- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevee83
aktív tag
válasz papa019 #3549 üzenetére
Nekem ez az ICS dolog nem jött be :/ felraktam, elindítom, azt fekete képernyő..... egyedül úgy tudtam életre bírni, hogy Odinnal újra felraktam a recoveryt... és miután végzett a felrakással és leszedtem USb-ről akkor bejött a pinkérő képernyő és onnantól működött... de ez így nem megoldás hogy mindig ha valamiért újra kell indítanom akkor odin kell az életre bírásához... és ráadásul wifi megosztás funkció sincs benne ami nekem a legfontosabb
Mindegy talán egy újabbal több szerencsém lesz
De ha valakinek van tippje hogy ez miért történt az ossza meg velem.Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
myke01
senior tag
Remélem jó helyre írom a hsz-t.
Hogyan lehet "munkára fogni" az E-mail parancsikon alatt 'megbúvó' alkalmazást a freemail.hu-val ? Mindent úgy állítok be ,ahogy a nagykönyv írja : POP3 , stb. , (a biztonsági beállításoknál a portszámot automatikusan adja meg) . (Vodafone a szolgáltatóm,ha ez számít valamit , bár szerintem nem , mivel mindig Wi-Fi-vel csatlakozok a netre.) -
Stevee83
aktív tag
Köszi közben találtam ezt az open garden cuccot és tök jó De ezt is leszedem, mert ha olyan helyen osztom meg jobb ha védve van, ne mindenki az én netem használja
Amúgy tippek, trükkök, hogy hogyan lehet a legtöbbet kihozni az ICS-ből?
Ez van fent telón:Android 4.0.4
Kernel:
2.6.35.7-galaxyics
marcin@maclaw #1
Sun Jun 10 11:07:44 CEST 2012
CyanogenMod verzió:
9-20120610-Unofficial-gioMindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
papa019
senior tag
Ha valakinek kedve támad kipróbálni egy szkriptet az ICS-hez, akkor itt találja:
[link]Tartalom:
- Adrenaline Engine V4.2
- SRS Audio effects True bass
- Megnövelt akksi élettartam és jobb deep sleep
- A képernyő density paraméterét már 160 alá is lehet állítani anélkül, hogy a Telefon alkalmazás elszállna FC-vel
- Build.prop tweaks -
papa019
senior tag
válasz bloomberg #3570 üzenetére
Nem tudom, hogy ez egyedi dolog-e, de amikor feltolok egy új CM9 verziót, akkor általában nekem is elég gyorsan merül a teló. Aztán ~1 hét után beáll számomra elfogadható értékre.
Tegnap egyébként az volt számomra a fura, hogy elmentem bringázni, 28%on volt az akksi, végig zenét hallgattam (majdnem két és fél órás út volt), egyszer megálltam telefonálni is (~2 perc) és amikor hazaértem, még mindig 28%on volt...
[ Szerkesztve ]
-
begrimisu
aktív tag
Sziasztok! szeretném vissza rakni a gyári romot a telefonomra de a kies nem ismeri fel mit tegyek cyanogen 7. van rajta? köszönöm a mielőbbi válaszokat
begrimisu felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
papa019
senior tag
válasz begrimisu #3573 üzenetére
Első hsz-ben olvasd el az Odinnal kapcsolatos részt.
Innen tudod leszedni a hivatalos ROMokat. A Country / Carrier oszlopban tudod megnézni, hogy melyik a magyar hivatalos ROM (elvileg csak Telenor rom van fent, de azt is nyugodtan felteheted bármelyik szolgáltató esetén). Ha másik országban kiadott rom kell, azt is felteheted.
Ha a romok listája nem jön be elsőre, akkor nyomj egy F5-öt.Esetleg ezt még olvasd el.
-
begrimisu
aktív tag
válasz bloomberg #3581 üzenetére
letöltöttem egy romot ami 1 fil böl ál azt írja ugye az első oldalon a telepítés segédlet hogy akkor azt az egy filét rakom be telefont kikapcsoltam hangerő le stb nyomva tart telefon rádugtam start de ezt írja ki :killed timer
begrimisu felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
papa019
senior tag
válasz begrimisu #3584 üzenetére
Ha a rom feltelepült rendesen és kiírta az Odin, hogy PASS, akkor a telefon lock képernyőjét kell látnod emlékezeteim szerint (4 hónapja nem telepítettem vele romot).
Próbáld meg Recoveryben a Clear data / System reset opciót, ha ezután sem jön be a kezdőképernyő, akkor próbáld meg újratelepíteni Odinnal. -
raczkiz
tag
válasz begrimisu #3584 üzenetére
KS2-es 2.3.5-ös romot tedd fel először odinnal: [link]
(ez egy 4 fájlos rom, de ennek is le van írva a telepítési menete az 1. hsz-ben)
Azzal be fog boot-olni a telefon.
Utána felrakhatod a telenor-ost, úgy már jó lesz.
Részleteket nem írom le, hogy miért mert már leírtam itt párszor...[ Szerkesztve ]
-
bloomberg
tag
Ez a pannonos a gyári, én meghagytam a 2.3.5-öst, nekem cm9 után csak ez ment fel, ezek szerint a cm7 után is csak ez kelti életre.
Én elégedett vagyok a 2.3.5-el, igaz, azóta kies-re még nem kötöttem.
-
AthlonXP
őstag
válasz begrimisu #3592 üzenetére
A KIES az ratyi, nem való semmire!
Igaz arra jó, hogy lementsed vele az üzeneteket, névjegyeket, jegyzeteket, képeket, videókat, de másra sem...Frissítéshez, használd az Odin-t, az tuti. 1. hsz-ben minden benne van. Én most legutóbb a 2.3.6-os telenoros romot tettem fel, tökéletes, nincs vele gond és igen, hivatalos, gyári, nem buherált szar!
-
Monos84
tag
Üdv.
Páromnak Gio lett véve tavaly, 2.3.3-al Telenor-nál.
Olvasgattam, hogy van már hivatalos frissítés.
Kies-el meg is néztem, de nem dobta fel. Ahogy többen is írták, elég "érdekes" egy program.Viszont a telefonon belül is van frissítési opció, ott talált frissítést. Szépen leszedte, majd tájékoztatott, hogy a letöltés sikeres volt, telepítem-e a frissítést. Mondom naná... Újraindult, kicsomagolt, telepített. Elvolt vele vagy 15-20 percig. Aztán már a 2.3.6-os felültet fogadott. Gyors átnézés után ment minden, megmaradt minden. Továbbiak meg majd elválnak.
De ahogy olvasgattam, nem lesz vele gond (remélem) -
myke01
senior tag
Hogy lehetne "rávarázsolni" a Google Chrome for Android-ot a 2.3.6-os gyári ROM-ra ? Mivel ugye hivatalosan csak ICS-en fut csak (sajnos) ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest