- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrgkrisztian
aktív tag
[link]
szerintetek erre tényleg gyártói garancia van? rendelt valaki innen? vagy valami online boltot,ahol tudok így rendelni,samsung garival,tudnátok írni? ti pl honnan rendeltétek?[ Szerkesztve ]
-
Arolotifar
őstag
válasz vrgkrisztian #19401 üzenetére
Ha a B-Telnél gyártóit írnak, akkor szerintem úgy is van De hívd fel őket, az a biztos.
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Hauptmann
addikt
Akik annyira várják a Note 4-et, miért teszik? Egyelőre semmi egetverő újdonság nincs a kiszivárgó hírekben, persze ez még változhat.
vrgkrisztian,
A B-Tel megbízható, sokan vettek onnan, az enyém is onnét származik. De hívd fel őket.
-
kosturica
őstag
Én is ott vettem, nagyon megbízható oldal.
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
-
Dictator^
veterán
Ha felhívtad Őket akkor elmesélhetnéd, hogy mit mondtak
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
o21
tag
Hali!
Fel tudná tolni valaki - aki rootolt és eléri - a system/priv-app mappából a SecContacts_OSup.odex!! fájlt?
Sajna töröltem és most nincs se tárcsázóm, se névjegyek. Előre is köszönöm. Üdv:[ Szerkesztve ]
-
gabesszg
aktív tag
Galaxy S5 féle ultra saving módot valahogy rá lehet varázsolni a Note 3 ra?
-
kosturica
őstag
válasz #24536576 #19411 üzenetére
Úgy fogalmaztam, hogy Note3 a legjobb jelenleg. Ha megjelenik a Note 4, VALÓSZÍNŰLEG én is fogok váltani, mint itt sokan mások is, és ez nem a villogás, vagy gizdázás miatt lesz, hanem azért, mert sokunk mániája, hogy a legjobb kell! És ez nem elítélendő véleményem szerint.
Gondolom Te sem véletlenül választottad a legjobb telefont.Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
norbalia87
tag
válasz kiskutya0 #19351 üzenetére
Nagyon szepen koszontem a segitseget. Ezek szerint akkor nekem kilove.
Hasznalom a GPS-t alkalmankent, ill. az olajfoltos dolog miatt szinten.
A kepek alapjan eleg maceras a ceruzahoz hozzaferni.Barkinek tapasztalat a spigeon neo hybriddel vagy esetleg UAG aero case? Az UAG minden tokhoz ad egy kijelzo vedo uveglapot is? Amennyiben igen, es kenyelmes fogast biztosit szamomra egy tokeletes vetelnek tunik.
-
Tippmix46
senior tag
válasz norbalia87 #19416 üzenetére
Sziasztok!
Jól látom, hogy 100 ezer Ft körül halomra vannak garis eladó Note3as használt készülékek? Alig 1 év alatt ezek ára lebukott a felére????
Ez most komoly?Mi lesz még, ha kijön pár hónap múlva a Note 4?
100 ezer Ft felett ezeket nem lehet eladni majd használtan, hanem 70-90 ezer Ft között csak ...állapottól függően...azért ez szép áresés...Arról nem is beszélek, hogy vadi új Note 3 Neo árakon akarnak majd eladni emberek 1,5-2 éves Note3akat, amit nem fognak tudni eladni, mert akkor vesznek az emberek inkább 2 év gyári garis, full új Neo-t...[ Szerkesztve ]
-
handrash
őstag
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
b.bela1
őstag
-
törölt tag
válasz kosturica #19415 üzenetére
Néhány éve én is így gondolkoztam. Azóta megjött az eszem.
Én az S3-at cseréltem erre 2 év után. Nincs szükségem egy 200k-s kütyüre, hogy többre tartsanak. Note3ra pedig azért esett a választás rengeteg pluszt ad az S3-hoz. A Note4 elhanyagolhatót fog. Mintha S3-4-5öt venne sorozatban az ember, csak azért mert az újabb. És ez menőzés, ha elismered, ha nem. Szvsz a Note4 mellett bővel "vállalható" lesz a 3as is, ami jobb, mint a jelenlegi "legjobb" samsung. Olyat is olvastam már, hogy valaki S5re tért át Note3-ról, aztán vissza. Külön vicces.
Tippmix46: Senki se kötelez arra, hogy eladd. 2 év múlva az enyém se fog eladásra kerülni mert megszerettem. Inkább lapuljon a fiók mélyén, minthogy egy tróger 2 nap alatt hazavágja.
[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
válasz #24536576 #19420 üzenetére
Egyébként igazad van.
Csak addig nézegeti a függő játékos, pl. én, amíg csak berohan, és két perc alatt megkaparintja. És boldog, boldog, boldog. Persze azt is tudja, hogy tök hülye.[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
kosturica
őstag
válasz #24536576 #19420 üzenetére
"Nincs szükségem egy 200k-s kütyüre, hogy többre tartsanak."
Ezzel én is így vagyok, ezért írtam, hogy ez inkább mánia, mintsem kivagyiság NÁLAM!!! És ne előlegezd meg a szavaimat, mert te nem ismersz engem! Van rá pénzem és senkinek sincs köze ahhoz, hogy mire költöm! Így már megérted?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
őstag
válasz kosturica #19422 üzenetére
Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Aki tiszteséggel megkeresi a pénzét, az költse is nyugodtan. Még ha ez valakinek nem is logikus, és ettől pörög a gazdaság (gúny nélkül mondom).
Én speciel 2-3 ciklusonként veszem kütyüim, de akkor próbálom a legjobbat. Ízlések és pofonok ugye.
-
Arolotifar
őstag
Lehetne kulturáltabban? Már tele a hócipőm azzal, hogy szinte minden nap boxolnak egyesek a topicban...
Játsszátok le kettesben a kocsma mögött, aztán igyatok meg egy sört. De itt már jó lenne, ha nem ugranátok egymás torkának, ez nem aréna[ Szerkesztve ]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
-
PeLa87
aktív tag
Mennyivel tud csatlakozni a telefon a routerhez?
Routerem: [link]
Amikor csatlakozok akkor "csak" 72 Mbps-t ír ki...
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
tucsok.
senior tag
válasz norbalia87 #19416 üzenetére
UAG tokot használok tavaly december óta, kényelmes, jó a fogása, nem vastagít sokat, remek védelmet ad, de üveg előlapot nem kapsz hozzá, azt én is külön rendeltem meg ebay-ről.
"So say we all"
-
-
hunluigi
senior tag
válasz PeLa87 #19431 üzenetére
Hát pasz. Nem ismerem a routered tipusát. A telón nekem nem kellett semmit állítanom. A routerem más tészta de az nem ebbe a topicba való.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
Josi56
újonc
Sziasztok!
Már én is Note 3 felhasználó lettem. Viszont lenne pár kérdésem. Nagyon úgy érzem hogy sok felesleges dolog van rajta (T-mobile verzió). Miket lehetne törölni amiket tuti nem bánok meg?
Milyen vírusirtót tegyek rá, melyik a legjobb? És milyen hasznos appok vannak (leírást megköszönném)?Samsung Galaxy Note 3
-
veterán
Amikor felhivtam oket kb lovesuk sem volt, hogy milyen garanciával aruljak! Es a beszelgetes vegen kiderult, hogy : jaja gyari garancia !
Koszonom az hozzaerto tajekoztatast...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
DrJaka
aktív tag
Sziasztok!
Nem teljesen a telefonhoz kapcsolódó téma, de hátha tud valaki segíteni!
Wifi-met mindenféle jelszavas védelem nélkül úgy használom, hogy csak a beállított MAC cím alapján engedi csatlakozni a kütyüket. Viszont olyan problémám van, hogy router újraindítás után 1-2-3 nappal, a Note3-am csatlakozik a wifihez minden rendben, viszont netem mégsincs... adatforgalom 0. Ha újraindítom a routert 1-2 napig újra minden rendben.
Amennyiben jelszavas védelemmel látom el a wifit abban az esetben 1-2 nap múlva az ip cím lekérdezésénél megáll a csatlakozási folyamat és szintén csak akkor tudok csatlakozni, ha újraindítom a routert.
Van valami megoldás arra hogy ne kelljen 1-2-3 naponta ki-be kapcsolgatnom a routert?
Huawei Mate 20 prO
-
hunluigi
senior tag
válasz Hauptmann #19444 üzenetére
Nem tudom mennyiben lényeges de nekem az 5 ghz sávon mixben van a csatorna szálesség 20/40/80Mhz. A 2.4 sávon szintén 20/40Mhz
Nekem az a gyanum, hogy csak azt hiszitek 5ghz-n csatlakoztok... Én is ugyan azt az ssid nevet adtam a 2.4 nek és az 5 nek is. Nem is látszódott milyen frekin csatlakozom. Aztán az 5ghz sáv ssid nevének végére még be lett bigyesztve egy 5ghz jelzés, és így már meg tudom különböztetni. Látja a teló mind a két nevet egyszerre.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest