- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeLa87
aktív tag
válasz berigazek #14050 üzenetére
Nálad mennyit ír ki, hogyha lassan töltöd?
Lassú töltésnél: 16-18 órákat ír ki
Gyors töltésnél: 24-26 órákat ír ki ha lehúzom a töltőről.Valóban ennyi mert a lassú töltésnél gyorsabban merült nekem.
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
addikt
válasz berigazek #14052 üzenetére
Köztudott vagy nem köztudott, nekem amikor az 1A-s s-erricson töltővel töltöm, sokkal gyorsabban merül, mint a gyári 2A töltővel töltve kb fél nappal többet bír. USB-ről töltve merül a leggyorsabban. Szóval szerintem minden akkunak a gyári töltője a legideálisabb.
My name is Bond, James... Dean.
-
seger
addikt
Észleltetek olyat, ha wifin lóg a telefon és telefonáltok akkor rossz minőségben hallod a másik felet?
-
seger
addikt
Még valami!!!
Routoltam a telefonomat. Aztán most gyári rom van rajta megint sokfájlos rom aztán a legfrisebb szolgáltatós de ugye nincs root. Ha megint rootolom akkor a knox megint ugrik 1-ről 2-re?
Vagy nagy hülyeséget kérdeztem??? -
Peterson_
addikt
-
bbubby00
őstag
válasz Peterson_ #14060 üzenetére
Nemhiszem. En is egesz nap nyuzom szerencsetlent. Nincs szgepem igy mindent ezen csinalok... birja a gyurodest, csak igy auto min. fenyeron kell nyomni, mert beadna hamarabb az unalmast. Felek is a nyartol, mert a joidoben meg kell h eroltesse magat a hattervilagitasnak, igy szamitanom kell egy kis uzemido csokkenessel... :S
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Viktor18
tag
Na, kérem szépen! Telekomék elértek kicsiny falunkba is az LTE hálózattal. Biztos rövid volt a kábel, hogy ilyen sokáig tartott. Mentem be a városba. Elindultam itthonról, 3 házzal lentebb benyomtam a mobilnetet, mert elfelejtettem megnézni valamit. Nagy meglepődés.. LTE.. eee! Na, tök jó. Városba is mindenhol szinte (legalább is ahol ma jártam) LTE volt. Örültem mint majom a farkának. Hazaérek, felálltam a kocsival a ház elé. Teló előkap és... 3G Most miéért? A szomszéd szomszédjának a szomszédjához kell átbattyognom, hogy LTE hálózatom legyen. Csodás! De lehet, hogy a szomszéd szomszédja előtt is van már. (Nem, nem vezetés közben nyomogattam a telót. Szépen félreálltam. Ekkora telóval nem lehet vezetni, meg hát a nap is a szemembe sütött. )
Sikeresen, ám de sikertelenül ma pofára esett a teló. Volt hangja. Ilyen műanyag csörgés. Nem aggódtam, mert védi az üveg. Hazajöttem, lámpa alá dugtam, semmi. Kijelző tiszta szűz. Aztán körbefutottam a keretet is, és a bal felső részen, két csík található. Az egyik szinte hajszálvékony, a másik meg azért pofásabb darab. Közelről, nagy fény alatt jól látható. De a fene se nézi. Így gondolom inkább fejre esett először, aztán pofára borult. Nem láttam, nem is éreztem, hogy kiszállt a belső kabátzsebből, csak a jellegzetes "csörömpölésre" figyeltem fel. Akkor már tudtam, hogy mi van.
Készül a Note 4? Francba ezzel a szolgáltatós telefonokkal.
Nekem is a gyári töltővel bírja jobban szusszal. 6 óra kijelzőidő. Gépről nem erőltetem, S2 töltőjével pedig 4, max 4 és fél óra kijelzőidő. Lassabb töltés, gyorsabb merülés alátámasztva. Tény, hogy kíméletesebb, de más előnye nincs. Nem beszélve a lassú töltésről. Gyárival hamar felkapja 100-ra, így ha rohanós a dolog, akkor hamar megvan.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Srácok, segítsetek légyszi értelmezni:
mit jelent az S Pen beállításai között az, h tolleszleles letiltasa? A leírásból nem derül ki számomra és nem is vettem észre semmi különbséget.[ Szerkesztve ]
-
szka92
tag
Tegnap volt nálam szervizes, újratelepítette a szoftvert, 4.4.2, a gyenge kijelzőidő + gyors merülés miatt kaptam egy új aksit, viszont a kijelzőidő 60%körül cirka 1.5 óra, ami az itt látott/olvasott 5-6 órákhoz képest ritka karcsú...fényerő a második értesítési panel jobb alsó sarkában, jóval a közepes alatt!
Más! nem tudom, nektek működik -e a zenelejátszóban a volume up-down, play, previous, next parancs? hangvezérlés beállítva! az ébresztőnél a STOP működik..advice?
[ Szerkesztve ]
-
Viktor18
tag
válasz szka92 #14070 üzenetére
Az új aksinak is be kell állnia. Nálam kb 2-3 hét kellett, mire beállt 5-6 órára. És ezekben mindig van 2 óra vagy több játékidő. 20%-ról másfél óra játékkal 8%-ra merült. 1%-nál feladtam a játékot, mikor már elég gyenge volt a fényerő ahhoz, hogy lássak is valamit. Az új aksi előtt mennyit bírt pontosan? Illetve az előző meddig tartott ki?
Silent77: Sok mindentől függ ugye, de azért a 3 óra kicsit karcsú. Mondjuk ha az aksi 80%-át játékkal meríted, akkor érthetőbb.
[ Szerkesztve ]
-
gabesszg
aktív tag
válasz Viktor18 #14077 üzenetére
Nálam is 3 óra a kijelző idő ha hay day megy rajta rendesen (ez alatt azt értem, hogy pl 2.5 ora hay day) illetve chrome-on fél óra net közbe folyamatos szinkronizálás mail viber whatsapp face stb.....De szerintem ez normális (nekem 4.3 van amúgy) ez iPhone nál kb fele volt majdhogynem nálam. Ami viszont nagyon érdekelne engem, hogy olvastam az s 5 tesztet, bár a telefon abszolút nem nyerte el a tetszésemet de 2 dolog nagyon tetszett. 1:watchon program a műsorújságot is kiírja(lehet én vagyok a láma de nálam nincs ez a feature) illetve az extrém akkukímélő mód (vagy valami hasonló a neve) szerintetek ezek későbbiek folyamán elérhető lesz Note 3-ra is?
-
Caaabi
senior tag
Mostanában ha megy a mobilnet, és hazaérek vagy barátnőmhöz ahol van wifi, nem mindig lép fel magától pedig látja a hálózatot, sokszor akkor veszi észre magát és mászik fel ha megnyitom a wifi beállításokat, de valamikor külön rá is kell bökni h csatlakozzon, tudja valaki miért csinálja ezt?
-
Peterson_
addikt
válasz bbubby00 #14063 üzenetére
Számomra már most sem túl meggyőző.
ellenben a használat nekem tegnap is a következő képp festett:Éjjel fél 3-kor keltem, ekkor vettem le töltőről.
Adatforgalom nálam folyamatos, buszon 1-1,5 óra zenehallgatás...közben netezés.
Utána meló közben meg tanulok rajta, netezek, kicsit telefonálok meg whatsappolok az asszonnyal.
Délután négy óra körül már csiporgott, hogy enne.
Szerintem emellett az is rátehet egy lapáttal, hogy szinte folyton olyan helyen vagyok, ahol eldobálja a hálózatot és folyamatosan váltogat GSM/GPRS/3G/LTE között.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
bbubby00
őstag
válasz Peterson_ #14091 üzenetére
Ha megnezed ez 12ora hasznalat. Akarhogy nezem ez nalam is megvan. Reggel 8-9kor leveszem, majd este 8-9ig birja. Ha ez az uzemido nem eleg, akkor viszont vegyel szifont, az ennyi ido elteltevel 3x kellett toltenem (3g + zene + facebook= 1perc alatt 1%ot merul).
Szerintem a mai atlag okostelefonok kozul az uzemideje, tudasa benne van a top3ban(a note2 is uzemidoben).
Ha napi 24ben akarod hasznalni akkor legyen nalad 2akksi De remelem neha furdesz, eszel, sexelsz es netalantan alszol isEladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Peterson_
addikt
válasz bbubby00 #14093 üzenetére
Van is nálam két akksi, szóval végülis nincs vele para.
Nem is azzal van a gond, csak amikor dolgozom, akkor előfordul olyan is, hogy 24 órából közel huszat vagyok mindennel együtt távol.
Ebből mondjuk tizenvalahány óra körül van ami munkával telik el, a többi meg ilyen kieső idő.
Épp ezért nem mindegy, hogy ha nyúzom, mennyit bír..és ahogy írtam is, én sokat nyúzom.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
gabesszg
aktív tag
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy most 4.3 van a telefonon root de la vega módszerrel rootolva(knox nem ugrott). Szeretném gyári állapotára visszaállítani azt olvastam a fórumon, hogy "Can I unroot?
Yes, use SuperSU full unroot option or flash stock." szóval ha supersu programnál rámegyek, hogy unroot aztán kész újra gyári?(illetve flash stockot hogy kell csinálni?) -
Peterson_
addikt
válasz gabesszg #14095 üzenetére
Vannak erre mindenféle programok.
Plusz playből tudsz letölteni root checkert is, ami megmondja hogy gyári állapot "uralkodik"-e, vagy rootolt a készülék.
Viszont nem tudom, hogy a root alatt mennyire másztál bele a rendszerbe(mit töröltél ki, mit tettél bele).
Szóval ennek függvényében akár ajánlottam lehet egy gyári Rom újrahúzása.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
szka92
tag
Milyen játékokat pörgettek a nóóóton?
-
gabesszg
aktív tag
válasz Peterson_ #14096 üzenetére
Leszedni semmit se szedtem inkább adfree és egy két progi miatt kellet nekem a root A gyári ujrahúzását, hogy kell csinálni pontosan?(gondolom ami most van rajta sammobile-ról leszedni(vagy lehet újabbat is?) és odinál betallózni(csak azt nem tudom, hogy hova v mit hagyjak kipipálva stb)
-
Peterson_
addikt
válasz szka92 #14097 üzenetére
-Anomaly Korea
- GTA VC
- GTA SA
- Max Payne
- Metal Slug 3
- Re-VOLT Classic
- ShadowGUN
- MC4
- Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Impact
- NFS Underground rivalsgabesszg:
Egyenlő vagy nagyobb verziószűmú mehet fel akár független Rom is.
De pontosabbat madj mondanak az okosok.
Egyébként ha nagyon nem turtál bele, szerintem elég neki egy unroot, vagy egy factory reset.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest