compromise !
-
Gizmo94
veterán
válasz Genius007 #17191 üzenetére
Torrente romja nagyon jó, én is azt használom.
Rakj egy négyfájlos békaromot, oldalára itt beregelsz, lesz teljes tutorial képekkel, mindennel, odinba betallózol mindent a helyére, foolproof, elbaszni se tudod. Ez alapra vágja a telefont, arra meg innen először a modems. tar-t odinból a pda-ba tallózva, majd arra Torrente 3.0-s romját.. NE! wipeolj se partitiont, se dalvikot cwm- ból és menni fog a wifi.
Torrente romjánál a mai napig nincs jobb véleményem szerint.[ Szerkesztve ]
-
dioka10
újonc
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek!
Neten találtam egy eladó S4-et ami teljesen új csak félek h nem eredeti vagy vmi gáz lesz vele, személyesen nem tudom megnézni a telefont mert a tulajdonosával együtt külföldön tartózkodik. A tulaj már küldött képet a telefon garancia papírjáról.
Tudtok-e valamit javasolni , hogy ne jöjjek ki belőle rosszul? Mit tegyek? Le lehet e valahogy ellenőrizni a széria szám alapján?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Bazsa74
tag
Kali tudsz nekem ajánlani valamely romot, ami használható és érdemes kipróbálni? Most a legújabb frissített t-s rom van fent?
Off
-
WinstonWolf
senior tag
Nggabi: Boltban mi? Mert az 100%-os... Kivéve ha úgy jársz mint én...
[ Szerkesztve ]
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest