- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
válasz johnny82 #8017 üzenetére
Ugy tudom 3rd party appokat tartalmaz. Az akksiido nagyon egyszeru: felesleges appok kenyszerleallitva, tiltva alkalmazaskezeloben, wcdma/gsm mod, adatforgalmat kapcsolgatom, szinkronizalasok, biztonsagi mentesek, frissites keresesek ki, sok wifi hasznalat, automatikus fenyero, csuszka kozepen. Diohelyban ennyi.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
törölt tag
válasz johnny82 #8017 üzenetére
Valamilyen appok aláirását vagy annak lehetőségét ill csc adatokat,szolgáltatói adatokat meg nem túl fontos aláírás fájlokat. Igazából nem sok mindent találtam róla, csak annyit, hogy fail esetén ez a megszokott eljárás.
Ha visszaolvasol megtalálod az általam leállitott dolgokat. Nem túl régen valaki linkelte.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz johnny82 #8021 üzenetére
Nem kell mindig törölni csak akkor ha a hidden.img mérete nagyobb a telefonon levőnél. Kiderül romolás közben úgyis. Eddig a pályafutásom alatt(nem túl hosszú) kb 30 romot telepítettem de csak 2x volt fail.
A csc a régiókód ami a rom hovatartozását hivatott jelezni, ne foglalkozz vele más sem teszi. A lényeg a garancia szempontjából az, hogy gyári legyen a rom.
A romokat tekintve ha követed a fórumot akkor elegendő információ van az új romokról, a "vállalkozó szellemü előfutárok" elég hamar kipróbálják az újakat és meg is osztják a tapasztalatokat.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz johnny82 #8030 üzenetére
Stabil, jól fogyaszt, nincs semmilyen előre telepített szolgáltatói alk benne. Igaz a Vodásban sincs sok. Szerintem sincsenek nagy különbségek, jó mindkét rom.
Nekem is az Arab van fent az egyiken amióta kijött. A másik Alpát a feleségem használja, ő ragaszkodott az utolsó kk-hoz a sötét háttér miatt. Egyedül az első francia lolli és az első pár kk volt nálam merülős a többi mind jó.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz johnny82 #8044 üzenetére
A Te szoftvered ugyanolyan mint a miénk, max rossz helyen keresgélsz vagy olyant próbálsz tiltani amit nem lehet. Ahol kényszerleállítás van azt nem érdemes tiltani. Nem szabad ész nélkül tiltogatni, csak olyasmit szabad amit biztosan Te vagy a rendszer nem használ.
Javaslom, hogy olvass vissza többször ki lett tárgyalva, hogy mit lehet és mit nem.
Felraktam a screenshotokat korábban.
[link][ Szerkesztve ]
-
Levmen
tag
válasz johnny82 #10866 üzenetére
Nálam is néha eldobta a hálózatot. Kikapcsoltam az LTE-t és azóta egyszer sem csinálta. Az, hogy gagyi a szolgáltató lefedettsége, az nem biztos, hogy telefon hiba. Valamint sim kártya hibánál érdemes lett volna egy sim cserét próbálni. Nálam tökéletes a készülék. Le nem cserélném semmire!
Üdv.: Levente
-
MrBazsi
senior tag
válasz johnny82 #10869 üzenetére
Én nem tudom ti mit csináltok a telóval, de nálam pl ez az első tökéletes samsung. megvolt az összes s, kettőtől a hatig, minddel volt valami gebasz. ez kereken 1éve van meg, lekopogom full hibamentesen. újkora óta, máig sima 4ó kijelzőidő, 2 nap készenléttel. nem laggol, nem fagy, elérnek, mindig van térerő, nem melegszik. Android 6 jöhetne már igazán, de ezenkívül imádom, tuti nem cserélném le most még egy s7re se.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz johnny82 #10869 üzenetére
Igazad van,kifogtál egy (kettő) sz@rt,így azután mindegyik az. Ne haragudj,de ez nem így van. És persze az sem,hogy mindegyik jó....ez a fórum inkább a hibákról szól,de ez természetes,azonban bármelyik fórumot nézed meg,mindenütt ott vannak a problémák. Tehát a gyártási szórás miatt sajnos csakugyan lehetséges,hogy akár egy sorozat vackot is összeszedsz,de ez mindegyik telefonra érvényes,még az általad most használtra is. Én sajnálom,hogy rossz tapasztalatod van,azonban ne általánosíts,mert ez nem igazságos. Nem volt szerencséd...akár egy istenített Iphonnal is bukhatsz nyugodtan,ott is vannak hibák,nyugi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest