- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
guyver
senior tag
válasz #99270912 #4252 üzenetére
de van dolphin hd meg dolphin mini. a mini változat nem zabálja az akkut.
Én lehet maradok az Enhanced236 - stock 2.3.6 ROM-nál. nagyon bejött. wifi-re egyből csatlakozik, gyors, ugyanannyi használat mellett is estig kibírja most már a teló.
[ Szerkesztve ]
Poco F3 & Gear S3
-
Stevee83
aktív tag
válasz shifty! #4254 üzenetére
Köszi!
Remélem ez megoldja a problémát mert a beta 9 is bejött bár néha vicceskedik, de a beta 10ről szóló hírek kifejezetten tetszenek Már csak egy ilyen szintű JB kell és nem kinzom tovább a giot, év végén remélem úgyis leváltom Galaxy Nexusra
Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
papa019
senior tag
válasz Stevee83 #4249 üzenetére
Nincs bootanim ebben sem. :/ Vagyis nem működik... Max. 4-5 perc, amíg feláll a rendszer.
A telefon teljes formázására pedig vannak zip fájlok.
Ha végképp nem megy, akkor tegyél vissza egy gyári romot és utána kezdd elölről az egészet.A rom amúgy baromi jó. Nagyon gyors.
[ Szerkesztve ]
-
shifty!
senior tag
-
Stevee83
aktív tag
Hát a beta 10 valahogy nálam még véletlenül se akar elindulni töröltem/formáztam/wipeoltam a jövő hetet is de semmi. Feltelepíti de nem bootol be, csak a háttérvilágítás fénylik azt csókolom... nem értem én ezt... bezzeg restore-ból a beta9 mentés pikk pakk hibátlanul visszatelepül...
valami egyéb megoldás a minden törlésen kívül?? (mivel az már megvolt..)Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
polomaa
aktív tag
Ha fent van a beta9 akkor a factory reset-et hagyd ki,csak a másik két wipe-t próbáld meg telepítés előtt és után is.Nálam ez be szokott jönni.
-
shifty!
senior tag
-
Stevee83
aktív tag
a recovery cm 4.0. akárhány most így fejből meg nem mondom....
nekem csak az a furcsa hogy az eddigiek mind probléma nélkül feltelepültek csak ez sz*rozik..... pedig nagyon
csináltam már minden verzióban mindenféle wipe-al, törléssel :/
-
Whynot?
aktív tag
Srácok!
Van már valami hack, kernel módosítás, új ROM, akármi, amivel képes a GIO inline (tehát nem a mikrofonról) felvenni a telefonbeszélgetéseket? -
polomaa
aktív tag
Azt hiszem,hogy a MIUI GB Gio romnál találkoztam ilyesmivel,de ne vedd kézpénznek.
-
98bja
senior tag
Na... reggel fel dobtam a cm9 beta 10-et és tényleg rettentően gyors és jó Szóval tetszik az egész
-
98bja
senior tag
Plusz még quadrant ban 1381 pontot ért el...
-
Stevee83
aktív tag
De jó hogy mindenkinek simán felmegy a beta 10 csak engem szopat....
mind1 akkor marad a beta 9Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
98bja
senior tag
válasz Stevee83 #4271 üzenetére
Látom mi a problemád .. uggyan ezt csinálta nekem is és meg is ijedten rendesen.. xD aztán fogtam magam megnyomtam a lezárógombot elment a háttérvilágítás utána megint megnyomtam és a zárképernyő köszöntött Ezt minden bekapcsolásnál el kell játszani. De fontos hogy a kis rezgés után zárd le
Amúgy várható végleges verzió??
[ Szerkesztve ]
-
98bja
senior tag
A youtube videók csak nekem szaggatnak??
-
papa019
senior tag
-
Stevee83
aktív tag
-
Stevee83
aktív tag
papa019: köszi a linket már száguld is lefelé. Remélem ezzel több sikerem lesz!!
Akkor elméletileg ez van olyan szinten mint a CM9 beta 9 amit most használok??98bja:Ha ennyi lenne a megoldás már régen megoldottam volna.... mivel a cm9 beta9 van rajta régóta és az minden bekapcsolásnál így indul nem lepett volna meg a dolog de újra kiemelem
CSAK HÁTTÉRVILÁGÍTÁS VAN!!!! semmi más nem történik se rezgés se a 2 másik gomb világítása nem jelenik meg ergo b*szik valamiért elindulni a rendszer!!![ Szerkesztve ]
-
Stevee83
aktív tag
Remélem nem vetted rossz néven, hogy így kiemeltem csak szinte minden esetben leírom mi a gond és már kicsit frusztrál, meg 2 éve foglalkozom romolással (LG GT540-el kezdtem) és ilyen apróságok nem akasztanának meg
Amúgy erre én is kíváncsi vagyok hogy miért nincs bootanim...
-
guyver
senior tag
CyanogenMod 10 beta1!
teszem is fel.
Poco F3 & Gear S3
-
papa019
senior tag
A bootanimáció hiánya egy nagyon jó kérdés, pedig a beta10 changelogjában is benne van, hogy lecserélték, de gyakorlatilag a CM9-en nem is volt bootanimáció még nálam...
A vicc az, hogy CM10ben a telepítés után a bootképernyő fogadott.Most töltöm a CM10-et, végre találtam Wi-Fi-t laptoppal... Érdekes, hogy ugyanerre a hotspotra tegnap nem tudtam csatlakozni telefonnal, mert folyamatosan az IP-cím lekérése folyamatban felirat villogott...
Stevee83: A CM10-től azért ne várj olyan szintű stabilitást, mint a beta10-től.
Nagyon ígéretes a rendszer, de sztem még bőven lesz mit csiszolni rajta... Azért gondolj bele, hogy a JB kevesebb, mint 1 hónapja jött ki és már ilyen szinten működnek a funkciók... -
guyver
senior tag
nem úgy volt, hogy a youtube jól viszi a hq videókat? nálam ugyanúgy akadnak. nem tűnik rossznak, de most megy vissza az enhanced rom.
Poco F3 & Gear S3
-
polomaa
aktív tag
Az nem csoda,hogy nem megy a kamera a CM10-en,nálam még kamera ikon sincs. Egyébként nekem a CM9-nél is volt bootanimáció.
-
papa019
senior tag
A CM10 gyors, működik szinte minden, de a Settings menüben az APN tök üres... Hozzáadni sem tudok... Mobilnet nélkül meg nem funny..
-
őstag
Valaki, aki még használja a goodol' CM7.2-t.
Olvastam itt is valakitől (nem találtam meg), hogy gondja volt a wifivel, sokszor restartolt a gép. Nekem is ilyen.
Valaki tud ilyenről és/vagy a megoldásról? Vagy aki anno ezt írta.
Nekem van egy gyanúm, hévégén lesz is próba.Tegnap még működött...
-
papa019
senior tag
válasz Stevee83 #4292 üzenetére
Rövid értékelés a CM10ről egy nap után:
GPS nem működik, a mobilnet néha a repülő üzemmód ki-be kapcsolásával megy csak. Kamera nincs, File manager nincs, bár utóbbi terminalból vagy playről telepíthető. A power widgetben az orientation szenzor kapcsolója nem jó. A rom bizonyos dolgokban gyors,de a Cm9 10. bétája után számomra lomha kicsit...
Mindennapos használatra én még nem ajánlom a sok apró bug miatt. -
Stevee83
aktív tag
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok! Apám barátnőjének van Gioja és én szoktam romolni rajta, mostanság a beta 9 volt fent és panaszkodott hogy random újraindulgat meg lefagy, főleg a telefonkönyvben és gyakran belassul, és mivel fentvan a cpu notify így látom hogy amint csinálok valamit egyből felpörög a proci és nehezen nyugszik. Most feltettem a beta 10et de nem töröltem az adatokat, és a helyzet változatlan már fagyott vagy 2x újraindult 1x és adatkábeles másolásnál megfagyott teljesen... Másnál mik a tapasztalatok?
-
polomaa
aktív tag
Szerintem Titanium Backup-al ments le mindent,utána próbáld meg a 3wipe után felrakni a romot.Ha ez sem segít,akkor egy próbát megér odinnal felrakni egy gyári romot és megnézni,hogy azzal hogyan működik.
-
papa019
senior tag
válasz mgTerminator #4296 üzenetére
Nekem még egyik verzió sem fagyott.
-
98bja
senior tag
válasz mgTerminator #4296 üzenetére
nekem egyszer volt kb egy fél órácska amikor semmit nem tudtam vele csinálni mert mindig lefagyott meg ujraindult. Megoldotta hogy nem nyúltam hozzá egy ideig
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Milyen rom ajánlott ha a gyárihoz közelebb állót akarok, de úgy hogy gyorsabb legyen annál, de viszont a stabilitás ne szenvedjen csorbát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest