- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Notebook hibák
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Láttam megjelent egy újabb verzió az Enhanced236 ROM-ból. Lehet úgy frissíteni a régebbit, hogy ne kelljen minden programot, adatot (tel.szám, sms, hívásinfo) újra telepíteni? Valakinek sikerült már?
-
98bja
senior tag
A flash playert hogy tudom telepíteni? Már többet is kipróbáltam de nem ment. Megnéztem a dolphin browser és a UC browsert is de egyikkel se jó...
Cm7-el jó volt.
ötletek? -
őstag
-
98bja
senior tag
válasz lionhearted #4408 üzenetére
Hát vannak ilyen-olyan gombok amik flashben vannak megírva. Plusz játékoknak. Azt nem írtam de cm9 van fent
Meg zavar hogy a flash helyén egy kék kocka van
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
98bja
senior tag
válasz lionhearted #4410 üzenetére
A playen lévő flashjátékokra gondoltam na de akkor tudtok segíteni vagy nem??
-
gaga993
csendes tag
Adott egy 1 napos galaxy gio 2.3.3 androiddal, tegnap rootolam.
Gyárilag ugye 800 mhz 512 Ram, olvastam h ezt a 800 mhz-t gond nélkül fel lehet húzni 900 környékére, kérdés, hogy hogyan?
Nagyon bonyolult? Esetleg egy telefonhoz annyira nem értőnek le tudnátok írni lépésről lépésre, ha ráértek? -
98bja
senior tag
válasz gaga993 #4415 üzenetére
Akkor: ezt letöltöd:
http://db.tt/FlcSBKYWUgyan úgy recovery-ből kell feltenni mint a root.zip-et. Ha minden igaz a menüben meg fog jelenni egy no frills cpu control, ha nem akkor töltsd le a playről a setcpu-t. És így már tudod húzni. (én 921-en használom addig felviheted! )
-
gaga993
csendes tag
-
98bja
senior tag
válasz gaga993 #4419 üzenetére
Aha én is észrevettem már de erre sajnos nem tudok használhatót mndani, bár már hallottam egy Sony Ericsson Xperia X8 esetében hogy a ramot megnövelték, de nem tudom mennyire lehet készpénznek venni. Ahogy rákerestem most így sem láttam ilyan "ram növeléses" cikket/oldalt.
-
guyver
senior tag
a ram ennyi, nem lehet növelni. nekem pl. 825 mhz fölè nem lehet hùzni a procit, mert fagy. de nem is hasznàlnàm magas órajelen, mert gyorsabban merül a telò. netezni, meg msn-ezni elèg a 672 mhz. az általam hasznàlt rom-mal nem kell màr egy nap kètszer töltenem a telefont.
Poco F3 & Gear S3
-
shifty!
senior tag
Nemtudom hogy vagytok vele, én kipróbáltam CM9 alpha10-en egy külső kamera appot (Camera Zoom FX); és attól függetlenül is hogy azt írja hogy nincs autófókusz a CM9-ben, ez a program módosított beállításokkal teljesen korrekt képeket csinál.
Valakinek tapasztalata, észrevétele?Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
shifty!
senior tag
válasz mgTerminator #4436 üzenetére
Kénytelen vagyok kicsit pontrosítani, nem a sima CM9-et használom, hanem a ParanoidAndroid-ot... De sok különbség nem kéne hogy legyen ebben a tekintetbenb, mivel ugyanarra van építve mind2
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
papa019
senior tag
Jövő hétvégén publikálják a B2G (Firefox OS) portját GIO-ra...
Ez érdekes lesz... -
shifty!
senior tag
-
Depidemic
csendes tag
Mozillában egyre kevesebb a potenciál, böngésző piacról is szép lassan kezd visszaesni, mióta kinn a Chrome. Nehéz olyan céggel szemben piacot szerezni, akinek az oldala világon leglátogatottabb. (Lásd: google kereső) Képedbe nyomja a böngészőjét és megannyi megoldását nap mint nap. Android sem ma kezdte pályafutását de szép lassan elértünk oda, hogy napi majdnem (kistúlzással) 1 millió készüléket aktiválnak naponta. Ami elég durva...
---
Minap azt vettem észre, hogy egyik nap a teló kibírt 5napot is utána meg naponta lemerült. Idővel kiderült, hogy USB3-ról való töltést nem szereti a telefon, miután rendes töltővel töltöttem fel máris megjavult az aksi élettartama. Hmmm érdekes... Van ennek értelme?: D
-
AthlonXP
őstag
Ma reggel óta azt vettem észre, hogy kisebb lett a kijelző fényereje és ha közelebbről nézem, akkor észrevehető, hogy vízszintes csíkok jelentek meg rajta, mintha kisebb lenne a felbontása. Tegnap este semmi ilyet nem tapasztaltam még, leejtve nem volt, az akku feltöltve, tapasztalt már vki ilyet?
Gyári 2.3.6.[ Szerkesztve ]
-
98bja
senior tag
válasz AthlonXP #4442 üzenetére
Én még sohasem. Próbáld meg újratenni romot vagy, vagy tedd vissza a 2.3.3-asat és nézd meg hogy azon is ilyen-e. Ha igen akkor a kejelzőnek a baja, valszeg szervíz. Ha a 2.3.3 után visszateszed a 2.3.6-ot és nem lesz ilyen akkor a rom hibája volt. Kicsit összevisszán fogalmaztam meg
-
AthlonXP
őstag
Hát nagyon beparáztam most ami azt illeti, mert én is arra gondolok, hogy a kijelzőnek annyi, de nem értem mi lett vele, ráadásul olyan, mintha reggel óta már tovább csökken volna a fényereje.
Olyan mint amikor automatikusan leveszi a fényerőt alacsony öltöttség esetén, de most is töltőn van és nem veszi vissza úm. a fényerőt. Meg ezek a csíkok idegesítenek még.
Kipróbálom a rom cserét, nincs más választás, ha nem javul, vége.. -
AthlonXP
őstag
A 2011 Szeptemberi Telenoros, a hivatalos rom még ugye, amivel lehetett venni anno ( a Froyo-n kívül )?
-
AthlonXP
őstag
Okés, rendben, le is szedtem. Már csak fel kéne tudnom tenni rá valahogy. Jelenleg csak a Win 8 RP van a gépen, azon meg nem megy a KIES, pedig azt írták, már frissítették a a Win 8-ra való verzióra.
Odinnal akarom frissíteni természetesen, viszont az meg nem látja a telefont, hiába dugom rá a gépre. A gépen látszik a telefon, böngészni is lehet a tartalmát, de az Odin nem látja.
Most azzal próbálkozok, hogy felrakom virtuális gépre az XP-t, hátha azzal már megy majd... Ha nem, akkor X.[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
Basszus! Elfeljtettem, csak simán rádugtam, mint álltalában, pedig már nem először csinálom!
Na mindegy, most el kezdte szépen csinálni az Odin, kíváncsi leszek mi lesz belőle. Már a színek is kezdenek torzulni a képernyőn. Nagyon attól tartok, hogy ez hardver hiba lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest