-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz hallerlaller #7650 üzenetére
Nem vagyok az hidd el... csak a note mérete egyszerűen több mint ideális számomra
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
ßrainiac
addikt
Meghoztak a telot meg tegnap, sokkal jobb a kijelzoje, bar a szurke loading kepernyon itt is van ilyen textura szeruseg, de legalabb a szinek rendben vannak *phew*
Kicsit ra is faztam a cserevel, mert nem google hanem samu telot hoztak, az elejen neztem is nagyokat hogy az egyik 4.1.2-re siman frissult ez meg azt mondja nincs tobb update.. ezutan lattam a topic elejen az infot
Egyelore nem akarom frissiteni kezzel, mert egeszen belaktam, de barmi megtortenhet. A telo tenyleg baromi jo bar eddig nem hasznaltam tul sok mindenre, o4x-nel jobb erzete van a cuccnak (gondolom azert a JB miatt is) pedig az volt a nagy vagyam ^^
-
slice14
veterán
A hétfői Google bemutatót, szó szerint arrább fújta a szél.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
FeRkE
őstag
válasz slice14 #7654 üzenetére
Sajnos jó okuk van rá, hogy elhalasztották. Szükségállapot New Yorkban
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Most hogy hirdetem a telefont van egy két idióta kérdés ami közül ez a nyertes tegnapról: "Ez melyik Nexus a Google Nexus vagy a sima?"iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
dattilax
csendes tag
Tudtok valami jo nemfogadott hivás jelzöt ?
-
-
Dottore
addikt
válasz dattilax #7671 üzenetére
Missed Call Reminder
Működik a led visszajelzés is. -
jacis
nagyúr
válasz hallerlaller #7668 üzenetére
Lehet igazad van basszus.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
dattilax
csendes tag
Kössz
-
Dottore
addikt
Azt meg hiába írod ki, hogy csere csak Note 2. Úgy sem értik meg.
Volt, hogy én kiemeltem vastagon, jól láthatóan, hogy kizárólag készpénz. Akkor is kerestek privátban, hogy csere mennyire érdekel. Idióták.
-
dattilax
csendes tag
Látom itt sokan megkapták a 4.1.2 frissitést , én akár hogy nézem nem akar megjönni.
-
B1T3
addikt
Alacsony fényerőnél piros színt megtekintve elég sűrűn, azaz csúnyán sávos a kijelzőm. Nálatok mi a helyzet?
-
Dottore
addikt
Kisebb nagyobb eltéréssel mindenkinek ilyen. Ennek a pontos mértékét csak úgy lehet felmérni, ha lefényképezed. Ehhez képest lehet megmondani kinek mennyire olyan, vagy eltérő.
dattilax
Persze, hogy megkapták, mert miután nem akart megjönni, feltették Toolkittel.[ Szerkesztve ]
-
dattilax
csendes tag
Sajnos yakjuxw
-
dattilax
csendes tag
Ne haragudjatok csak még anyit hogy az ojan lessz mintha gyárilag yakju lett volna. Meg insaláltam a legujabb toolkitet az xda rol és a virusirtom kiirta hogy kaptam egy trojant.
-
dattilax
csendes tag
Azét kérdezem hogy ojan lessz e mert most két napig birja az akisim és ezen nem szeretnék változtatni. Elöre is köszi . És mégegyszer bocs de mint mondtam nem vagyok valami szakabraka ebben.
-
Dottore
addikt
válasz dattilax #7693 üzenetére
Olyan.
A vírusirtó tévedett. Sokszor azonosítanak vírusnak kevésbé elterjedt tömörítésű futtatható állományokat.Szándékosan nem írtam le neked, hogyan kell. Egyrészt le van, másrészt aki annak alapján nem tudja, jobb is ha nem piszkálja. Szerintem hagyd ha ennyire bizonytalan vagy. Főleg ha meg vagy elégedve. Amúgy is meg fogod kapni előbb utóbb.
[ Szerkesztve ]
-
dattilax
csendes tag
Ok lehet hogy megprobalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest