-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor18
tag
Egy kis könnyítés, segítség. Hátha jól jön valakinek.
-
addikt
válasz cbrfireblade #14953 üzenetére
Ezt a három boltot én is bátran ajánlom! B-tel-nél vettem a note - ot, Nextel - nél a HTCone s-t, electromarket - nél meg a menyasszonyom Xperia L - jét. Mind 3 bolt megbízható.
My name is Bond, James... Dean.
-
iSonic
addikt
[link] S5 Crystal Edition xDDD na itt van ami cáfolja, hogy a Samsungnál szar dizájnerek vannak..
Itt egy kép a tervezőről munka közben:
-
fujifilm1
senior tag
válasz iSonic #14859 üzenetére
Új Firmware ND3 -
Ezt raktam fel: [link](Ennek a változatnak az a specialitása hogy működés közben a foglalt memoria kevesebb mint 1 G.)
A legnagyobb különbség számotokra hogy végre működik a call record bármilyen rögzítő app-al (már ami régen is ment).
Nekem a bluetooth használatakor a rögzítés továbbra sem megy...
de nem is igazán érdekel mert többnyire VOIP-ozok, és azokkal az alkalmazásokkal szépen rögzít még BT-vel is.Nem mindenki tudja de VOIP-on Mobilt 0,5 FT/perc lehet hívni.
A vezetékest 0-Ftért lehet hívni 120napig (10USD-t be kell fizetni, DE a teljes összeget le lehet beszélni!)Topik itt: [link]
-
iSonic
addikt
válasz fujifilm1 #14956 üzenetére
Jó, hogy 1GB-nál kevesebbet eszik a telefon, de úgyis megtöltődik a memória piszkosul gyorsan és akkor ajánlatos újraindítani a telefont.
Na igen ez a call recorder egy hatalmas fekete lyuk az N3 történetében. Remélhetőleg, majd ha kijön az új Android javítva lesz, mert hogy KK-ba nem javítják az is tuti.
Ha kell valakinek a ROM felrakom MEGA-ra, aztán onnét lehet letölteni ezerrel
Telekom-nál is hamarosan érkezik egy kisebb frissítés csomag:
[ Szerkesztve ]
-
renzo79
tag
sziasztok az én telom ugye nem hivatalos magyar, az alapsáv versioja: n9005XXUENB1 ebből kiderül honnan van? nem mintha izgatna csak érdekel, a másik, hogy ha le szeretnék tölteni másik verziószámot mire kell figyelni? mert aztán van minden féle version köszönöm és bocsánat ha ez túl láma kérdés
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
A fényképezőből hogyan lehet előcsalogatni a makrót? Nem találom sehol sem.
-
Ck.
addikt
válasz iSonic #14959 üzenetére
Feree pont azt írta az S5 topicban, hogy a ram arra való hogy megteljen és gyorsítótárazza az alkalmazásokat a gyors elérésért. Az android működéséből kifolyólag akár 100 giga ramot is felhasználna, de elvileg ez így a normális.
Van két tábor:
1. Indítsuk újra 1-2 naponta a telefont, szabadítsuk fel a memóriát, mert csak így lesz gyors.
2. Használjuk a telefont, hagyjuk hogy megteljen a memória, ne tisztogassunk, ne indítsuk újra. És ez a tábor érdekes módon azt mondja, hogy ugyanolyan gyors a készülék.Jó lenne tudni melyik az igaz.
[ Szerkesztve ]
-
handrash
őstag
válasz Parallaxis #14973 üzenetére
Restartol az magától is. :-) Ma arra ébredtem.
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
banhammer
veterán
Szerintem a sámántánc a legjobb megoldás a memória telítődésre.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Peterson_
addikt
válasz handrash #14974 üzenetére
Nekem is sikerült belefutnom tegnap melóból hazafelé.
Lestem is egyet:
Hallgatom a zenét, írok whatsappon mint állat, aztán egyszercsak csend és feketeség.
Eddig nem volt ilyen, remélem nem lesz belőle rendszer.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Hauptmann
addikt
Meg lehet valahogy változtatni a zárolt képernyőn az óra színét? A hátterem pont az óra részén világos, jó lenna, ha az órát sötétebbre lehetne venni.
-
banhammer
veterán
Kb. 1200 forintért ne vár csodát.
Az enyém felfekszik, csak hosszában kicsit nagyobb a tok és picit "lötyög" benne a telefon.
2-3 mm-es mozgásról van szó, cserébe nem kell feszegetni, könnyen ki lehet szedni a tokból a telefont.Csináltam pár képet (Samsung Galaxy SIII Mini).
1, 2, 3, 4, 5, 6.Most egy fekete kínai Spigen Galaxy Note 3 Case Bounce tokot nyúzok, jobban bejön a teljesen gumis borítás, nem csúszik olyan könnyen a tenyeremben, mint a műanyag tok.
Kép itt és itt.
A képen a postázás miatt kicsit deformálódott a tok, viszont a telefonra szépen ráfekszik.
Innen rendeltem és küldtek mellé egy képernyővédő fóliát is.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
S e t h
nagyúr
Hajlani fogunk.
flexible displaysThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
futor
aktív tag
új 4.4.2-es rom a láthatáron : XXUEND5
-
kavics325i
őstag
-
futor
aktív tag
-
geccoblaze
aktív tag
Ha valaki megszán egy Note 3 vásárláson töprengő személyt, és nem kárhoztatja arra, hogy "olvasd vissza a 14000+ hsz.-t" , akkor annak nagyon megköszönöm, ha összefoglalja, hogy vannak-e típushibái a Note 3-nak.
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
iSonic
addikt
válasz kavics325i #14990 üzenetére
Útánna nézek feldobom neked Mega-ra onnét meg seperc alatt lejön
Futor: az a baj hogy az főzött rom és garanciát még mindig nem akarom elveszíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz geccoblaze #14992 üzenetére
Az enyémen így 6 hónap után annyi, hogy por tud menni a hangszóró melletti szenzorokba. Ezért néha meg kell kínáljam kompresszorral a hangszórót, hogy elmenjenek a porszemek. Máskülönben a beszélgetés végeztével nem kapcsol vissza a képernyő, a proximity szenzor miatt.
Kb ennyi. Más típushiba nálam nem jött elő. Kitkat updatettel eleinte fagyott párat, de most pár hét után már magára talált úgy tűnik. Ja és sosem indítgatom újra, vagy ürítem a memóriát. Volt már egy hónapos uptime is, gond nélkül. Akksi az én használatommal 2 napot bír (bt, wifi, sync, exchange pushon, automata fényerőn). Gomb sem lötyög úgy mint néhányaknál. Kamera képei jó fényben kifejezetten jók, viszont rossz fényviszonyok között inkább átlag alatti.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
geccoblaze
aktív tag
válasz geccoblaze #14992 üzenetére
Ezer bocsánat. Rátaláltam a 0 hsz.-re. Ha mégis lenne az ott felsoroltakon kívül is rendszeresen előforduló hiba, azt továbbra is hálásan olvasom.
Köszi Locutus!
[ Szerkesztve ]
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
futor
aktív tag
válasz iSonic #14993 üzenetére
tökéletessen megértve.
De ha rászánod magad erre az új XXUEND5 hivatalosra, majd kiváncsi leszek a véleményedre. kösziModel: SM-N9005
Model name: GALAXY Note 3 LTE
Country: Nordic countries
Version: Android 4.4.2
Changelist: 1168347
Build date: Thu, 17 Apr 2014 09:36:47 +0000
Product Code: NEE
PDA: N9005XXUEND5
CSC: N9005NEEEND1
MODEM: N9005XXUENC2 -
nosferat9
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában elég hamar lemerül lemerül a telefonom, és az akkumulátor statisztikáknál azt írja, hogy a rendszer 22%-ot eszik. KitKat van rajta és nincs rootolva, úgyhogy nem tudom megnézni, hogy pontosan mi okozhatja ezt. Google-öztem a témában és az egyik lehetséges ok, amit találtam, hogy bugos a kamera daemon. A Nexus-okon ezt elvileg javították, a többin persze a gyártó felelőssége. Azt ajánlották, hogy töröljem le a Skype-ot. Letöröltem, de nem tudom, hogy volt-e értelme, mert nagyon ritkán használom, nem is szoktam állandóan bejelentkezve lenni benne. Volt/van valakinek hasonló problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest