Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bíró_Zalán83

    csendes újonc

    válasz Zsoltinho24 #2129 üzenetére

    Üdv!

    Ezek nem hiányosságok. Ez direkt ilyen. Ezért célszerű megnézni mit vásárol az ember. Igaz, minden funkcióról nem lehet meggyőződni, viszont ezeket leírták a tesztben.
    Az értesítési led és a gombok rezgése már csak a felső kategóriás telefonokban érhető el a Samsungnál.

    Egyébként:

    Nem is értem, hogy miért erőltetik sokan ezt a led beidegződést. Szerintem sima megszokás kérdése. A másik telefonomon pl van led és már zavar is. Szinte beleordítja az arcomba: Olvass ell! Nézz már meg! Nézz meg azonnal!"
    Nem. Nem akarom akkor megnézni amikor a telefon mondja. Majd megnézem, ha úgy döntök, hogy akarom nézni. Én döntök, nem a telefon. Én azért biztosan nem fogom eldobni a gyereket vagy bármit ami a kezemben van, hogy megnézzem miért villog a led és általában valamelyik ismerős unatkozik és rám ír. Ezért villog.
    A gombok rezgése? Idegesít. Nem kell. A másik telefonomban rezeg gomb nyomáskor. Kikapcsoltam, mert felébreszti az asszonyt ha éjjel nyomkodom a telefont és rezeg a néma csendben. Ráadásul a vibramotor is egy plusz energiazabáló, ahogyan az értesítési led is. Ez a telefon pedig az akku teljesítményével verhetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák