-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Megkérdeztem egy év bolti garancia ,hozzájuk kell vissza vinni ha gond van,és ők küldik a Samsung szervizbe,ezen az áron úgy látszik ez van, de itt rendes 27% ÁFA van rajta legalább...
-
assemble
addikt
válasz Steelheart2 #7600 üzenetére
Szerintem az MTP-vel sem lenne semmi gondod, ha Windows-t hasznalsz, ugyanugy radugod a gepre, es ugyanugy meg fog jelenni mint eddig, talan eszre sem veszed hogy nem mass storage.
Van WiFi hotspot, persze. -
-
Rotate
veterán
válasz Steelheart2 #7600 üzenetére
Froyo óta minden Android-os telóban van
BDave:
jaja, a bootidő elég hosszú, viszont tetszik, hogy a kikapcsolás nagyon gyors, S2-n legalább 3x ennyi volt...
jacis:
nem rossz ötlet, S2 topicban is állandóan felmerült, aztán egyesével elmagyarázni...
[ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
Itt készítettem egy képet annó még S1-en. Eleinte hülyének néztek és nem hitték el. Aztán itt már derengett másnak is.
Fold 5
-
-
jacis
nagyúr
válasz hallerlaller #7619 üzenetére
Nálam a teljes kijelzőnek van néha utánhúzása....
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
macimeister
aktív tag
Aki cserélgeti a gyári romot az miért teszi? Miben jobb mondjuk egy CM10 a gyárinál? Mostanában kezdek én is agyalni rajta, hogy rápróbálok egyre. Illetve olvastam néha látom ezt a franco kerneles témát. Az is egy rom, vagy más területen babrálja a telefont? Bocsi az amatőr kérdésért.
-
Rotate
veterán
válasz macimeister #7621 üzenetére
ennél a telefonnál én sem értem
-
Dzsuri89
őstag
Maximum azért, hogy jobban testre tudja szabni magának a telefont, akár más telefonok UI-ját tudja ráhúzni pontosan ugyan olyanra, mint amilyen pl egy HTC vagy Samsung, aztán vannak az igazán CM fanatikusok, mint pl mgTerminator kolléga, na ő az aki csak CM-et használ, semmi mást.
Én a gyári romot használom, szerintem nagyon gyors, nem kell itt teljesítmény növelés, mint más telefonok esetében. Nexus S-nél én is próbálgattam a főzött cuccokat, ott tényleg gyorsabb volt a telefon, de ugyanakkor sokkal instabilabb is.
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
Ezalatt mit értesz? Olyan nekem is van, hogy nézem a főképernyőt pár másodpercig, aztán megnyitok valami fehér/szürke (ezeknél a színeknél jön ki jobban tapasztalataim szerint) hátterű dolgot, és a főképernyő elemei látszódnak egy darabig, aztán halványodnak. Főleg alacsony fényerőnél látható.
A kijelzőmben megvan a színátmenet is, fent kékes árnyalatú, lefelé haladva pedig egyre melegebbek a színek; egészen a szoftveres rendszergombokig, mert az a sáv is beégett már (talán pont azért, mert hiába szép a fekete, itt a piros és a zöld pixelek halványan folyton világítanak). Természetesen csíkozódik is.
Persze mindez csúnyán hangzik, de a mindennapokban alig észrevehető (csak én már jobban látom, mert tudok róluk).
-
-royalflush-
tag
egy gyönyörűségem van nekem is pár napja..már le is frissítette magát automatikusan 4.1.2 re...minden fasza,nekem nem kell jobb teló
( Nikon D200 ) ( ThinkPad E520,win7 ) (iphone 5s )
-
Steelheart2
őstag
A FB már müködik az uj Romon?
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
-royalflush-
tag
válasz Steelheart2 #7628 üzenetére
nekem az előzőn is működött...viszont rádió nincs
( Nikon D200 ) ( ThinkPad E520,win7 ) (iphone 5s )
-
Zolesz007
őstag
Ha tudsz kicsit angolul: pl aokp.co
Olvasgasd a featureket.
Pl.:
Custom Navbar
Custom statusbar
Tablet mód
Custom Led jelzések
Custom rezgőprofil
És még sok sok más.Fold 5
-
obZen
tag
Nofene! Hurrikán vs Google - 1:0?
"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
Steelheart2
őstag
válasz -royalflush- #7629 üzenetére
Köszi.Ràdio az nem gond,mert ugyis a tune in radiot hasznàlom.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
mgTerminator
veterán
Tudnátok nekem ajánlani valami jól bevált navi programot?
-
zazumisi
tag
Szomorú vagyok...
A mai napig nem volt még a kezemben ilyen telefon, de ma volt szerencsém a MM-ban megnyomkodni egyet.
Minden nagyon faja, de akkora tepsi, hogy az nekem már sok. Most akkor nyilván nem lesz Nexusom. -
tybsen
addikt
válasz zazumisi #7636 üzenetére
Csak emiatt felesleges lemondani rola szerintem, de nyilvan Neked kell tudnod. Egy baratom 4" telefonrol valtott, o sem nagyon akart - rabeszeltem es azota imadja. Elotte sosem akart nagyobbat. Mondjuk en meg Note-rol valtottam vissza 5.3"-rol, szoval nekem akkor meg kicsinek tunt. Minden relativ :-)
-
slice14
veterán
Nem tudom hogy nálam van a probléma....
Nálam backup közbe a cwm touch 6.0.1.5 újra tölt, és hibás lesz a backup.. Vissza flasheltem a 6.0.1.0-est.
Más is tapasztalt ilyet?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
kasee
aktív tag
válasz mgTerminator #7634 üzenetére
Én Sygic-et használok már régóta, nekem bevált.
-
bodoraudio
aktív tag
Miért omlik össze az Explorer folyton?
-
tgb
senior tag
-
assemble
addikt
válasz bodoraudio #7644 üzenetére
Mert vindoz
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Ma kipróbáltam egy Galaxy Note 2-öt és teljesen belezúgtam . Ha valakit érdekel a Nexusom szóljon. Privátban a többit megbeszéljük.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest