-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
renee7
tag
Mákod van/volt. Nekem pl. az idén januárban a T-nél vásárolt LG Optimus3D-m kevesebb mint két hét alatt alaplapos lett. Először melegedett, majd random kikapcsolt, majd már be sem indult. Namost ha nincs rendes gari, akkor drága lett volna a főpanelcsere...
Három hónapos LG Optimus 3D használat után rájöttem, mint számosan mások, hogy az LG-nek az a "zászlóshajója" a mobiltelefónia történetének a legnagyobb sz@ra. Gyakorlatilag a gyári baseband hibája miatt amíg nekem megvolt, nem lehetett rendeltetésszerűen használni. Amennyire tudom mostanra, sok hónap késéssel kijavították a bugot. Szóval, nekem biztos nem lesz LG Nexus 4-em.
Jelenleg egy androidos modellre mondanám hogy érdemes váltani,ez az Asus Padfone 2
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
igen, az üveg hátlap kérdéses...
a the verge tesztben is sikerült megpattintaniuk a hátlapon az üveget, és azt írják, hogy Andy Rubin-nál is hasonlóan megpattant hátlapú darabot láttak... ez még gond lehet...
itt látni kicsit, ahogy a LED felől meg kifelé a repedés, de a videóban jobban megmutatják...
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Nem is értem, hogy ez miért kell.....Üveg telefon hátlap? Mi a fenének? Vagy ennyire sznoboknak készül?
Aztán majd jó pénzért lehet venni hozzá később valami strapabíró polikarbonát, műanyag hátlapot, ha egyáltalán lehet majd cserélni.Mert ugye ha eltörik, az nem a rendeltetésszerű használattól lesz.
Még ki sem jött a telefon, de már most bebizonyítja egy teszt, hogy ez az üveg hátlap zsákutca. De legalább is mindennapi használatra szerintem alkalmatlan.Pedig olyan szép.
[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Rotate
veterán
válasz mgTerminator #8157 üzenetére
nekem sem tetszik, én azt a keretet a LED helyett a kamera köré tettem volna... de lelkük rajta... ő döntésük
CB:
a videóban azt mondja, hogy a konyhaasztalról véletlenül lebökte, és ahogy leesett a földre akkor pattant meg... mondjuk ahhoz képest nem olyan rossz, láttunk már csúnyább leejtett telót is... és persze az sem mindegy milyen szögben esik... akkor szokott megpattanni, ha a sarkára esik...
szerintem ha nem ejted le, nem kéne hogy baja legyen ami viszont tetszik, hogy a kamerát is GG védi, így nem lesz az, mint általában előfordul, hogy összekarcolódik a kamerát védő plexi... S2-mön is karcos volt, szerintem előbb utóbb a Nexus-om is felvesz pár karcot a kamera üvegjén...
[ Szerkesztve ]
-
iOnizer
tag
Segítséget kérnék. Galaxy Nexusomon jelenleg Android 4.1.1 van nyitott bootloaderrel, rootolva, cwm-mel felszerelve. Kernelem jelenleg egy franco kernel. Ebben a helyzetben megjön ugyan a 4.1.2 Update, de nem engedi feltelepíteni azt, mivel sem a kernel, sem a recovery nem a gyári. Fel szeretném tenni a frissítést, az új rendszer alatt meghagynám a gyári kernelt, viszont a root jó lenne néhány program miatt. Hogy lenne a legegyszerűbb megoldanom az update-t?
Alá bizony
-
iOnizer
tag
Igen, én is erre gondoltam, csak azt nem tudom, hogy a gyári romot milyen formában lenne a legegyszerűbb felraknom, és a választott módszerhez melyik file kell. Van ugye a cwm-es módszer, amihez .zip kell, de nem tudom, hogy ez pl jó-e:http://r15---sn-aigezb7s.c.android.clients.google.com/packages/data/ota/google_maguro/24a9a760f32e.signed-yakju-JZO54K-from-JRO03C.24a9a760.zip?ms=tcr&mv=m&mt=1351946700&cms_redirect=yes&redirect_counter=2
Aztán ha jól tudom, akkor van a Galaxy Nexus toolkit-es megoldás, és talán azzal lehet a .tgz kiterjesztésű factory image-t felrakni?
Szóval csak annyi a baj, hogy bizonytalan vagyok, és nem akarom összebarmolni a cuccot
Alá bizony
-
tgb
senior tag
válasz iOnizer #8162 üzenetére
jeleen pillanatban Neked legegyszerűbb egy rootolt gyári romot feltenni CWM-ből az Xda oldaláról! például ezt a romot!és az adatok is megmaradnak nagy valószinűséggel!
[ Szerkesztve ]
az irányár nem félarat jelent!
-
hallerlaller
addikt
Ne lepődjetek majd meg, el fog tűnni a dev settings, de root után elő lehet csalni megint: [link]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
assemble
addikt
válasz hallerlaller #8165 üzenetére
Valami ilyesmit vartam mar egy ideje.
"Vicces" volt latni talan Nexus S forumban hogy az egesz topicban olyan tevhitek eltek hogy alapbol a telefon nem hasznal hw gyorsitast, es a "force gpu acceleration"-t be kell hozza kapcsolni (aminek a magyar forditasa iszonyatosan el lett rontva egyebkent, innen is lehetett a felreertes) es akkor meg csodalkoztak ha force close-oltak a programok, stb, szoval jobb ez igy, tenyleg ne nyulkaljon ott akinek nincs ott keresnivaloja. -
jacis
nagyúr
Vége a telefon mizériámnak srácok.
Új telefonom: Samsung Galaxy Nexus White
Ami miatt itt maradtam:
1. Maga a telefon mindent tud amit kell egy mai okostelefonnak. Sőt nagyon sok komolyabbnak hitt telefon is elmarad tőle.
2. Az összes gyártói felület mocsok számomra.
3. Kicsit kérdezősködtem más topikokban és az ottani fogadtatás messze elmarad az itteni emberek hozzáállásától. Szeretnék továbbra is közétek tartozni.Ezzel a kis kalanddal jól járt egy emberke mert kapott egy szuper telefont pici pénzért, de mind1 megtanultam, hogy ami jó azt nem szabad lecserélni, mert utána megbánja az ember.....
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
iOnizer
tag
Köszönöm a segítségeteket! Végül a GN toolkittel volt a legegyszerűbb, mert az letöltötte nekem a fájlt is, és meg is csinálta a flashelést, a bootloaderem nyitva maradt, és a root is csak egy kattintás volt! Mégegszer nagyon köszönöm!
Alá bizony
-
iOnizer
tag
Ezt örömmel olvasom! Nekem is a fehér van (nagyon szép, csak a tokok befogják sajnos), viszont én gondolkozom a Nexus 4-en is. Azt hiszem megveszem anyunak, aztán ha tetszik, akkor veszek egyet magamnak is. Annál egyedül a kijelző miatt aggódok, mert a Samoled színeit és feketéjét imádom, IPS-ből meg csak középkategóriásat láttam még, az meg ugye nem mérvadó.
Alá bizony
-
hallerlaller
addikt
válasz hallerlaller #8170 üzenetére
Kifutottam az időből.
Na itt viszont nem írnak rootról, de a usb hibakeresés ugyanott maradt: [link]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
assemble
addikt
válasz hallerlaller #8170 üzenetére
Alapvetoen az is fejlesztoknek van azert szanva, szerintem ott hagyjak azt is, aki pedig keresni fogja, ugy is megtalalja (7-szer a build number-re nyomas utan )
szerk: "You are now 4 steps away from being a developer." lol ez odab@szjacis: Nexus 4-et meg sem vartad? Be van azert tervezve hogy azt is kiprobald?
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
Örülök, hogy visszatértél.
(#8172) assemble
A billentyűzet hatékonyságára kíváncsi vagyok, mert az általam most használt Swype kicsit nyögvenyelősen működik: kicsit lassú, ha gépelek, és nem swype-olok, a szöveg törlése pedig szaggatva megy. Ha jól fog működni, akkor még egy folyamatosan a háttérben futó programot ki tudok lőni (most éppen 32 MB-ot foglal le a RAM-ból).
Az óra kicsit tényleg fura.[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
4.2-ben a menüben az eddigi 4 ikon/sor helyett 5 ikon/ sor van.
Ezt láttátok? Nem nagy dolog, de feltűnt..(#8175) B1T3 : köszönöm ez jól esik
[ Szerkesztve ]
-
FeRkE
őstag
válasz hallerlaller #8180 üzenetére
Az alsó sorban most is 5 ikon van, normál méretűek, és simán elférnek most is egymás mellett.
-
-
törölt tag
válasz hallerlaller #8165 üzenetére
Rosszul érted.
"You’ll Need These To Root!" Ez annyit takar, hogy nem kell hozzá root, hanem a dev settings kell a roothoz. -
assemble
addikt
Szerintem biztosan nem egyseges, a kijelzohoz (felbontas, dpi, keparany) adaptalodik a sorok/oszlopok szama, gondolj bele, effektive ugyanez az Android 4.2 fog futni 3"-os telefonokon, 5"-os phableteken, 7"-es, 10"-es tablakon, es TV-ken is, pl a Nexus 10-en is, azt kepzeld mar el 4 oszlop ikonnal [mondjuk az iPad is ugyanakkora es annal is 4 oszlopban vannak az ikonok de az szerintem nevetsegesen is nez ki]
Nexus 7-en is full gyari ROM-ban ha kisebbre veszem a dpi-t, es kisebb lesz minden, a launcherben az app ikonokbol ennek megfeleloen tobb sornyi/oszlopnyi jelenik meg, mint korabban.
Szoval szerintem is a Nexus 4 egyszeruen kicsit szelesebb/nagyobb kepernyoje tehet arrol hogy ott 5 oszlop ikon van alapbol, nyilvan az algoritmus ami kiszamolja hogy hany oszlop legyen a mienkre meg 4-et dob ki, arra meg mar pont 5-ot -
zooltan567
csendes tag
Sziasztok, gondolom millió ilyen kérdés érkezik ide a fórumba, de érdekelne a véleményetek! 2 db telefonon gondolkodom amelyek szinte ugyan azon az áron kaphatók ma!
1. Samsung Galaxy NEXUS
2. HTC Sensation XESzerintetek?
-
FragMaster
addikt
válasz zooltan567 #8188 üzenetére
Ezek közül inkább a nexus.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
jacis
nagyúr
válasz zooltan567 #8188 üzenetére
A kettő nem egy kategória.
Olvass utánuk és megérted mire gondolok.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
CB
senior tag
Ezen bizony nem sokat gondolkoztál.
A telefont is gyorsan beszerezted. Le a kalappal.>"Kicsit kérdezősködtem más topikokban és az ottani fogadtatás messze elmarad az itteni emberek hozzáállásától."
Csak nem az One X totyik? (ha nem akarsz ne válaszolj).
Közben én is megtaláltam a legolcsóbb boltot gyártói garival. Jövő hét elején megjön a fizum, és gyorsan megrendelem.
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Szerintem ez 114000-ért.
Nagyon sok honlapot megnéztem, de eddig ez a legolcsóbb.
Na persze nem kizárt, hogy ha elkezdenék telefonálgatni, még ennél is olcsóbbat találnék, csak hát ugye hétvége van. Azért jövő hét elején tovább kutakodok.[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Valaki tud ajánlani valami jó autóstartót? A jelenlegi nem valami szuper.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Automata kávégépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Egérpad topik
- Blu-ray lejátszók
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest