- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
válasz FIREBLADE78 #16150 üzenetére
A #16139-ben linkelt "Magyar független XEH i9505 4 fájlos 4.2.2 Jelly Bean I9505XXUBMGA"
-
legenda
válasz FIREBLADE78 #16151 üzenetére
attól még frissül, az az egy állomány is tartalmazza a modem és a csc összetevőket is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Rengete
aktív tag
Sziaztok! Vásároltam egy galaxy S4-et. Tescóban egy mobil boltban. 115000- ért szerintem jó áron. Elvileg ismerem a srácot és szerintem nem vág át. A telefon elvileg az elmondása szerint t-mobile-s. Ahogy én is!
Elmondása szerint függetlenítve a van a telefon. A régi S3-mat csak Cyanogen moddal használtam mert azzal villám gyors volt és nem volt teli sok szeméttel. Erre is meg póbáltam fel tenni de valamiért nem sikerült. Felraktam hát a ha legfrissebb t-s 4-1 fájlos t-s romot.Most működik elég jól. Viszont szeretnék egy független romot feltenni hogy otán is tudjam frissíteni. És a gyári romban azért tetszik pár dolog ami a CM-ben nincs benne. MIt javasoltok mit tegyek fel és mire figyeljek?Ui.: Akartam fissítést keresni a telefonon belül de azt írta, hogy ez egy módosított készülék.
[ Szerkesztve ]
-
kacsuszka
aktív tag
hali
valami uj gyári független rom-ot tudnátok adni gyors letöltésűt?
lehetőleg 1 fájlosat. az se baj ha nem magyar akár német vagy osztrák is lehet.
köszi -
legenda
válasz Rengete #16156 üzenetére
szia,
rosszul kezdődik, csak halkan kérdezem, hogy az akkumulátor alatti matricán és a *#06# kódra kiír imei azonos?
a t-s firmware is frissíthető kies és (f)ota útján, ha adnak ki frissítést.
amennyiben re-partition kipipálással kerül felhúzásra a 4 + 1 + 1 állományos szolgáltatós vagy független firmware, úgy nem dobhat frissítési hibát, hogy módosított eszköz, vagy nagy a gond.
itt találsz független és t-s re-partition képes firmware verziókat; link
az xxubmga az újabb független, az xxubmf4 a t-s.
fontos, hogy re-partition kipipálással húzd fel, de mivel módosított eszközöd van jelenleg, érdemes előtte nullázni a számlálót - ha nem 0 értéken áll -, illetve beállítani a megfelelő product code értéket.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ricsi0307
senior tag
Már egyszer kérdeztem de nem kaptam választ hátha most: Eldöntöttem egy UAG tok lesz rajta.Szerintetek ugyan azt kapom e-bayről 15$-ért mint amit 35-ért az offical honlapon?
-
muratomi1
senior tag
Sziasztok
Le szeretném cserélni egy fekete színűre s4re. Ki akar telenoros fehér hibátlan s4et s4ért?
Viszont hallottam olyanról ami a fényképezőgéphez van. Egy úgynevezett nagyító amivel jobb képeket lehet csinálni. De nem tudom hol keressek s4hez kifejezetten. Vagy létezik ilyen egyáltalán?take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
Dare2Live
félisten
válasz supervisor #16082 üzenetére
nagyétvágyú Snapdragon 800
Tény LG G2ben 3000es aksi van és LG nagyon sok trükköt alkalmaz pl GRAM de akkor is bzzeg G2 csúnyán elveri az eddigi legeket a Note2/ RAZR It aksiidőben mindezt béta állapotban....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
buborekosviz
tag
szerintetek elképzelhető hogy T szolgáltató azért dobálja el a hálózatot meg mobilnetet mert elmászott a CSC BTUra?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz buborekosviz #16165 üzenetére
nem valószínű.
próbáld ki a telefont másik sim kártyával, és adott sim kártyát másik telefonban, persze azonos helyen és hálózaton (3g, 4g/lte...stb), hogy a hiba forrása konkretizálható legyen.
milyen apn van beállítva?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Srácok, vodás MGG-n más sem tudja megnézni a product code-ot? Se download módban, se Kies-en nem látható...
-
legenda
-
Giovanny
őstag
Mi ez a PC mizéria?
Zero Defect.No Compromise !
-
nagyúr
-
legenda
válasz bulikavagyok #16172 üzenetére
az opciók és a robot között írja ki, a sárga szövegben.
-
FIREBLADE78
addikt
Nem értem ezt a számláló dolgot. Mivel s4-nél nincs számláló, s3 nál volt. Vagy tán visszatért?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
legenda
válasz FIREBLADE78 #16174 üzenetére
s4 esetén is van számláló, mindig is volt, az más kérdés, hogy már nem olyan egyszerű megnézni és nullázni, mint például a bizonyos korábbi típusoknál fizikálisan, akár néhány ellenállás segítségével.
[ Szerkesztve ]
-
silentkiller
senior tag
Nem tudom, hogy volt már róla szó de nálam iszonyatosan eszi az akksit a Médiaszerver nevű rondaság. Utána olvastam de nem lettem okosabb... root nélkül valahogy meg lehetne oldani, hogy ne egye meg az akksim 45%-át úgy, hogy a következő tétel 16%!!
Tudtok esetleg valami megoldást rá? Köszönöm előre is...
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
legenda
válasz silentkiller #16177 üzenetére
amennyiben van memóriakártya a telefonban, úgy használd kicsit anélkül, ha úgy visszaesik adott folyamat százalékos értéke, akkor érdemes leformázni a memóriakártyát, mert az okozza a dolgot.
-
nagyúr
..megvan köszi!
Sejtettem, hogy valami gebasz van, mert miután feltoltam a vodás MGG-t, szlovén volt az alap nyelv amit felajánlott, most meg látom, hogy SIM a pc kód.
Pedig most ellenőriztem, VDH-s romot szedtem le a samsung-update-ről, ezek szerint rosszul volt feltéve.. -
tick
aktív tag
válasz silentkiller #16177 üzenetére
zene/video lejátszás, fájlok indexelése, galéria betöltés stb. minden ami kép/zene/hang kezelését jelenti
(ha neutronban normalizálsz az totál lezabálja pl.)
okozhatja a hibát egy megszakadt folyamat (pl aksi kivétel) közben félbe maradt fájl amit nem képes analizálni a rendszer vagy egy sd kártyán felejtett fájl amivel a telefon nem birkózik megEverything that has a beginning... has an end
-
csabám
addikt
válasz bulikavagyok #16179 üzenetére
Nem lett rosszul feltéve, csak éppen nem csináltál egy factory resetet, hogy beálljon a vodás pc-re!
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
legenda
válasz bulikavagyok #16179 üzenetére
a szolgáltatós firmware felhúzása után kell egy gyári visszaállítás, hogy érvényesüljön a megfelelő product code.
silentkiller; külsős alkalmazások is okozhatják, de elsőre érdemesebb a memóriakártyás hibalehetőséget kizárni, mert az a jellemzőbb.
-
nagyúr
-
EasyLife
aktív tag
Lehet hogy hülye kérdés, de sikerült ma elaludnom munkából így jó lenen tudni rá a választ. Alapból az ébresztőben nincs szundi? vagy csak én nem találom, vagy most hogy van ez? :S Kómásan f7 kor megfordítottam telefonom annak tudatában h 5 perc múlva majd újra kezdi, de nem tette így sikerült f8 kor kelnem :S
-
legenda
válasz bulikavagyok #16184 üzenetére
pedig a teljes nullázás után illene beállni a szolgáltatós értékre, hiszen a firmware csak azt a product code identitást tartalmazza.
menü alól ment a gyári adatok visszaállítása?EasyLife; van szundi lehetőség, beállítható, hogy milyen intervallumban és hányszor ébresszen újra.
[ Szerkesztve ]
-
kozmy
őstag
Érdemes S4 Telót venni. Vannak nagy hátul ütői?
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
nagyúr
-
csabám
addikt
válasz bulikavagyok #16188 üzenetére
Beállításokból próbáld meg visszaállítani a gyári állapotot.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
nagyúr
válasz csabám #16189 üzenetére
Ezt most már inkább kihagyom, mert nem szeretnék megint mindent újrarakni. Inkább megvárom a 4.3-at, és akkor majd kipróbálom a menüből factory-t
Végül is csak a gari miatt lenne jó, ha vodás lenne a pc-m, de most még amúgy sem aktuális a gariztatás..
De azért köszi Neked is! -
Gizmo94
veterán
válasz FIREBLADE78 #16192 üzenetére
Root és felraksz egy Triangle Away-t. Megmutatja egyből.
-
őstag
Sziasztok. Kattog a home gomb ha finoman megnyomom. Ezt cserélik gariba szerintetek?
-
kengyel
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest