- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Objektívek topikja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Levmen #10868 üzenetére
Én is kikapcsoltam az LTE-t, a hiba így is fennállt. Mikor visszajött a 2. telefon a szervizből, hogy semmi baja, javasolták, hogy vegyem fel a kapcsolatot a szolgáltatómmal. Megtörtént, új sim-et kaptam. A hiba továbbra is fennállt. Azért megemlíteném, hogy az Alpha vásárlása előtt 3 héttel is új sim-et kaptam, mert vettem egy Z3C-t (itt váltottam nano sim-re), de az nagyon nem jött be, ezért vettem az Alphát. Soha, egy telefonommal sem volt ilyen gondom. Ha elmegy a térerő, ok, de ne írja ki basszus, hogy nincs benne sim. Persze restart megoldotta, néha magától is észhez tért. Jelenleg OP2-m van. Ezzel nincs gond. Érdekes. Előtte Nexusaim voltak, azokkal se volt gond soha. Ha nem mentem ki a városból, akkor tökéletes volt. Örülök, hogy nektek jó. Mondom, én sokat vagyok autóban és az Alpha olykor képtelen volt ellátni a legalapvetőbb feladatát, hogy lehessen vele hívást indítani és hívást fogadni. Én már pedig nem voltam hajlandó elfogadni, hogy egy ilyen drága teló ezt ne tudja. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs