Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor18

    tag

    A képeket elnézve, egy két kivétellel az S2 is hozta ezt a szintet. :D 13 megapixel ide vagy oda, csoda nem lesz. Szoftveresen valahol 8 megapixelnél ragadt, hiába a temérdek beállítás, ha alig változik a kép tőle. Akinek nagyon gáz képeket készít, akkor próbáljon kisebb megapixelen lőni párat. (9.6(?), 8) Ennél a 13-nál csak felnagyít mindent, ha nagyítasz rajta akkor meg még gázabb. Egy normális szoftver kéne alá, meg azért lehetett volna vele bütykölni, ha már ekkorát erőltetnek az emberre.. főleg ennyi pénzért. Bár én még mindig hiányolok egy normális képstabilizátort a csúcskategóriás telókból.

    Akksit nem kell olyan bőszen nézni. Ha be van kapcsolva valami, vagy a háttérben dolgozik, akkor eszi. Egyik okostelóm se bírta 1-1.5 napnál tovább. Kihasználom az adottságokat. Nálam energiatakarékos automatán volt. Ha 20% alá megy, akkor alapból kilő mindent és leveszi a fényerőt. Bár értelme nem volt, mert visszanyomtam a fényerőt, ugyanis semmit nem láttam. :D Mondjuk ha indokolatlanul fél óra alatt esik 20%-ot a töltöttség akkor az gáz. Minél okosabb a teló és minél többet tud, annál jobban merül. (A régi Siemenseim 1 hétig is bírták macerálással :D Persze, nem ugyanaz a kettő, de ebből is látszik, hogy hiába a sok újítás, az az üzemidő rovására megy majd. Bár megnéznék egy Siemens okostelefont.)

    Majd lassan jön a Tizen op.rendszer, amit a Samu fejleszt. Ha úgy érzitek, hogy kezd az Android az iOS felé húzni a korlátozásokkal, akkor majd lesz ne mulass ennél a rendszernél :D Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz stabil, optimalizált és kihasználható. Na és mennyit fogyaszt majd.

    A memóriazabálásnál sincs semmi gond. A Droid egy igényes dög. :D Addig jó, amíg tud felszabadítani memóriát, akadás nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák