- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
őstag
válasz Tamás88 #3197 üzenetére
A duos (2 simes) nem LTE képes !
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
legenda
működik és használom is telekom hálózaton, de nekem s4 (i9505) van, ellenben volt nálam s4 mini lte szoftverezésre, azon is ment az én sim kártyámmal, viszont azon telekom firmware verzió volt.
s4 esetén például olyan probléma volt sokaknak, hogy a telenor firmware verzió alatt nem volt lte, a független és a telekom viszont tudta az első pillanattól.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bencus3
tag
Sziasztok
A galériában egy albumot hogyan tudnék titkosítani?
Köszönöm -
Ironizer
tag
válasz Tamás88 #3170 üzenetére
Játékok közbeni lassulás (sőt, nyilván nem csak játékok közben fordul elő, de persze ott venni észre leginkább) nekem is megvan, már ha neked is úgy van, hogy mondjuk 1-2-3 percenként 2-3 másodpercre durván beszaggat a teló, aztán megy tovább, mintha mi sem történt volna. Én úgy vettem észre, hogy ha kikapcsolom a sync-et, akkor nem, vagy csak kevésbé csinálja.
-
Bukoba
tag
Sziasztok! Mióta frissítettem a legújabb firm-re, azóta a Cella készenlétben folyamat zabálja az aksimat. Tapasztalt valaki hasonlót?
-
legenda
akkor a kártya régisége/milyensége, vagy maga a vágás problémás.
a cseréltetést inkább ne a vágott sim leadásával intézd, mert nem szeretik a rongálást, mivel a sim kártya az ő tulajdonukat képezi.Bukoba; szia, mit jelent, hogy zabálja?
amennyiben sokat van készenlétben a készülék, úgy az akkumulátoros statisztikában az eszköz/cella készenlétben folyamatok értéke magas százalékot mutat(hat), de attól még nem feltétlenül zabálják az akkumulátort, és ahogy elkezded használni a telefont, a kijelző...stb előrébb lép, mivel azok jelentik a húzósabb használatot.
drasztikusan csökken készenlétben az akkumulátor töltöttsége úgy, hogy a cella készenlétben folyamat van legfelül, vagy csak azt látod nagy értékkel, de az akkumulátoros grafikon nem mutat problémás merülést?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Bukoba
tag
Szia! Nos, tényleg relatív a dolog, speciel most ez a legtöbbet fogyasztó folyamatom. Reggel 8-kor vettem le a töltőről, és most 70%-on áll, korábban 70%-al zártam a napot. Azért gyanús a dolog, mert a frissítés óta legtöbbször ez a folyamat van az első helyen a listán, míg korábban (hasonló felhasználás mellett) rendre a kijelző, vagy a hanghívás uralta az aksit.
-
BBoy
tag
Igazából ezt nem tudom...?!
Sokkal kisebb az érintkező az új és régi kártyán!Amúgy már kicseréltettem. Nem adtam le a régi SIM-et... Az ügyfeles srác előtt vettem ki a telefonból és még mondtam is neki, hogy vágva volt. Egyáltalán nem problémázott rajta, annyit mondott, hogy vágott kártyák nem mindig szoktak működni. Igazából csak érdeklődött, hogy működött-e egyáltalán eddig rendesen. Mondtam, hogy az LTE-t kivéve minden jó volt a régi SIM-mel is.
[ Szerkesztve ]
-
Manka76
senior tag
Az enyém is ezt csinálja nem rég mellékeltem is egy screenshot-ot róla, repülős módban is ugyanúgy merül. Holnap megy szervizbe ha nem lesz más megoldás.
Hard reset után sem lett jobb. De még teszek egy próbát vele.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
_Petya_
őstag
Sziasztok,
Van itt valaki aki a vodafone-nál vette az S4 Mini-jét? Kártyafüggetlen, vagy voda függő, amit ott kapni lehet? Egyébként a szoftvere gyári, vagy a vodafone belenyúl?
Azért kérdezem, mert ugyanannyiért adják, mint máshol (MM, edigital, stb.), viszont ha nem a vodánál veszem, akkor fizetni kell a microSIM-ért, amúgy meg ingyenes..
Köszi!
Petya
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
honeker
őstag
ide vándoroltam P6 után........ki kapcsolt állapotban ébreszt vagy nem ?
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
őstag
válasz honeker #3215 üzenetére
Nem,azt csak az MTK chip-esek tudják. Én is szerettem anno az alcatelnél.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Sziasztok.
Ha a i9192-ön szeretnék romot cserélni (magyar nincs) és most a lefrisebb ruszki romot tenném fel (I9192XXUBMK4) azzal milyen kárt vagy nem kívánt dolgot okozhatnék? Sztm magyar nyelv más mindegyikbe van.
Símán odinnal gondoltam,mivel OTA-nak se híre se hamva.
Odin v3.09 el PDA-hoz betallózva a samfrimware-ról letöltött tar file aztán had szóljon. Az 1 file-osnál nem is száll el a beállítás,progik ha jól tudom.
Melyik pipa legyen kipipálva az odinban?[ Szerkesztve ]
-
BBoy
tag
válasz Tamás88 #3218 üzenetére
Egy kicsit bele lett vágva. De nem vészes!
Eddig teljesen jól működött, csak az LTE-vel volt gondom.Igazából nekem is ingyen cserélték, de szerintem leginkább azért, mert LTE-s netcsomagra váltottam.
A régivel teljesen mindegy mit csinálsz, az hogy kettétörte leginkább teljesen felesleges művelet volt.
Amint megkapod az új kártyát azzal a mozdulattal tiltják a régi SIM-et. -
dongasre
tag
Sziasztok a WatchOn ma 60% vitt el az akksiból... Abszolút nem használtam. Nem értem miért indult el,és hogy miért ragadt be mert közbe ki-ki lőttem a programokat.
Eddig amúgy egész jól bírta 15óra30perc---sok sms---20perc telefonálás--- és már 2óra kijelző használat és most vagyok 61%-on. Szerintetek ez jó?[ Szerkesztve ]
SM s21+
-
kodmen
tag
Én vásárlás előtt bementem a telenorba (mivel függetlent terveztem vásárolni), és jeleztem a csere igényt későbbi vásárlás miatt. Kérdezték, hogy vágják, vagy cseréljék (szóval szolgáltatónál is vágják, nem csinálnak belőle problémát). Ha nem "túl régi" a sim, akkor ,5eft körüli összeg a csere. Mondtam, hogy mivel mivel a kiszemelt készülék micro Sim-es, és az én kártyám szerintem az LTE-t még nem tudja, inkább cseréljük, kerül amibe kerül, de szerintem régi. Hát, amikor elővettem a hölgy előtt (már a sim kártyát ugye ), épphogy nem küldte múzeumba, szóval ingyen csere, és még normal sim adapter is tartozott az új kártyához A régi sim-et nem tarthattam meg, pedig szerettem volna.
Szóval nem a vágás a gond, hanem a kártya chip-je régi biztos neked is. Én mondjuk továbbra is 2G-n használom, de azért jó, hogy bármikor rákapcsolhatok, és pár másodperc alatt ellőhetem a havi 20mb-os letöltési keretemet
-
kodmen
tag
Írnál egy alapsáv verzió számot, hogy dokumentálva legyen?
Az enyémet lent megtalálod, meg egy hsz-ben le is írtam valahol fentebb részletesen (független).
Tegnap reggel vettem le a töltőről (1nap 2ó 23p), és 63%-on van. Kijelző 33%, Cella készenlétben 23% (nem sokat babráltam tegnap, fél óra videó meg 45 perc beszélgetés, 20 perc diktafon). Bár én 2G-n vagyok... Nem lehet, hogy te is azon voltál, és visszaállt 3g-re? Nem mentél olyan helyre, ahol rossz a 3g lefedettség, ezért folyamatosan ugrált a 2-3 között?Rabbitf_24 #3224
Ez a 4 nap nagyon érdekelne engem (szerintem a többieket is)! Keveset használod, jó energiagazdálkodó app-od van, vagy vettél 6000mAh akksit fedlappal?kicsibacsi
A színhűséget nem tudom megítélni, és nem tudom, hogy alapbeállításokkal, vagy finomhangolással dolgoztak-e a szoftverek, de a Camera JB+ -t látom a legélesebbnek, zaj pedig sehol (már amennyiben azok a barna foltok koszok a szőnyegen ).
-
Bukoba
tag
Szia Kodmen! Mi az az alapsáv verziószám? Egyébként munkanapokon ugyanott vagyok, így vélhetően a vételi viszonyok nem nagyon ingadoznak az egyes napok között. Én alapból 3G-n vagyok, van egy 1GB-os keretem, így belefér, az LTE-t viszont kinyomtam. Ma eddig nincs panasz, másfél órája vettem le a töltőről és 93%-on áll az aksi.
-
kodmen
tag
Beállítások / Egyebek / Az eszköz névjegye menüpontban található, a firmware / ROM verziót jelenti (na, ez elég pongyola megfogalmazás lett, de a lényeg érthető). Azért kérdeztem, mert ha olyan, mint az enyém, akkor nem a frissítés a gond. A 7 százalékpont merülés másfél óra alatt elfogadható, de csak ha sokat használtad!, mivel ez mindössze 14 óra üzemidőt vetít előre!
-
Bukoba
tag
Aha, köszi, akkor: I9195XXUBMJ7.
A nagyobb aksi fogyasztó folyamatok eddig:
- Kijelző 8p
- Cella készenlétben 1ó 52p
- Média szerver 12 p
- Rocket Player 21 p
- Android oprendszer 2p 35 mp
- Eszköz készenlétben 1 ó 44p
Szerintem nem használtam sokat, hívás például még nem is volt rajta ma. -
gekkoXT
senior tag
Miért van az, hogy ahány helyen látom kiállítva a minit, a kijelző minden esetbe más hatású (nem a színtónusra gondolok)
Van, ahol lista görgetésnél pixeles hatásúak a betűk, van, ahol az alkalmazás listát húzva bizonyos színek lemaradnak a mozgásban (pl új youtube logó piros felülete szellemképesen mozgott) de olyat is tapasztaltam, hogy kimondottan halovány volt a fehérek meg tompák.Nem értek az oled technológiához de ez fura, hogy kiállítási darabok ennyire mások legyenek.
Mi ennek az oka? -
kodmen
tag
Én nemrégiben tapasztaltam jelentős merülést. Az akksinál láttam (meg az android battery dog progiban), hogy valami rendszeresen sűrűn felébreszti a telefont (fel-fel pörgeti a CPU-t alvó állapotból). Feltettem egy tanácsolt alkalmazást, a wakelock detector-t. Ez megmutatta, hogy a -szerintem frissítés óta rosszul működő- Battery Guru a ludas (1000-szer épbesztett, míg a 2. helyezett app is párszáz körül járt). Azt kikapcsolva / leszedve helyre is állt a fogyasztás. Fentebb és az android alkalmazások topikjában megtalálod a story-t
-
sanyci
senior tag
Nehogy telepítsétek a BM OKF alkalmazását!
Azon kívül, hogy számos olyan dologhoz is hozzá akar férni, amihez semmi köze/amire semmi szüksége, de kb. 4 óra alatt leszívja az S4 mini akksiját úgy, hogy csak a háttérben fut!Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
kodmen
tag
A battery Dog sem rossz (nálam állandóan fut a háttérben, és már tudom értelmezni a grafikont nagyjából), de neked inkább az előbb is írt Wakelock Detector-t kellene feltenned! Az segít megtalálni a probléma forrását, míg az ABD csak abban segített, hogy lássam a korábbi adatokhoz képest kiugró adatot (tehát kell hozzá problémamentes előzmény is), amiből a hiba okára és a további vizsgálódás módjára következtettem.
-
Pete55555
addikt
Custom rom javít valamit a zenei részén, vagy semmi változás?
Kicsit hiányzik az sgs hangzása......Szeretem leracsniztatni...
-
honeker
őstag
a gyári böngészőbe hogy tudom a chrome könyvjelzőket importálni ?
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
SkyLine77
csendes tag
Az mitől van hogy kb 3-4 órás időközönként eldobja a hálózatot se internet se hivás se sms se semmi... már nagyon idegesít :@ Full gyári S4 mini T-mobile-os 2 hetes...
-
radicspeter1
őstag
válasz SkyLine77 #3241 üzenetére
Melyik gyári rom? F6-os?
Lehet hogy ha nincs frissebb T-mobilos rom akkor rákellene odinnal rakni egy újabb független romot...(romozásnak akkor vége a knox miatt-ha megakarod tartani a garit) az talán segít rajtad.Nem kell sokat aludni már a 4.4-hez romtestvéreim!
Proxuser:
I'm on building cm-11 for i9195, because of I want see my kartal kernel improvements. I cherry-picked a lot commits from Franco kernel and want see if there something changesOnly question is how good or stable is cm11 right now for s4 mini device's.
Sorry, this is the only kitkat thread here, thats is why I wrote here "
Have a break have a Kit-Kat!
[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
honeker
őstag
-
őstag
válasz Pete55555 #3238 üzenetére
Programmal nem próbáltad tuningolni? Power amp player , n7player Music Playe . Az utóbbit most vettem akciósan pár száz ft-ért. Van ezekben EQ és mélykiemelés.
-
őstag
válasz honeker #3245 üzenetére
Ismerjük (Cornetto72)
-
Madoc
veterán
válasz radicspeter1 #3242 üzenetére
Amit xda-n linkeltél proxuser-nek, az a kép "arco"-tól van ő hivatalos cyanogen fejlesztő.Tőle származik a cyanogenes kernel.Proxuser valszeg nem hivatalos cyan-os fejlesztő ezért indul külön szálon.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
tomi613
aktív tag
A Telekom-os szoftra ráfrissítem ODINnal a független magyar ROMot garanciavesztés nélkül?
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik