- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanci789
aktív tag
válasz csabicska #16597 üzenetére
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy most az a Premier-es pre rooted-os MGA van fent egy jó ideje, nemrég rádobtam az Adam kernelt, de sokszor rommá fagy a teló tőle. Most visszamennék kicsit gyárira, és pont kapóra jön ez az új MH7 T-mobileos rom.
Tehát MGA-s Adam kerneles romról hogy térnétek át a helyemben a legegyszerűbben erre a gyári MH7-re? Root nélkül Heliummal raknám vissza az adatokat. Jobb lenne 4 fájlossal csinálni, tehát 0-ról indulni, vagy elég ez az 1 fájlos? Jöhetnek linkek is.
Nagyon szépen megköszönném a segítségeket!
-
legenda
-
Land
veterán
Üdv!
Több S4 tulajjal levelezgetek mostanában és szinte mind az írja, hogy laggolgat néha a telefon. Bármelyik ROM-mal. Van érkezőben olyan ROM, mely ezt javítja? HTC One-t lehet lecserélném erre. Még nem tuti, mivel nagyon jó telefon, de a kíváncsiságom megnőtt a Samu zászlóhajója felé. Főleg a kamera miatt cserélnék, mert a a HTC nekem kevés. Nyaraláson sajnos leszerepelt egy telefonhoz képest is.
Kihangosítva tudom, hogy a HTC jobb, de fülessel van különbség a HTC javára a Dirac HD erősítő miatt vagy ebben is van valamilyen segéderő?
Kijelző tudom milyen, anyagminősége is. Lehet matt hátlappal használnám vagy Nillkin tokkal. Amúgy a T-ben nyomkodva nem nyöszörgött a kezemben...Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Szakiii
addikt
Üdv, én one-ról váltottam. Szerintem nem érezhető olyan szintű különbség hogy zavaró legyen. Ami tetszik az s4ben hogy hiába műanyag ide vagy oda sokkal kevésbé sérül a kijelző meg jóval karcállóbb. Kamera határozottan jobb. De a one szebb persze ez relatív. Nem tudom hogy gyári fülesek miatt mert nem ugyan azzal próbáltam a kettőt de a one jobban szólt nekem (de mint írtam lehet scak gyári füles ott jobb). A garancia viszont itt jóval jobb és nekem ez fontos szempont hogy nem kell attól tartanom hogy bármi gond lesz akkor heteket kell rá várni és lehet meg se csinálják csak visszaküldik....
-
Giovanny
őstag
Működő TriangleAway 3.05 kipróbáltam
Zero Defect.No Compromise !
-
legenda
szia,
nézz meg egy olyan telefont is, amire tisztán - re-partition kipipálással - lett felhúzva mondjuk az xxubmga, hogy az nagyon rendben van!
akik csak frissítéssel húznak fel egymás hegyére-hátára a különböző firmware verziókat, de már az alap is tönkre van vágva, ott nem is csoda, hogy akadozik meg röcög...
elég visszaolvasnod, találsz több olyan hozzászólást, hogy aki rászánta magát a re-partition módszeres felhúzásra, annak pörgős lett a korábban akadozó és problémázó rendszer.
jó fülessel jó az s4 is, de a gyári füles felejtős.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Land
veterán
Szakiii: Köszi! Pár perc erejéig használtam Samu gyári fülest és a 3k-s fülesem után nyúltam utána. Elsőre azt hittem jackhibás a telefonom vagy gyári hibás a füles, de nem. Számomra elégtelen az a "minőség".
Rendesen újrahúznám persze. Sőt nem riadok vissza a főzelékektől sem. Esetleg 4.3 GE, mely jónak ígérkezik. Csak legyen gyors bárhogy is! 4.3 gondolom nektek is hamarosan hivatalosan kijön.
Van jó fülesem. Minden telefonomat azzal használtam PowerAmp-pal. Pl S3 szépen szólt, főleg ha Voodoo volt alatta. Ehhez képest milyen az S4?
HTC szerintem van Wolfson-Voodoo szintű.[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Muffi
aktív tag
Na jelzett ma reggel nekem is hogy jött frissítés! Mivel hiába OTA-n frissítek én mindíg tiszta lappal kezdek. Szóval HR-t csináltam majd feltettem rá egy 4 fájlos MF4 romot majd utána annál is toltam egy HR-t és utána OTA-n lecsurdogált ez a MH7 T-s rom, és most lakom be a telot...Szerintetek jól csináltam? Mert én általában így csinálom ha Otan tolom fel vagy ha 1 fájlos romot Odinnal.
Más: Most akkor ezek még zártak, ugye? Mert ma láttam hogy van már MIUI rom S4-re és hálistennek nem a portolt verzió hanem csináltak rá. Szóval most így ha akarnám hogyan tudnám felrakni ezt a romot erre a zárt T-s romról?
Köszi előre is a segítséget!Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
muratomi1
senior tag
Megvan az s4. Asszem ez marad legalabb 2 evig. Aki ezt akarja az ne akarja
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
kengyel
nagyúr
Tesztelgettem az új T.s romot, egész nap nyomkodtam, de semmi különlegeset nem vettem észre. Az aksim ugyan úgy teljesít, viszont a ram igénybevétele kicsit nőtt. Ugyan azon programok használatával. Más érdemleges változást nem tapasztaltam
Esetleg valakinél ram étvágy növekedés ?
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
muratomi1
senior tag
Semmi ertesites nem jott frissites gyanant. Na majd a telenoros rom kesobb jon gondolom..
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
b.bela1
őstag
válasz csabicska #16597 üzenetére
Pénteken cseréltem kártyát. 4g nem lett, viszont jobb a teló. Ahol eddig csak nyöszörgött, most simán megy. Az akadások is megszűntek (MH8). 4g-hez számlás előfizu nettel+hangalapú szolgáltatással szükséges (deezer). Csak így lehet dec 31-ig kipróbálni. Telenor oldalon leírva.
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Giovanny
őstag
MH9->nálam 0.93 ram-ot használ.
Zero Defect.No Compromise !
-
Pro!Petya
addikt
Aki szeretné egy picit gyorsítani az amúgy sem lassú S4-ét annak ajánlom a következő két lépést!
1. Galaxy S4 Lag Fix Makes it 10 Times Faster!
2. fstrim ----> ezzel óvatosan... ( ezt a 4.3 már alapból tudni fogja..)
További szép napot! ( Qi wireless kit berendelve )[ Szerkesztve ]
-
-
dodoroli
aktív tag
''Kevesebb ram'' ''több ram fogyasztás'' Tehát akkor ajánljátok ezt az új frissítést vagy sem?
-
paulovitsd
tag
ez az új t-s rom nagyon ott van.
300-400 mb-al több a szabad ram, az üzemidő bőven 5 óra felett jár. és végre a névjegyzék görgetése közben lévő lag is eltűnt.[ Szerkesztve ]
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok.
ME2 típusú gyári ROM van a telefonon, és gondolkodom, hogy a napokban cserélem egyet WanamLite-ra, mert az nekem mindig nagyon jól működött S2-n.
Elég, ha Rootolom CF-el, efs backup, majd cwm-ből felteszem a WanamLiteot? Van egyéb csel?
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
Blaise
veterán
Sziasztok,
Vásárolt már valaki innen S4-et? Rendes, gyártói gyárit adnak, amivel a prémium szerviz/otthoni javítás is elérhető?
Azért kérdezem, mert jóval olcsóbb a többi bolthoz képest.
-
lefkosia
őstag
Az új t-mobile romnál esetleg van már root?
Vagy mehet a CF-Root?The Truth Is Out There
-
lajki7
senior tag
Udv! Azert irok mert szeretnek kerni egy olyan szivesseget hogy ha valaki netan tan nem hasznalja a fulest amit kapott a gephez (mert szar) oda tudna e nekem adni??? mert sajnos az enyemet par napja elloptak....kint hagytam a fulest az asztalon amig elmentem ebedelni es labakelt (jo fej munka tarsak )koszonom elore is annak aki szivesen oda adja.
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
venom123
tag
Sziasztok!
Ma kijött az új frissítés S4-re, telepítettem is szépen, és azóta sérültnek érzékeli a memóriakártyát. Vissza lehet vonni a frissítést (az eggyel régebbit visszaállítani)? Ha igen, hogyan?
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
proly01
őstag
Olvasom nap mint nap a fórumot sőt hozzá is szólok,de nekem nem tiszta ez a zárt boot loader es dolog.
Most ez mit befolyásol?
Rootolni ettől függetlenül lehet az összefoglalóban leírtak szerint?Nem gyári (nem playből letöltött) alkalmazásokat lehet telepíteni?....Pr:)ly....
-
samu496
tag
válasz csutizs #16593 üzenetére
Hello meghallgattam .hát én így nem hallom ki .. max egy picit másabb .de nekem nem tünt fel
Más :
Volt itt valakinek hogy az üzeneteknél nagyobb volt a betűméret mint amúgy .na a hangerőszabályozó gombbal az SMs-ek nel ha benne vagy egy beszélgetésben akkor ha nyomogatod akkor Zoom in/out ezt csak most fedeztem felGalaxy S4 Life Companion by Samsung
-
SanyikaDC
tag
jól értem a mai frissitéssel zárt bootloaderes nem downgradelhetö hulladékot csináltam a szeretett vadambol??? sh*t!!! :/
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
SanyikaDC
tag
válasz nggabi #16646 üzenetére
pl: xboxot minek downgradelnél??? nem feltétlen rossz ez a downgrade az s4 esetében se... na de a zárt bootloaderröl tudtok nyilatkozni???
[ Szerkesztve ]
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
őstag
Minden ugyanúgy müködik az új romokon is (MGG, MH7) Root, TA 3,05, custom kernel, recowery. Csak downgrade nyista
-
-
SanyikaDC
tag
válasz Sebibalu #16648 üzenetére
akkor ugyértve ha jobban szimpatizálok pl egy xxubmf4-es rommal odinbol nem tudom visszahuzni??? ezt hogy??? rakják bele tövig!!! (:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Óra topik
- Öregszem
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest