- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekecs
aktív tag
válasz apaszka #15494 üzenetére
Gratula !
Majdnem egy árban vettük a telot,én szerdán vettem gyönyörű fekete 123-ért ! 2014.április 09-én vette a srác magyar garis ! venni akart helyette egy s5-t de a végén vett egy másik Note 3-t azt mondta visszalépés lett volna az s5 ![ Szerkesztve ]
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
asderr
aktív tag
válasz Tom1939 #15503 üzenetére
Na ezt nemtudom
Viszont lenne egy kerdesem
Adott a Note3 keszulekem
Telenornal vasarolt,gyari fuggetlen,samsung garipapirral,rajta a pecsetukkel.
Ha igenyelek premium szervizt,telemax megjavitva,akkor a javitas koltseget a telenor fogja kiperkalni?
Vagy hogy van ez?Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
apaszka
veterán
válasz Tom1939 #15503 üzenetére
Én is tudtam volna venni olcsóbban,és 4 et tartottam a tarsolyomban! De a Magyar prémium gari számít igen is. Van ezen kívül itthon 2 S3 ,és tudom mit mondok! Egyik EU garis,(Góróg!) És már semmi gari nincs rá!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
asderr
aktív tag
válasz apaszka #15507 üzenetére
Ilyet nem b*szt*m mar bocsanat.
Fake garipapirt kaptam a telefonomhoz
Sajnos kez alol vettem,igy mehetek kukityinba zabothegyezni isSzerk.: bocsi Apaszka,nem neked akart menni
[ Szerkesztve ]
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
PeLa87
aktív tag
Mondjatok kérlek olyan alkalmazást ami lejátssza a hálózaton levő videókat. Próbáltam ftp-n keresztül, de akkor letölti előtte... Nekem meg olyan kéne ami közvetlenül lejátssza. Köszi!
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
apaszka
veterán
válasz asderr #15517 üzenetére
Én azért mentem el!
Tiszta papírok ami sokat nyomott a latba! Számla nem hamis! Ja és minden Magyar nyelvű! Utasítás,a dobozon a szöveg,és stimmel a KNOX.és az IMEI! Közbe felhívtam egy barátomat,ki 3 perc beszélgetés után a kuncsafftal.... üzent,hogy tuti tiszta,vehetem!De most már itt vagyok!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
apaszka
veterán
válasz asderr #15521 üzenetére
Kell! Sokat fényképezek, és sok hangot rögzítek. A kutyám ne is mondjam, miről készítem a videókat!
A G2 ezért volt nekem gyenge, mit nem tudtam megszokni. Vettem hozzá minden vackot, de akkor sem volt jó.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
jacis
nagyúr
Sráck az enegiatakarêkos módnál a CP-us rész mivel spóról illetve hogyan? Választ köszi.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
asderr
aktív tag
válasz #24536576 #15533 üzenetére
Isten nem bottal ver,a kommentedre ennyi a reagalasom.
Nem tortem be,nem jampiskodtam
Nem orban a hibas,csak annyira elb*szta az orszagot,hogy alig tudnak megelni az emberek,es ilyesmiket csinalnak....Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ck.
addikt
Kérdés viszont h pl. egy 4K videónal érdemes-e kikapcsolni az energiataksi módot? Ott már eléggé el kell a processzor, nem?
Ti állandóan ki/be kapcsolgatjatok az alapján h mekkora erőforras igényű dolgot akartok futtatni?[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
Szeretném kérdezni, valaki vásárolt-e már garanciahosszabbítást? Ha igen, arra milyen feltételek érvényesek, az első éves teljeskörű, házhozjövős, vagy a második éves korlátozott?
Köszönöm!
z
-
banhammer
veterán
Mobil felső kategória P-GT-1CXXS0H
Mobil telefon 12 hónap (1 év) garancia kiterjesztés, amely a normál
jótállással együtt összességében 36 hónap (3 év) Samsung garanciát
biztosít. A 3. évben nyújtott jótállás szolgáltatási színvonala megegyezik a 2.
évben regsiztrációval elérhető " korlátozott Samsung jótállás"* szolgáltatási
színvonalával.
12 990 Ft
GT-I9195 (Galaxy S4 mini LTE) / GT-I9205 (Galaxy Mega 6.3 LTE)
/ GT-I9295 (Galaxy S4 Active LTE / GT-I9305 (Galaxy S III LTE)
/ I9505 (Galaxy S4 LTE / GT-I9506 (Galaxy S4 LTE+)
/ GT-I9515 (Galaxy S4 VE) / GT-N7100 (Galaxy Note II)
/ GT-N7105 (Galaxy Note II LTE) / SM-N7505 (Galaxy Note 3 Neo)
/ SM-N9005 (Galaxy Note 3 LTE) / SM-G900F (Galaxy S5 LTE)A PDF-et innen tudod letöltetni.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
renzo79
tag
Sziasztok, szeretnék kérdezni, egy appot keresek.. Számítógépre lehet telepíteni egy samsung allshare nevu programot igy a telo, tv rögtön a pc-t is beveszi a kozos elerheto mediaba, ilyesmi appot keresek androidra, mert a tablet nem samsung, viszont szeretnék mindent ilyen kenyelmesen megosztani az eszközök között. Köszi
Ui. Esetleg tapasztalata van valakinek samsung note 8 wifirol?
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz iSonic #15540 üzenetére
Nem hiszem, hogy magokat kapcsolna ki, viszont nagy jelentőséget nem kell ennek tulajdonítani, mert pár perc használat után mindenkinek 1100Mhz-re csökken az órajele hála a melegedésnek, nesze neked 2.2Ghz és még tovább emelik pff, ezért nem érzitek a különbséget, mert nagyon ritkán élvezitek a 2.2Ghz erejét
[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
válasz banhammer #15546 üzenetére
Köszönöm szépen! Nem tudom jól értem-e, akkor ez esetben nincs házhozjövős szolgáltatás, meg pl. akku, töltő, vagy headset csere? Minden más ugyanaz, eltekintve a garancia újraindulástól is?
Talán a Note 2 topicban olvastam, hogy valamilyen promocióban 10 ezerért adták ugyanezt, hallottál ilyenről?
Meddig lehet vajon kötni, az utolsó pillanatig, amíg van bármilyen garancia?
Köszönöm:
zoltán
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest