- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotate
veterán
válasz mgTerminator #8157 üzenetére
nekem sem tetszik, én azt a keretet a LED helyett a kamera köré tettem volna... de lelkük rajta... ő döntésük
CB:
a videóban azt mondja, hogy a konyhaasztalról véletlenül lebökte, és ahogy leesett a földre akkor pattant meg... mondjuk ahhoz képest nem olyan rossz, láttunk már csúnyább leejtett telót is... és persze az sem mindegy milyen szögben esik... akkor szokott megpattanni, ha a sarkára esik...
szerintem ha nem ejted le, nem kéne hogy baja legyen ami viszont tetszik, hogy a kamerát is GG védi, így nem lesz az, mint általában előfordul, hogy összekarcolódik a kamerát védő plexi... S2-mön is karcos volt, szerintem előbb utóbb a Nexus-om is felvesz pár karcot a kamera üvegjén...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest