- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz Parallaxis #9105 üzenetére
Akkor mondj egy (csak egyet, egyetlen egyet, nem vagyok kiváncsi utána a kifogásokra, hogy ez, az vagy amaz jobb, mint a másik és ezért, azért, amazért nem talált vírust) vírusírtót felrakom, lefuttatom és kirakom ide az eredményt.
Ha talált vírust akkor ezentúl hirdetem az IGÉT, hogy kell a telefonra vírusírtó.
Ha nem akkor meg továbbra se fogok használni és az ellenzők táborát fogom gyarapítani.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Peterson_
addikt
Akkor sajnos passzolom a kérdést.
Nekem max akkor szokott furán érzékelni a kijelző, ha nagyon koszos, vagy esetleg nedves kicsit.(#9106) banhammer:
-Nem kell hirdetni az igét, csupán el kell fogadni-ez másra is vonatkozik-, hogy van akinek bizonyos dolgokra szüksége van, van akinek meg nincs.
Van aki azt állítja, hogy PC-re sincs szükség vírusírtóra, ami mondjuk már szerintem is böszme dolog.
Nekem is az az álláspontom, hogy míg nem votl bajom,addig minek mobilra vírusírtó, de az is igaz, hogy mivel nincs fent, nem is tudok az esetleges fertőzöttségről.
Viszont azt is leírtam, hogy még az előző telefonomon a roottal kapcsolatos dolgokra, és 100%-ig megbízható programokra is bejelzett, és erre nekem nincs szükségem.
Nem értem it párótokat, hogy miért kell úgy reagálni egymás szavára ahogy.
Menjetek,aztán szedegessetek hangyát bokszkesztyűben, ha idegesek vagytok[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Zolesz007
őstag
Nah ma hítak a Samsungból megjött a főpanelem szóval holnap jönnének cserélni... de nem-e lennék kedves bemenni. Mert még nem csináltak Note 3-mat itt. Mondom oké. Majd knox 0-ázó Jig-et kérek...
Fold 5
-
banhammer
veterán
válasz Zolesz007 #9108 üzenetére
Mi a baj a főpaneleddel?
Mutasd meg nekik a Galaxy Note 3 Teardown videót a TeCsőn.
-
Peterson_
addikt
válasz Parallaxis #9111 üzenetére
Na, most direkt feldobtam az avastot.
100%-ig tiszta a rendszer.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
berigazek
őstag
kiskornel!
Most próbáltam ki a kábelt a micro USB to RCA TV kábelt.A kábelt csatlakoztattam a Note 3- hoz és egyből ez a képernyő jött be a telefonon.Utána a Tv-hez,amelyet előzetesen az AV-ra állítottam,de sajna képet nem vitt át.Vagy más típusú Samsunghoz jó vagy én kell valamit állítgassak a telón...( de kötve hiszem). Ötlet valami? Majd írok az Eladónak,hogy Ő próbálja ki,ha van lehetősége rá.
De mit is akarok 309,-ft.os kábeltől?,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
szka92
tag
Hali! Nem tudom h elofordult e massal is: kb egy hete nem jonnek a gyari email kliensbol a push uzenetek! Otlet? Nem allitottam el semmit..a gmail app megkapja a pusht! Koszi elore is
-
banhammer
veterán
válasz Parallaxis #9111 üzenetére
Azt várhatod.
Még a számítógépeimen sincs vírusírtó csak a Malwarebytes Anti-Malware és a SpyBot – Search & Destroy.
A nem engedek senkit a gépem közelébe, a gépbe felhasználónév és jelszó nélkül nem tudsz belépni, a 30 másodperc után elinduló képernyővédőből csak jelszóval tudsz visszalépni, az összes külső meghajtón le van tiltva az autorun, nem warezolok, nem járok facséra, nem Skypeolok, nem nyitok meg levélben gyanús csatolmányt, amit meg a gmail megeszik azt azzal nyitom meg, tűzfal, windows, böngésző naprakész, böngészőbe csak azokat az évek óta bevált plugineket használom, programot (freeware) megbízható oldalakról töltök le.Utoljára 2009 tavaszán kaptam be vírust a saját hibámból.
-
Parallaxis
addikt
válasz banhammer #9119 üzenetére
a gépbe felhasználónév és jelszó nélkül nem tudsz belépni,
Utoljára 2009 tavaszán kaptam be vírust a saját hibámból.
Ahogy azt te elképzeled
--
Tudod, ma már nem kell semmit letöltened, vagy elindítanod ahhoz, hogy valami kedvességet kapj a gépedre, elég, ha böngészel.
Még az sem kell, hogy valami "érdekes" oldalra tévedj, mert okos hackerek megoldják, hogy a kedvenc híroldaladat feltörve megfertőzzenek bárkit, aki odatéved. -
Caaabi
senior tag
Sziasztok, a múltkori problémám úgy fest megoldódott, ( Samsung Smart TV-n A Samsung Smart View nevű program nem volt kompatibilis note 3 al, és más hasonló progit nem találtam playen ) ezért írtam playen a programhoz, hogy jó lenne note 3 support is, és mostmár elérhető note 3 ra is !
iSonic : Nagyon jó lett az 1.hsz összefoglaló ! Köszönet a fáradalmaidért ! Sikerült olyat írni bele, ami abszolút elkerülte a figyelmem annak ellenére, hogy nap mint nap olvasom a fórumot !
-
banhammer
veterán
Ne kerjünk már ide egy autót.
Amúgy meg január elejen törték meg a kocsit.
Ha minden jól megy akkor jövő hét kedden már gyógyult állapotban engedik ki a szervízből.@ #9121 Parallaxis:
Nem hinném, hogy a félresikerült családom a gépem törné.
Amikor az öcsém olyan analfabéta, hogy lassú a gépem szöveggel letörölte a hálózató meghajtó programokat és utána sippogott nekem, hogy nincs netje.
Anyám meg már attól pánikba esik, hogy a firefox összeomlik a szaros flash miatt.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
addikt
válasz banhammer #9119 üzenetére
Na ez magyarázza a fórumos offaid számát. Se Skype se Facebook, semmi. Pedig bizony vannak jobb csatornák, ahol kielhetnéd az írási, gondolatmegosztási kényszereidet. Azt is leírtad, hogy a telefont nem is használod, csak kb játszásra, a sim is kb titkos benne, telefonálni meg játszó telefont használsz. Kényszeresen válaszolsz minden kérdésre, annak ellenére hogy te nem a megfelelő funkciókban használod a telefonod. Osztod a Banhammer based evidenciákat. Leirhatnám a Banhammer off topikba is, de oda elvből nem irnék: jobban tennéd, ha ezentúl csak akkor írnál véleményt, ha valami játékról van szó, hiszen te játszani vetted. Amiről meg a dolgozó emberek kérdeznek és a telefon rendeltetés szerű használatáról szóló kérdések, arról tartsd meg a véleményedet.
My name is Bond, James... Dean.
-
banhammer
veterán
Na ez a kép tényleg kriminális lett.
-
Luser2000
addikt
Megkérdezem itt is...
Tudtok olyan alkalmazást ajánlani, ami:
- a helyzetemet elmenti és azt képes később térképen újra megjeleníteni
- az elmentett helyhez felvihetek adatokat (pl. telefonszám, webcím, nyitva tartás, jegyzet, stb)
- az elmentett helyeket kategóriákba rendezhetem
- esetleg fotót is lehet csatolni ehhez
- mindezeket még webes felületen is képes mutatni / szerkeszteni / stb.Szeretnék egy olyan alkalmazást, amiben el tudnám menteni a nekem tetsző pl. éttermeket, sörözőket (hogy a későbbiekben is megtaláljam őket).
Köszi!
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Peterson_
addikt
válasz Luser2000 #9132 üzenetére
Hát ami -legjobb tudomásom szerint- a legközelebb van az általad elmondottakhoz, az a Foursquare , én használom, és vannak benne hasonló funkciók.
Bár ugye ez elsősorban közösségi alkalmazás.[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz AliceWake #9138 üzenetére
"Légy szíves, ne csak engem oktass fórum etikettből".
-Isten ments hogy oktassalak. Egyébként nem csak neked szoktam jelezni a véleményem. enyhe célzó szándékkal.
Eleve nem kellene belemenni ezekbe a helyzetekbe, de újra és újra megtörténik.
Ha nem az egyik részéről, akkor a másikéról.[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz Markizmark #9140 üzenetére
"Eleve nem kellene belemenni ezekbe a helyzetekbe, de újra és újra megtörténik.
Ha nem az egyik részéről, akkor a másikéról."
-hmm..hmm hmm......és hadd ne fejtsem ki a bővebb véleményem ezekről a vitákról...
[ Szerkesztve ]
-
Viktor18
tag
Az, hogy ki mit rak fel a telójára, (legyen az vírusirtó, navigáció, játék stb) ki mire használja (játék, film, net, torrent vagy második számítógép), vagy mivel védi (tok, fólia, zokni) vagy nem védi. Ha kifizette akkor az ő ízlésének és kedvének megfelelően csicsázza vagy rondítja a telefont. Felőlem ajtótámasznak is használhatja. Nem személyeskedés és nem is konkrét embereknek szól, csak mindig ezek mennek. Ki mire, hogy, miért.. ezt ne tedd meg azt mert fölös. Nekem is volt vírusirtó a telómon anno kb 2 hónapig. Aztán egy idő után belassította. Leszedtem és 2 évig szépen muzsikált. Szaladt rendesen mint az elején. Nem akadt be, nem fagyogatott. A legmegbízhatóbb programok által is be lehet kapni a vírust. Minél népszerűbb valamilyen program vagy játék, annál nagyobb az esélye, hogy előbb-utóbb beletuszkolnak egy vírust. Mindig megvan a kockázata. Akinek meg lassítja a telót vagy zavarja a vírusirtó, az felrakja havonta egyszer, lefut és ha ok leszedi. Akinek meg ez miatt hal meg a teló, mert nem védi semmi, akkor Ámen.
-
Luser2000
addikt
válasz Luser2000 #9132 üzenetére
Köszi srácok az eddigi javaslatokat!
Peterson_!
A Foursquare az eddigi javaslatok közül talán a legjobban illeszkedő program, de sajnos nem az, amire szükségem van. Saját helyeket (értsd: az adatbázisban nem szereplőket) felvenni lehet benne, de a bejelentkezéseket nem tudom kategorizálni. A fotók nyilvánosak lesznek.
Nem tudom pl, hogy a korábban "elmentett" helyeimet hogyan tudnám egy térképen megjeleníttetni (mondjuk megnézni, hogy mi van a közelemben).
(Egyébként tényleg jó lenne. Pár éve még használtam is intenzíven)banhammer!
Egy időben (pár hónapig) használtam a Waze-t, de meguntam, mert a navigációban nem volt túl nagy segítségemre, a Google / Sygic páros meg általában jó volt nekem. Viszont az általam írtakat nem tudja, csak egy nagyon szűk spektrumban.berigazek!
"Here i Am": ezt nem ismertem, rákerestem a Play-ben. Van jó sok találtat (ilyen nevű program). Egyet telepítettem (talán ERRE gondolhattál), de ez kb azon túl, hogy a pozíciómat elmenti illetve megosztja másra nem jó.De köszönöm még 1x nektek!
Esetleg újabb ötlet?
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest