- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
Régi S3 tulajokat kérdeznék. Nekem olyan mintha a Note3 nak gyengébb lenne a térereje. T-s vagyok.
Pl Gyönkről jövök haza és vannak pontok ahol megszűnik a mobil hálózat. Más is tapasztalt ilyet ?powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
asderr
aktív tag
válasz Markizmark #15396 üzenetére
Nem fem,csak olyan a felulete vagy a mintaja,vagy hogy mondjam,egyebkent muanyag
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz AliceWake #15392 üzenetére
pedig reménykedtem,hogy ezek a kijelzők már nem ilyenek.
az eskettőmhöz kb havonta kihívhatnám a szervizeseket kijelzőcserére,mert beég... engem nagyon zavar,de úgyse tudok mitcsinálni hülye amoled. na mindegy,még így is a note3 a legtökéletesebb telefon nekem.
de azért már kifejleszthették volna beégés nélkülire ezeket a drága telókat -
asderr
aktív tag
Samsung gagipapiron ha az uzlet pecsetje,elado alairasa,vasarlasi datum van,beleiron a serialszamot es kesz?
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Ck.
addikt
A sok sarokzúzós kollégáknak részvétem. Velünk is történt baleset nem túl rég, de hálaIstennek már a múlté. Mindenesetre azóta ott a Spigen Slim Armor tok, nektek is javaslom vmi tokféle használatát.
(OFF)Ha pedig végképp el vagytok keseredve, adjatok az öklötöknek, nadrág/kabátzsebnek, ahonnan kiesett...én se kíméltem a bűnöst.
(/OFF)De hogy jöjjön egy kis vidámság is mára:
1.) Ma megjött az új Nóta, minden rendben, jól jártam a cserével, mert még az összerakás is jobban sikerült, mint az előzőnél, gomb is sokkal stabilabb, jobb nyomáspontú.
2.) A kabátomat párom megmentette.(Csináltam rögtön egy Samsung és egy Gugli-féle restore-t is, de nagy meglepetésemre a híváslistán, konktaktokon, üzeneteken kívül más nem jött vissza. Vártam volna olyat, hogy appok, home screen elrendezés, beállítások...csak akkor azt nem értem, hogy a google restore mit csinált? Mert még az appokat se rakta vissza...)
-
Peterson_
addikt
válasz AliceWake #15418 üzenetére
Ha megnyugtat, nekem is látszik a böngészősáv a szokásos kék/fehér tesztnél, pedig ugye nekem nem rég lett zsír új kijelzőm-és általában auto fényerőn van.
De egyébként észrevétlen, szóval who cares...Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
asderr
aktív tag
-
Parallaxis
addikt
Ilyet Androidon ne várjál mert nincs.
Normális backup/restore-hoz csak akkor lesz szerencséd, ha rootolod a készüléket és Titanium Backuppal mentesz.
A Google mentése nagyjából semmire nem jó, ha működik, akkor is csak a címjegyzéket, naptárat és az üres alkalmazásokat állítja vissza, a beállítások, alkalmazáson belüli adatok vesznek. Ha volt mentésed a Samsung felhőbe, akkor még visszaállíthatók onnan az SMS-ek, híváslista és a háttérkép.
Root nélkül lehet még próbálkozni a Heliummal, vagy ADB-s mentéssel, de egyik sem 100%-os megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
válasz Parallaxis #15432 üzenetére
Na hát ezt az egyet nem tudtam...és most nagyon meglepődtem. (Almáról jöttem, ott hozzászoktam az efajta "kényelemhez"). Nem is értem, hogy ezt miért nem lehet gyárilag megoldottá tenni. Annyira alap dolog. Na mindegy, ez legyen a legnagyobb gondom.
Kies megcsinálta volna? Vagy az is ugyanaz, mint a Samsung felhő?[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz asderr #15431 üzenetére
Nekem az volt az első, hogy külsérelmi nyomot keresett a csóka....de hát nem tudom, neked lehet szerencséd.
Ck:
-Helium backup pro.
Nem túl drága, és ez van a legközelebb a Titaniumhoz.
Szépséghibája annyi, hogy mentésnél/visszaállításnál gépre kell dugni.
Emellett persze azért ments felhőbe is Google, Samsung backupokkal is.
Illetve ahogy Parallaxis is mondta, sajnos mindent ez sem tud.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Peterson_
addikt
"Mindent tudó" gyáriról nem tudok, mindenhol csak a szokásos mentési metódusokkal találkoztam, amelyek ugye elég korlátozottak.
Viszont a Nótával ellentétben ott tudsz rootolni, ami már elég a Titaniumhoz(ez mindent tud amit lehet) ,ezen kívül lehet csinálni CWM-et, ahol rendszerszintű mentést lehet csinálni az utolsó bitről is.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
banhammer
veterán
válasz renzo79 #15438 üzenetére
Gondolom direkt beégette a kijelzőt.
A beégett kijelzőre érvényes a garancia.
A topikot olvasva páran már eljátszották azt, hogy az elrepedt, ferdén álló keretet úgy cseréltették ki, hogy direkt beégették a kijelzőt.
A kijelzőt meg kerettel együtt cserélik.Tipikus kisstílű magyar mentalitású hozzáállás a dolgokhoz.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Zsömle94
újonc
Note 3-at érdemes frissíteni 4.4.2 KitKat-re? Mik az előnyök, hátrányok? Több ramot eszik? Játékok kitkaten is szépen futnak?
-
asderr
aktív tag
válasz banhammer #15439 üzenetére
"Tipikus kisstílű magyar mentalitású hozzáállás a dolgokhoz. "
Ha beeges miatt kicserelek a komplett kijelzot kerettel,miert ne csereltetnem ki?
Par het normal hasznalat utan beeg magatol..De ha te kifizeted a komplett kijelzo arat,azert mert a sarkan lett egy kis leutes,le a kalappal
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz banhammer #15439 üzenetére
Note 2-n nekem is volt egy körömpiszoknyi sérülés a krómkereten, ott még tudták külön cserélni a kijelzőt a kerettől és szó nélkül meg is tették.
A beégés teljesen valid panasz volt, akkor is, ha a krómkereted úgy nézett ki, mintha a kutya szájából húztad volna ki. Valószínűleg most sem vacakolnak. Ha nem a kijelzőt törted be, kicserélik beégés miatt. Az igazán nem a felhasználó hibája, hogy ezt most csak keretcserével együtt lehet megoldani.Non omnis moriar.
-
baladam86
aktív tag
Rég volt már üzemidős téma, ez azért nem olyan rossz szerintem, pláne úgy, hogy semmi nincs fagyasztva, törölve a gyári bloatware-ek közül. banhammer, egy not bad meme-t kérnék válasznak
[ Szerkesztve ]
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest