- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
képekkel kapcsolatban általában az szokott lenni a szabály hogy ha csak úgy ott vagy és nem direkt téged vesznek fel (turistáskodás) akkor nincs gond. hangfelvételt azért "szándékosan vesznek fel ellened" , okkal jött létre a szabályozás csak idegesítő, pl én szeretném felvenni szimplán hogy később visszahallgassam, nem ártó szándékkal de ez van.
-
szilasz007
aktív tag
Elnézést a nyelvezetért, de így magyar. Ez a fajta picsáskodás már a Note 9 idejében elkezdődött, már akkor, mikor hívásrögzítést akartam aktiválni a telefonon olvastam a mindenféle probémát, hogy a 3rd party app, nem vette fel a hívót, meg csak kihangosítva vette fel a visszahallott hangomat... jaj, gondoltam, csak a natív = jött a régió váltás.
Ez legalább marad most is. Mondjuk pénzbe kerül, de nekem is már csak az, hogy lusta fejemmel visszahallgassam már magamat nyugtatva, hogy kivel, mikor, miben egyeztem meg, már előny... Kb mióta beállítottam, nem jegyzetelek on the spot...Korábban meg mondtam, nem szeretem, ha mások atyáskodnak felettem. Nyugodtan jelentsen fel az, akivel lefojtatott beszélgetést felhasználtam ellenében. Ez az én és az Ő döntése. Ehhez nekem nem hiányzik a Samsung segítsége, hogy eldöntse nekem.
Még legalább jó, hogy SEK régióval, minden megy leszámítva a Samsung Pay-t. De az meg kb lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest