Új hozzászólás Aktív témák

• johnny82

őstag

válasz Levmen #10868 üzenetére

Én is kikapcsoltam az LTE-t, a hiba így is fennállt. Mikor visszajött a 2. telefon a szervizből, hogy semmi baja, javasolták, hogy vegyem fel a kapcsolatot a szolgáltatómmal. Megtörtént, új sim-et kaptam. A hiba továbbra is fennállt. Azért megemlíteném, hogy az Alpha vásárlása előtt 3 héttel is új sim-et kaptam, mert vettem egy Z3C-t (itt váltottam nano sim-re), de az nagyon nem jött be, ezért vettem az Alphát. Soha, egy telefonommal sem volt ilyen gondom. Ha elmegy a térerő, ok, de ne írja ki basszus, hogy nincs benne sim. Persze restart megoldotta, néha magától is észhez tért. Jelenleg OP2-m van. Ezzel nincs gond. Érdekes. Előtte Nexusaim voltak, azokkal se volt gond soha. Ha nem mentem ki a városból, akkor tökéletes volt. Örülök, hogy nektek jó. Mondom, én sokat vagyok autóban és az Alpha olykor képtelen volt ellátni a legalapvetőbb feladatát, hogy lehessen vele hívást indítani és hívást fogadni. Én már pedig nem voltam hajlandó elfogadni, hogy egy ilyen drága teló ezt ne tudja. Pont.

Új hozzászólás Aktív témák