- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoJoe
senior tag
A ses-ben felrakott fóliával mi a gond amúgy? Kicsit még talán így zselés érzése is van Toll jó vele, széle nem jön fel, ujjlenyomattal nincs baja (be se kellett olvastatni újra).
ui.: ugyanitt pici-vékony-smart-flipes tok kerestetik
[ Szerkesztve ]
-
Greg-77
aktív tag
Szia! Én minden Samsungomon ezt használom: [link] nekem kb 1.5-hónapja van fent most, hibátlanul néz ki még mindig az előtt Note10+ on használtam. A folyadék miatt könnyebb feltenni és igazítani is a szélekre is jól letapad. Persze ott szokott feljönni, kb egy fél évet bírnak ezek a fóliák tehát egy doboz egy évig kihúzza általában nálam.
-
makoveizs
csendes tag
Sziasztok!
Egy hónapja használom a 12/256GB-os Ultrát.
Szinte tökéletes, ettől eltekintve:
Mivel nem szeretem a bluetooth headsetet, ezért már az előző telefonomhoz az S20 Ultrához is vezetékes Samsung Sztereó headsetet használtam.(Samsung EO-EG920BWE) Vettem hozzá még akkor gyári C type jack átalakítót is.
(Samsung EE-UC10JUWEGWW USB-C - 3.5mm Jack adapter)
Telefonhívásnál a feleséggel beszélve sokszor nem hall, illetve én ilyen torzan hallom a hangját. A héten új headsetet és új átalakítót vettem, a hiba ugyanúgy fennáll.Mi lehet az oka? segítsetek! Valami Vodafone-os beállítás lehet vagy ennyire nem kompatilbilis a cucc?
Köszi szépen.
-
Greg-77
aktív tag
A Photo Editor a mostani frissítéssel nem frissült, ok nem baj, de a Galaxy Store-ba mikor kérem a frissítéseket nem dobja fel, de ha elindítom a Phot Editort akkor frissül. Miért van ez így vajon? Régóta használok Samsung telefonokat mindig így működött tudom. Olyan méltatlan szerintem egy ilyen nagy céghez ezek az apró hülyeségek.
-
xhege
veterán
Ma reggelre (repülő mód) a szokásos 3-4%-hoz képest 14%-ot merült a telefon. Ránéztem az akksira és a Google Play-szolgáltatások okozza a galibát. A frissítést nem raktam fel (akkor még), annyi történt, hogy tegnap délután beállítottam a hang alapú Google asszisztenst. Korábban is volt már ilyen tapasztalat itt a fórumon azt hiszem. Van erre valami okos trükk?
-
Bilux
veterán
Hivatalos Samsung szervizes nincs köztünk?
Vagy esetleg kapcsolatot hozzájuk valaki nem tud?
Privátban írjon köszönömNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
mesa23
aktív tag
Szia!
Igen, Nyíregyházára érkezett kedden! A múlt héten szerdán jött egy üzenet a postától, hogy vámkezelt küldeményem után online fizethetek 04.16-ig 1038-Ftot! Megfizettem még aznap, és így 04.19-én kedden meg is hozta a posta! Azt írták, hogy ha 04.16-ig nem fizetek online, akkor majd a kézbesítéskor kell kifizetni!
[ Szerkesztve ]
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
FOX888
tag
Akit érint a hívásrögzítés, annak mond ez a cikk valamit?
Miért ilyen nagy probléma, ha valaki rögzíti a beszélgetést, de csak saját részre használja fel?!
A képmegosztós oldalak nem sértenek jogokat, amikor úgy szerepelek egy képen, hogy esetleg nem is tudok róla?[ Szerkesztve ]
-
adamklark
senior tag
képekkel kapcsolatban általában az szokott lenni a szabály hogy ha csak úgy ott vagy és nem direkt téged vesznek fel (turistáskodás) akkor nincs gond. hangfelvételt azért "szándékosan vesznek fel ellened" , okkal jött létre a szabályozás csak idegesítő, pl én szeretném felvenni szimplán hogy később visszahallgassam, nem ártó szándékkal de ez van.
-
Teal'C
veterán
Srácok szeretnék a Samsung-tól rendelni de nem engedi. Állandóan hibát ír, a kártyám jó, pénz van rajta mi lehet a gond. A Samsung széttárta a kezét. Tegnap még jó volt.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Teal'C
veterán
Én tegnap is rendeltem előrendelésben elvileg 25.e a kiszállítás Az eddigi tapasztalatom szerint akkor holnap kéne kapnom este levelet hogy Hétfőn hozzák. De most már nagyon elbizonytalanodtam, de ha egy hetet késik sebaj az még nem gáz de hogy meg sem tudják legtöbbször mondani mi a helyzet az gáz.
Ui: a rendelésben az szerepel hogy mindent egyszerre hoznak külön ki is emelték erre a feléről jött jelzés hogy úton van.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
S e t h
nagyúr
A Samsung Members ennyire nem naprakész, hogy még mindig promótálja a buds előrendelői akciót?
Nem válasz akart lenni, bocs.
Van a készülékhez vmi kedvezmény, mint korábban szokott pl YouTube prémium stb?
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
muzsi19
tag
Sziasztok, sajnos nekem a hálózati problémáim továbbra sem javultak, legújabb jelenség, hogy felveszem a hívást, elindul a számláló, de közbe engem nem hallanak és én sem hallom a másik felet. Ezután csak egy újraindítás segít.. Jár még továbbra is vki ebben a cipőben? Vagy csak én szívok.
Szolgáltatókkal beszéltem Vokte beállítva, aktiválva stb. Vmi előremutató ötlet esetleg? Már a telefon eladásán gondolkozom, annyira bosszant..pedig tokok és minden beszerezve. -
mesa23
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, EGYRE OLCSÓBBAN
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra (Burgundy színű) 12/256GB DS Garanciális újszerű állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs