-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simihun
aktív tag
egyébként sokan benézik a topikot, azaz a GN4-ről társalognak és hihetetlen módon várják, h lecserélhessék a mostani készüléküket. hajrá tegyék, viszont röhögni fogok rajtuk, ha az első piacra dobott szériánál, amit megvásárolnak kijön 1 hasonló kijelző "probléma", vagy más egyéb hiányosság...
-
Dottore
addikt
válasz klevente #8243 üzenetére
Koránt sem biztos, hogy az LG Nexusára a gyári garancia azt fogja jelenteni mint a Samsungnál.
Galaxy Nexusnál ugye jönnek, javítják, ha nem tudják akkor elviszi, visszahozzák. Ez viszont Samsung és nem Nexus kiváltság.
Ezért jó a gyári garancia. Pontosabban szólva és a fentieket is figyelembe véve, a gyári Samsung garancia.
-
Integra
titán
válasz Dottore #8257 üzenetére
szerintem a samsung minden készülékre ugyanazt a garanciát adja gyárilag. más kérdés, hogy egyes cégek hogy machinálnak a garival. de az is lehet, hogy a samsung a kisebbeknek egyszerűen nem ad olyan garit mint a sajátjának.. igazából mindegy
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tibz03
őstag
Mert ez a Galaxy Nexus topic. A Nexus 4 meg egy másik telefon.
De szerintem félreértettél, engem nem zavar, sőt, engem is érdekel a Nexus 4, ahogy írtad is, az itteni emberek valószínűleg maradnak a Nexus-brandnél, ha cserélik a GNex-et. Inkább csak furcsa (ha így jobban tetszik), hogy a Galaxy Nexus topicban 90%-ban egy másik telefonról megy a beszélgetés.
-
Dzsuri89
őstag
Hogy megint a Nexus 4 jöjjön szóba, mert olyan ritkán van.
Lehet sokan nem tudjátok, de az LG gyártói garancia CSAK 1 év, úgyhogy eléggé elgondolkodtató... -
Dzsuri89
őstag
válasz FragMaster #8262 üzenetére
Igen a T-nél 2 év gari van, de szerintem most se lesz Nexus ott, ahogy Galaxy Nexus se volt. Elfelejtettem az előbb oda írni, hogy a gyári függetlenre vagy 1 év.
-
FragMaster
addikt
válasz Dzsuri89 #8263 üzenetére
Nexus s volt náluk, szóval még bármi lehet. Viszont nem értem, hogy miért van megkülönböztetés szolgáltatós és független készülékekre garancia szempontjából. Van erre forrás?
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
simihun
aktív tag
igazából arra akartam kilyukadni, h biztos létezik Nexus 4 topik, ahol mehetnek a fantáziálások, találgatások és hamarosan a tapasztalatok megosztása
nekünk pedig ha nem muszáj, (N3 készüléket használók és leendő vásárlók) akkor nem kell megannyi kivetülést átolvasni...etc
-
Szakiii
addikt
Nexus 7 beszámítással valaki megválna a telefonjától püben jelezze nekem
-
ßrainiac
addikt
Sztem tok jo hogy n4-rol van szo mert ez azt jelzi hogy igazan nincs mit beszelni a topic cimet kepezo telorol mert (szinte) tokeletes [tapsikolos emotikon] - aki ilyet szeretne az meg elso hsz-bol tajekozodhat, valamint a szamos utana kovetkezo postokbol ahol igazan minden ki van vesezve szvsz
-
Slukkica
őstag
Csak hogy a készülékről legyen szó
Ajánlok egy recovery-t ha valakit érdekelne:
[link]₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Slukkica
őstag
válasz bodoraudio #8273 üzenetére
cwm vagy twrp?
Vagy mire gondolsz pontosan?₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Slukkica
őstag
válasz bodoraudio #8275 üzenetére
Szebb UI, kézreállóbb funciók, több funció! Mindkét recovery changelog-jából több megtudható.
Próbáld a 8.5-öt
[link]₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Slukkica
őstag
Én egy nagyon fontos dolog miatt próbáltam ki és váltottam!
Nem igazán szoktam sok biztonsági mentést tartani a telón, mert nincs sok értelme. Fóleg hogy nekem elég sürün kell mentenem
Na a lényeg volt 1 darab mentésem cwm-ben és az sd-n már a clockworkmod könyvtár 4,4 GB-os. Kicsit sokallom, mert nem azért van az sd hogy csak mentés legyen rajra.
Ugyanez ez 1 darab mentés TWRP alatt 1,5 GB
Nekem ez elég volt a váltásra
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
bodoraudio
aktív tag
most dark pa van a telón,szerinted érdemes váltani 8.5 re?
-
Slukkica
őstag
-
Slukkica
őstag
válasz bodoraudio #8281 üzenetére
DaXmax elég profi. Jó kis rom-okat csinál. A ROM-ok az izlések és pofonok kategória. Kinem melyik jön be
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
adequate_cou
senior tag
Sziasztok!
Tervezgetem egy Galaxy Nexus vásárlását. Olvastam, hogy a Samsung 2év+2hó garival szervizeli elég korrekt módon a telókat, ez akkor is így van ha például Expansys-on veszem, vagy esetlegesen tudtok más korrekt helyet ahol be lehet szerezni 2 év gyári garival? Nem baj ha külföldi a forrás, csak be tudjam vinni gond esetén akár egy vidéki szakszervizbe is!
-
adequate_cou
senior tag
válasz adequate_cou #8284 üzenetére
Mea culpa, előbb kellett volna rákeresnem minthogy kérdezek. Szóval expansys kilőve, hol tudom megvenni ez esetben MO-n érvényesíthető gyári garival? Media Markt gondolom ilyen, de nem lennék szomorú ha olcsóbb hely is lenne...
-
CB
senior tag
Az expansys-on vett telefonok nem gyártói garisak a Samsung esetében.
Ha baj van, saját költségen neked kell Franciaországba küldened, és ott javítják.Olvass vissza kb. két napot, több link is lesz, lesz köztük gyári garis is.
Nem igen fogsz találni gyári garis készüléket, talán egy-két helyen.
Gyártói garaival az ára pedig még mindig vetekszik az újabban kiadott, hasonló kategóriájú egyéb telefonok árával.Itt már neked kell majd dönteni, hogy egy kicsit többet adsz ki érte, és akkor újabb, más típusod lesz, vagy maradsz ennél, a könnyen rootolható, frissítésben nagyon jó telefonnál, ami még most is elég versenyképes a specifikációt tekintve.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
slice14
veterán
válasz adequate_cou #8285 üzenetére
viptechnika - Csak a titan-ra van samu gari.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
-
adequate_cou
senior tag
Köszönöm a válaszokat, azért érdekes/gyanús, hogy a viptechnikát kivéve mindenhol 130k körül van, ott meg 114 gyári garival...
-
CB
senior tag
válasz adequate_cou #8289 üzenetére
114 fölött már nemigen éri megvenni, mert ez pl. azért jobb szerintem (jobb a specifikációja), és árban nem sokkal több gyártói garival.Viszont több baj van velük.
[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Dottore
addikt
Miután Magyarországon vásárolsz egy 2 év gyári garanciás telefont és regisztrálod ezen az oldalon, illetve ilyen jótállási jegyed van, akkor probléma esetén helyszíni garanciát vehetsz igénybe, tehát értsd ezalatt, hogy kimennek, megvizsgálják, csere, elmennek.
Expansys nem Magyarország. Nem érvényes a fent leírt (visszaküldöd nekik és ők intézik a garanciát) garanciális ügyintézés. Az kizárólag a Magyarországon vásárolt két éves garanciával érvényes.
-
slice14
veterán
válasz adequate_cou #8289 üzenetére
Én a vip-phone-nál vettem anno 135e-ért. És a garancia is tuti, mert én írhatom rá a dátumot is. Viccet félre téve, a vip-phonos bélyegző rajta van de a dátum lemaradt.Persze ezt bármikor tudom pótolni.
Lekopogom, még nem volt rá szükség.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
CB
senior tag
A PartNero GSM-től holnap kapok árat gyártói garis telefonra.
Majd megírom itt, hogy mennyiért mérik.
84000 náluk a bolti garis, annál általában 15e-rel szokott több lenni (egyéb telefonos fórumok tapasztalatai) náluk a gyártói garis telefon.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest