- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
netcore
tag
válasz kecsetihunor #16550 üzenetére
feltettem ezt a romot:[link]
XXUBMH1, és ezzel ma egerben remekül ment a 4g telenorral is
Üdv Laci
-
vepe
őstag
hol lehet az ismeretlen eszközt engedélyezni?, sehol nem lelem..
-
FIREBLADE78
addikt
válasz kecsetihunor #16550 üzenetére
Van wanam. Nem érzem szükségét costum romnak. Gyári, root, kiszedem a sok felesleges cuccot. Ennyi.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Revesz
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #16553 üzenetére
Full gyári telefonnál mely alkalmazásokat érdemes letiltani(chat ön, meg tarsaira gondolok) ? Ha egyáltalán van ilyen... Bocsi, hogy kérdezek mielőtt valaki leszól a tablagepemen nem működik jól a fórum keresője
-
MartOOn
addikt
Hello Mindenki! S4 full gyári minden rajta, ledobálja a wifimet. Lehet tudni h ezt miért teszi? Eddig semelyik telommal nem volt gondja a routeremnek. Erre ma kuldi a szolgalatato h a mobilnetemet is mindjart tul lepem... Hat persze ha itthon is ledobalja es vigan mobilbetezik a drágám... Ha valaki tud segiteni előre is köszi!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Eli577
senior tag
válasz MartOOn #16555 üzenetére
Próbálj meg egy szoftverfrissítést, ha nem a legfrissebb van, ha nincs változás, akkor gyári visszaállítás. Ha azután sem történik változás, akkor még mindig lehetőség van másik rom feltételére, bár akkor inkább már wifi-hibára gondolnék.
Ha jó sejtem, akkor a telefon újraindítása már megvolt.... -
proly01
őstag
Létezik bármiféle app vagy hack vagy bármi amivel mindent tudok kézmozdulatokkal írányítani.gondolok itt pl a menüre,hogy ugyan úgy tudom lapozni mint a galériában a képeket stb....
....Pr:)ly....
-
legenda
válasz MartOOn #16555 üzenetére
szia,
nem ártana tudni a router típusát és az aktuális beállításokat, de kezdésnek próbáld ki más/minden csatornán a kapcsolatot.
Revesz; nem feltétlenül kell bármit is tiltani, elég megfelelően beállítani mindent.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz MunezXBK #16559 üzenetére
nem lehet csak gyártóra leszűkíteni, mindegyiknél vannak jó és problémásabb típusok, ráadásul a wifi kapcsolat nagyon sok tényező függvénye, nem feltétlenül fogható a hiba csak a routerre vagy csak a telefonra, a környezeti tényezők és beállítások milyensége is nagyban számít.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MartOOn
addikt
válasz Eli577 #16556 üzenetére
a legfrissebb sw van rajta. ujrainditas megvolt... fact reset még játszhat... fogalmam sincs milyen a routerem... O2 hozta... bedugták 2 éve azóta megy... mindárt előkotrom...
SagemCom
életemben nem hallottam...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
csabicska
senior tag
-
Szakiii
addikt
Üdv, ha azt akarom hogy a függetlenített telefonomat gyári függetlennek lássa akkor rootolni kell 0-zni a számlálót módosítani a csc-t és feltenni egy xeh romot?
-
csabám
addikt
Sry, kicsit előre szaladtam a dolgokban
Még én sem találtam meg...[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
kengyel
nagyúr
Most megy fel a Telekom . Akkor lassan elérhető
Model: GT-I9505
Country: Hungary (T-mobile)
Version: Android 4.2.2
Changelist: 1220396
Build date: Fri, 16 Aug 2013 10:17:12 +0000
Product Code: TMH
PDA: I9505XXUDMH7
CSC: I9505TMHDMH2
MODEM: I9505XXUDMH7kengyel
-
Szakiii
addikt
Ha xeh romot tettem fel 4 fájlosat és frissít úgy hogy eredileg T-s a telefon abból nem lehet gond?
-
kengyel
nagyúr
válasz paulovitsd #16574 üzenetére
Mivel raktad fel ? Majd később írd már meg hogy lett e valami változás
kengyel
-
T3ccO
csendes tag
Sziasztok!
4.3-ról nincs még semmi hír?Ha elfogy a benzin, légy bunker! Ha elfogy a lőszer, légy menedék! Ha elfogy az idő, légy hős!
-
bee_jay
tag
Sziasztok!
Erről az S View Cover utánzatról van valakinek véleménye?
-
apaszka
veterán
"zárt bootloader"
Ezt ha látom kicsit félreérted,valószínű a megfogalmazás miatt.
Azért van ,mert voltak hibák miket a samu kijavított végre. Biztonság terén volt pár aggályos dolog benne.
Most ezt nevezik zárt bootloader.nek mert még nem nyitották fel ügyes srácok.
Ha lesz rá ROOT amint hívjuk,már nem lesz zárt!
Gondolom hamar kinyitják,és lesz jogosultság ezen is a rendszert írni.Kb ennyi tömören.
De vannak itt nálam okosabbak,és kiegészítik a tutira.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
szaboba2
tag
Sziasztok!
Az "normális", ha az új T-s frissítés után a SELinux állapota: Enforcing?
Még valami: Másnál sem frissült a kamera? (nem mintha muszáj lenne, csak kérdem
[ Szerkesztve ]
-
samu496
tag
Csak én látom rosszul vagy független telókra az MGA a legfrissebb ??
Galaxy S4 Life Companion by Samsung
-
Giovanny
őstag
Zero Defect.No Compromise !
-
csutizs
tag
Sziasztok. Van egy hülye kérdésem :-)
Amikor a billentyűzeten lenyomtok egy karaktert, akkor az első karakter lenyomásának a billenytyűhangja ugyanolyan hangos, mint a második?
Mert nekem nem. Az első billentyűhang leütés hangja halkabb...
Olyan, mintha nem kapcsolba időben a hangszóró.Ez legyen a legnagyobb problémám, de mégis kiváncsi vagyok, mennyire egyedi a dolog. Léci hallgassátok meg nekem.
Köszi..
-
csabicska
senior tag
Kérdezném ,hogy a 4G alatt változik a megjelenitett ikon?
Most H+.
4G alatt ugyanez vagy más látható?
Köszi.-Galaxy S20 - The best-
-
szaboba2
tag
Arra lehet amúgy reális esély, hogy kisebb településeken is elérhető lesz a T-s 4-g?
-
Paszkal3
tag
Sziasztok!Ha valaki elakarja adni a telóját engem érdekelne amennyiben:kártya független,gyári garis,karcmentes,szóval a telefon rendezett minden meg van hozzá.Színe fekete legyen,de ha fehér az is érdekelhet.Privátban írjatok!Köszönöm!Üdv nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest