- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
nagyúr
Nem tudtok valami appot ami helyettesítené a not call log alkalmazást?
S8+ -on tökéletesen ment, itt viszont nem akar működni.
Hiányzik az a funkció, hogy hívás lerakása után visszalép a fő képernyőre.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Bilux
veterán
válasz ForRedGlory #3205 üzenetére
Melyik? Ez az UV-s?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #3207 üzenetére
Whitestone domeglass?
Az nem túl jó hír, épp arra várokÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
xhege
veterán
Van valakinek tapasztalata, hogy egy mágneses tartó autóban képes megtartani ezt a monstrumot?
-
Laca007
csendes tag
Akik a magyar Samsung store-ral szívnak, annak "vigaszul" mondom, hogy a cseheknél is minden pont így megy. Február 11-i előrendelésről (zöld 256gb) még semmi hír, írásban és telefonon is hazudoznak hetek óta, hogy már úton van (persze nincs csomagszám) meg ilyenek. Csak nem akarom visszamondani, mert akkor ugrik az ajándék füles és a telefonbeszámításhoz ígért +200€...
De nem is az zavar, hogy háború vagy bármi miatt várni kell, mert egy telefon nem a világ. Hanem hogy rezzenéstelen arccal hazudnak :(
-
ace05
senior tag
Akinek volt Note 9-ese az, hogy érzi a melegedést és az akkuhasználatott? Még bőven messze van a vásárlás, csak érdeklődök.
-
Saccco
nagyúr
Akkuban jobb. Nem érzek melegedést. Kamera jobb. Ujjlenyomat-olvasó eddig rosszabb volt, de most jó üveggel már jól működik. Persze így is furcsa, eddig ugye hátul volt. Az íriszszkennert hiányolom.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
xhege
veterán
válasz szilasz007 #3212 üzenetére
Köszönöm!
-
polonic
félisten
Ez a készülék gyönyörű, főleg burgundi színben. Azon gondolkodom, hogy tok nélkül használom.
-
addikt
-
bg612
tag
Van burgundi okos tok is.
Kár hogy nekem az okosság nem jön ki belőle (mondjuk más színből sem... ) -
axlfsi
veterán
Más:
Még mindig szívesen vennék tanácsot, ajánlást fólia(!) ügyben. TG (UV-s) védelemhez nincs kedvem (sokat használtam annó N10+ készüléken az elején, de mindegyik előbb vagy utóbb feljött oldalt és levegősödni kezdett).
Szóval fóliát keresnék, ... van, aki csak fóliát használ? (a gyárim már nagyon kezd feljönni )
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #3209 üzenetére
Magadnak raktad, vagy SES?
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Topikgazda
válasz polonic #3229 üzenetére
Nekem is a gyári fólia van fent. ( De itt azt a fóliát értem, ami a telefonhoz adtak, csak szépen levágtam a fenti kis fülecskét). Mondjuk tudni kell, hogy piszkosul óvom a telefont....még a rohadt passzentos Spigen tokjából sem mertem kivenni, nehogy összekarcoljam mikor ki-be rakom ( tudom...ez már nem egészséges szint)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
axlfsi
veterán
válasz gyuri81 #3233 üzenetére
Pont ugyanígy tettem én is ... egész sokáig bírta... aztán egyszer egy zsebrevágás során, fél kijelzőig felgyűrte a zsebemben a fóliát ... azóta már nem tudom úgy visszatenni, amilyen volt ... buborékos és gyűrött is kicsit, hiába mostam le a szöszöktől, stb ... ez már nem lesz már olyan sem, mint a gyári
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
polonic
félisten
Én a külön megvehető gyári fóliára gondoltam.
ErreÉn is nagyon vigyázok rá. Nekem Samsung burgundi sszilikontok van. Abból Bem félek kivenni és visszarakni.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
Pedig úgy óvod, ha legalább hetente egyszer leveszed és áttörlölgeted mert alá tud menni a por.
¯\_(ツ)_/¯
-
NY_A
őstag
Nekem is a gyári fólia van fent. Kb. másfél hónapja tettem fel, azóta is hibátlan. Nem jön fel a széleken, és nagyon jól viseli a tollat.
-
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra (Burgundy színű) 12/256GB DS Garanciális újszerű állapot
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung s22 garanciás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest