- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy A5 2016 Topicösszefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanyi20
tag
Arany színnel van nekem is, hihetetlen szép telefon. Szilikon tokot az egyik helyi mobilostól vettem, tokshopos, utángyártott de tökéletes. Árban egy ezres volt de nekem megérte, nyilván ebay olcsóbb lesz. Másik tok egy sima fekete flip tok, ez annyiban rossz hogy nem látszik a színe a tokban.
Edzett üveg nálam is off, ahogy fentebb is írják azért mert nem hajlik le a telefon szélére a 2.5d lehajlás miatt, amelyik üveg fólia keskenyebb, az meg belér a kijelzőbe. Nálam sima fólia van, az is ilyen, de elég a karc ellen.Én még várom a telenoros 6.0-át, állítólag októberben lesz csak. Nekem jó az is ha csak akkor lesz, csak akkor normális legyen
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Drughi
addikt
Jövő héten készülök venni egy ilyen telefont, lenne pár kérdésem :
Costum rom ajánlott? Vagy a knox miatt hagyjam.
Tokot , fóliát milyet érdemes vennem, ami biztos jó?
Mennyire karcosodik ezek nélkül? -
magyar1997
tag
Custom romnak nem sok értelmét látom. Egyáltalán nem is tudom, hogy van-e rá. A hivatalos rendszerrel is tökéletes a készülék, mind üzemidőben, mind pedig gyorsaságban.
Mivel a szélei kerekítették, ezért nem nagyon tudsz venni rá olyan fóliát, ami pontosan illeszkedne rá. De persze létezik olyan fólia is rá, ami lekerekített, mint a telefon szélei, de arról nem tudok tapasztalatot mondani. Nekem üvegfólia van rajta. Az elején furcsa volt, hogy egy nagyon kicsi részen nem fedi a képernyőt, de most már nem is veszem észre a használat során.
A karcról annyit, hogy ugye ezen Gorilla Glass van.. Elméletileg véd a karcok ellen. Nálam speciel egyáltalán nem karcolódik, bár én tokban hordom, tehát eléggé megóvom a telefont.Remélem kielégítő volt a válaszom (Ha egyéb kérdésed is lenne még, nagyon szívesen válaszolok rá )
[ Szerkesztve ]
FTTB 1000/300
-
senior tag
klubtag lettem , most sony Z3-ról jöttem
a durva, hogy itt van mellette az S7-em is és igazából azt mondom, hogy nem ér 70-80 ezerrel többet !
szerintem ez elég kompromisszummentes telefon.[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
6-os droidon már nincs feloldáskor a buborék animáció?
-
sajtc5
csendes tag
Sziasztok.
Van 2-3 alkalmazásom, amihez kellene a root jogosultság. Valaki csinálta már ezen a telón? Kingroot működhet? Köszönöm
-
-
szilva01
őstag
Na újítottam a tavalyi A5-öm én is. 3 apró (de engem annál jobban zavaró) problémám lenne, nem is a készülékkel hanem inkább az androiddal. Nem tudom hanyas verzió volt rajta gyárilag, most 6.0.1. Mielőtt frissítettem, az energiatakarékos mód "értersítése" nem jelent meg a zárolt képernyőm, most igen. Kikapcsoltam külön a beállítások értesítéseit, de az nem segített, csak akkor tűnik el, ha minden értesítést kikapcsolok a zárolt képernyőn. Második: az időjárás widget megjelent a zárolt képernyőn, most nem... Harmadik: eltűnt az S-kereső, ha lehúzom az állapotsort... Ezekre van megoldás, vagy beszoptam véglegesen?
Szerk.: voltam tapogatni s7-et is, de külsőre az A5 sokkal szebb.
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
Közben elfelejtettem hogy még jó pár hete rendeltem ali-ról egy ilyen szálcsiszolt fém tokot. Nem volt 500ft se, és tökéletesen illeszkedik, nem úgy mint a régi lenovomra, amelyre bármilyen tokot rendeltem sose illeszledett pontosan, szóval ezért is jár a piros pont.
[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok!
Nagyjából rendszeresen olvasom a készülék fórumát, most még is akadna kérdésem.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy az android 6-tal hogy viselkedik a telefon?
Nekem a legfontosabb az üzemidő, azzal tisztában vagyok, hogy itt tökéletes, jobb nem is lehetne. A másik pedig az, hogy a RAM kezelése mennyire agresszív a készüléknek? Nekem igazából 4 alkalmazás egymás melletti futtatása kellene újratöltés nélkül, és örülnék, ha épp nyitnom kell egy 5.-et, akkor még az is menjen anélkül, hogy a régiek újratöltődjenek. Azt hiszem 2016-ban egy 100 ezer forintos készüléktől ez elvárható, de ez nem jelenti azt, hogy tudja is.
A másik, hogy mennyire fluid a telefon? Az A7 2016 tesztnél azt írják, hogy nincs megakadás, miközben ugyanez a SOC, csak 3GB RAM-mal, ennek ellenére erről a tesztben azt írják, hogy vannak azért döccenések.. szóval akkor most wtf?
A dupla home gombra történő kamera indítást ki lehet kapcsolni, hogy ne foglaljon a RAMból?
Aztán a másik, android 6-on jobb hatásfokkal működik az ujjlenyomatolvasó mint 5.1-en? Mondjuk nálatok fórumozóknál nem tapasztaltam nagy gondot, a legtöbben hibátlant vagy 10/9-et mondtatok, ez azóta változatlan?
Köszi!
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
törölt tag
sziasztok..van különbség a Telekomos 6.0 android és a független 6.0 között? mert nekem már egy ideje fenn van a telón..a T most dobta ki a frissítést..
-
Angel78
aktív tag
Sziasztok, kicsi páromnak tervezek venni egy A5-öt. A fórum pár pontját elolvastam és Samsungos lévén nagyjából értem is a technikát. De a napi pici bosszantó (ha van ilyen) felhasználói tapasztalatok érdekelnének női vagy feminim ffi szemszögből :-)
Tök átlagos user anya semmi geek hajlam, csak net, hivás, sms, fb, viber, fotó, böngészés. Legyen stabil, ne merüljön mint a titanic, komoly lag hátrány, és ha tényleg annyi update jön, mint olvastam nagy baj nincs. A TW kuka ugyis Novát dobom fel neki :-)Köszönöm ha ír valaki pár feedback-et
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
cstom
aktív tag
válasz Angel78 #1768 üzenetére
Átlag felhasználás mellett 3 alapvető hiba jelentkezik nálam: (független Media Marktos készülék)
- ha picit is nedves az ujjam, már nem tudja beolvasni az ujjlenyomat beolvasó
- az automata fényerőszabályzó gyakran beakad, vissza kell rakni manualba és úgy beállítani
- néha nem tölti be a weboldalakat mobilnetnél, egy mobilnet ki/be megoldja a problémát -
veterán
az ujjlenyomatolvasós hibát kiegészíteném a kijelző ugyanilyen tulajdonsűgával, nagyon kis nedvességtől is megbolondul
az automata fényerőszabályozó lezárás-feloldás kombóra is megjavul általában, kinek mi a kényelmesebb
mobilnetes hibával nem találkoztam, esetleg pici gondolkodással, de a hálózat számlájára írom eztEverybody lies.
-
cstom
aktív tag
válasz Dimebag88 #1771 üzenetére
Chrome és Opera felváltva. Hardcore mobilnet felhasználó vagyok, a 12GB 3 hét alatt elfogy nekem, szal tapasztalatból mondom nem a hálózat hibája. Mobilnet on/off és egyből müxik. Az ujjamnak meg elég egy picit izzadtnak lenni (nem vizesnek), és már nem olvassa. Az előző iphone 5s és 6-omnak azért sokkal jobban működött.
-
Angel78
aktív tag
Köszönöm a választ.
a vizes újlenyomatot még az S7 se tolerálja :-)
Találtam egy patika, számlás használt black A5-öt, aszt hiszem nem nyúlok vele nagyon mellé :-)„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
bl4ze
veterán
Olvastam, hogy az A5-ből kihagyták (kispórolták?) az értesítési led-et... milyen app-pal lehet megoldani, hogy valami értesítést lássatok ? képernyő villogtatás, bármi ?
vagy ennél a telefonnál led hiányában az értesítésről le lehet mondani teljesen ?.:. bl4ze .:.
-
senior tag
-
Atek1213
tag
Üdv!
Nekem Telenor-os a teló. Fel lehet rá rakni a független 6.0-t? Ezeknek akarják kiadni soha! -
Drughi
addikt
Knox nem fog ugrani?
És ezáltal a gari? -
Atek1213
tag
Pont ezért nem merek nekiálni, mert nem tiszta a dolog.
-
Atek1213
tag
Akkor lehet fel tolom holnap.
-
Dimebag88
aktív tag
-
Louis1
tag
Használ valaki 64GB-os UHS-1 microSD kártyát? Nem tudom, hogy kompatibilis-e vele.
Üdv.: Louis1
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Ez az Edigitalban kapható IGear üvegfólia egy borzalom, nehogy felrakjátok, megvegyétek. Ki sem ér a kijelző széléig, nagyon gáz...
Sima fólia meddig ér? Mit érdemes a kijelző védelme érdekében felrakni? -
rvgy75
aktív tag
fólia is ugy fog rajta állni. vagy nem ér ki a széléig vagy ki ér de a szélei nem simulnak rá az üvegre és alá megy minden kosz. van olyan ami az egész előlapot védi, pl ez . ezt még nem próbáltam nem tudom hogy áll rajta
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest