- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy A5 2016 Topicösszefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KDavid17
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek A5(2016) vagy Honor 7 éri meg jobban? -
mazsiii92
aktív tag
válasz KDavid17 #1651 üzenetére
teljesítményben, kamerában szerintem Honor 7, valamint ujjlenyomatolvasó is gyorsabb csak ugye hátul van
szépségben, akkuba az A5 2016.
Az hogy neked mi éri meg jobban, azt nem tudhatjuk.
Pl H7-ben van infra, ha esetleg vezérelnél valamit, de az A5 2016-ban meg van NFC, ha használnád fizetésre a telefonod..
Szóval ja, ezt csak te tudhatod hogy neked mire kell
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
ruskop
senior tag
válasz KDavid17 #1651 üzenetére
Volt és van szerencsém mindkettőt kipróbálni. A Honor ellen annyi csak az ellenérvem, hogy ha van valami elcseszés a firmware-ban akkor nem igen igyekeznek azt orvosolni. Max. ha jó sok jelzés megy feléjük. Volt Honor 6-om is, annál pl. a névjegyzékben nem lehetett beállítani, hogy vezetéknév, vagy utónév alapján rendezze a neveket. A lehetőség benne volt de nem működött. Na ezt úgy orvosolták, hogy kijött a 6-os android rá. Addig semmi.
-
lugomon
tag
Dual Sim-es verzióra is lesz frissítés? Én OTA-n várnám..
Omega Testamentum
-
ovics
aktív tag
na én is felraktam a frissítést
első tapasztalatnak annyit, hogy az ujjlenyomat olvasó mintha tényleg gyorsabb lenne
viszont ami nagyon nem tetszik, az az, hogy mindegy hogy mit akarok csinálni (névjegy import, fiókkal való belépés) állandóan hozza hogy alkalmazásokat eltakarni képes alkalmazásokatészlel, és ez zavarja -.- rohadt idegesítő (képernyőfedvény), ilyenkor mindet le kell tiltani.. -
floatr
veterán
6.0 frissítés utáni akkuidő: reggelre ~8 órányi készenléti állapot után ugyanazt a töltöttségi állapotot mutatja. 45 percnyi waze 15%-ot merített... Nekem ez megfelel
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
hi
6.0 ugyebár,este felraktam,gyári beállitások vissza,használt appok vissza.teszik,meg minden,egy dolgot kivéve,azóta FB nem megy.
inditom,kiirja hogy FB leállt,ha 100x inditom akkor is.letöröltem,visszaraktam,akkor is.. :/
valakinél még ilyen hiba?...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
GEPESZ66
veterán
Érdekes, hogy a Telekomosat a Sammmobile oldala még nem jelzi!?
-
ruskop
senior tag
A Beállítások - Adathasználat - Adatkapcsolat a háttérben menüben most az aktív kapcsolóval tiltom az adatforgalmat, vagy azzal engedélyezem a program részére?
-
floatr
veterán
válasz Dr_Senkihazi #1662 üzenetére
Ez egy égi jel
Amúgy én őszintén szólva fázok minden messenger-szerű alkalmazás telepítésétől. Gyakorlatilag ott van a hangouts mindenhol, de mindenkitől azt látom, hogy skype, viber, FB messenger egyből települ a telefonra, aztán csendben sírdogálnak az üzemidő, meg a teljesítmény miatt. Öreg vagyok én ehhez...
-
Sofian
őstag
Egy jó változás... Adatkapcsolat ki/be kapcsolásnál végre nem kérdezget még1x.. .
-
magyar1997
tag
Marshalowra frissítés után érdemes gyári visszaállítást csinálni?
FTTB 1000/300
-
GEPESZ66
veterán
válasz magyar1997 #1668 üzenetére
Igen!
-
rvgy75
aktív tag
válasz Dr_Senkihazi #1662 üzenetére
Használd böngészőböl. Sztem teljesen felesleges telepiteni. Pc -n is mindenki böngészőböl hasznalja senkinek eszebe nem jut alkalmazast tenni ra.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
pont a messenger-el nincs gond,az hibátlan
maga az fb app nem megy,el sem indul tegnap este ota..(most felraktam a Lite verziot,az megy,de nem szeretem)
amugy nekem nincs gondom ezek teljesitményével,pont a skype pl ami hardvert és az akkut megzabálja de hiába is használnám,ha van 5 ismerösömnek skype,másik 5-nek viber,ezekkel semmire nem megyek,a hangouts meg szt se tudom mi (pedig én se vagyok már gyerek...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
floatr
veterán
válasz Dr_Senkihazi #1671 üzenetére
Hangouts: leánykori nevén google talk, chat, voip + video minden androidos telefonon. Mondjuk ha egy androidos felhasználó ezt nem tudja, akkor mit vár az ember a 10% apple júzertől...
-
floatr
veterán
válasz magyar1997 #1673 üzenetére
Én mondjuk nem csináltam visszaállítást. Eddig nem is éreztem ennek szükségét.
-
floatr
veterán
válasz magyar1997 #1675 üzenetére
Én megvárnám vele az első igazán érzékelhető problémát. Nem túl komfortos legyalulni a beállításaidat, majd újra belakni a telefont. Pláne nem többször
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Az Asszonynak ilyen telefonja van. Most frissült 6.0.1-re. Már nagyon várta, mivel az én OFF-os telefonomon a 6.0-án ki lehet kapcsolni a bekapcsolási szignált!
De, az övén nem találom a beállításokban! (Ez lényeges lenne, mert korán kelünk reggel és a gyerkőc ilyenkor még alszik.) Lehalkítani meg elfelejti este.
Mindkét telefon trémobilos, de az enyém függetlenként kapható. Ez az oka annak, hogy a samun nem találok kikapcsolási lehetőséget a bekapcsolás hangnál? Muszáj végig hallgatni a trallalát mivel trés rendszer van rajta? Köszönöm! -
Sziasztok!
Valamit elállítottam valahogyan a telefonon, de nem tudom mi volt az,mert amikor rádugom a gépre adatkábellel a fájlkezelőben nem jelenik meg a készülék, mint eddig.
Hogyan tudom visszavarázsolni az usb kapcsolatot?
Köszönöm!
-
rvgy75
aktív tag
válasz antikomcsi #1680 üzenetére
Mikor osszedugtad a geppel lehuzod az ertesitesi savot es ott
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
-
rvgy75
aktív tag
válasz antikomcsi #1682 üzenetére
azt se irja ki ott hogy töltés?
Fejlesztői beállitásokba van egy olyan hogy usb-konfigurácio akkor talán ott[ Szerkesztve ]
-
ivzso1
csendes tag
válasz antikomcsi #1682 üzenetére
Beállítások/ fejleszői beállítások/ USB konfiguráció és ott állítsd MTP-re!
-
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
amiota android van,kb azota nekem is..De ez a "Hangouts: leánykori nevén google talk, chat, voip + video " soha nem érdekelt,talán még meg sem néztem a telefonba,és ezután sem fog.
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
ivzso1
csendes tag
válasz antikomcsi #1685 üzenetére
beállítások/eszköz névjegye/ szoftveradatok/buildszámra kattints rá néhányszor!Lehet nincs még engedélyezve a fejlesztői beállítások és ezután próbáld meg újra a fent leírtakat
! -
Szerintem azért nem látom, mert az a menü csak akkor lenne ott talán, ha érzékelné, hogy a kábel be van dugva, és csatlakozik valamihez. Ekkor lehetne beállítani az usb csatlakozás módját. De mivel olyan, mint ha be sem lenne dugva a kábel, azt leszámítva, hogy veszi a töltést, így nincs csatlakozás, nincs mit beállítani.
A telefon egyébként nem buherált. Gyári telenoros, még rootolva sincs.
Félek, hogy usb vezérlő, vagy csatlakozó hiba.
-
rvgy75
aktív tag
válasz antikomcsi #1690 üzenetére
az a menü mindig ott van nem kell bedugva lenni semminek
-
-
johnson2
csendes tag
Sziasztok ! Megkapja az android 7.0 nougat-ot?
-
floatr
veterán
válasz Dr_Senkihazi #1686 üzenetére
Ez számomra annyira felfoghatatlan, hogy ennyire nem tud valaki belegondolni abba, hogy mit telepít a telefonra, mi van már eleve a kezében. Mostanában volt, hogy FBM-el próbáltam valakit elérni (ami eleve erőforrászabáló) és ~10 másodperc volt a voip válaszidő. Ez annyira döbbenetesen hulladék, hogy felfoghatatlan, hogy emberek miért próbálják meg használni. A hangouts képes telefonnál is jobb minőségű voip-t szolgáltatni, ehhez képest a FBM egy kupac fekália. A skype már desktopon is eleve gáz, a viber meg a futottak még kategória, de persze kell legalább kettő ezek közül a telefonra, aztán csoda, hogy a telefon nem bírja szuflával.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
Pont igy vagyok vele,lentebb irtam is.minek hasznaljak olyan dolgot amit rajtam kivul nehany ember hasznal.azt hasznalom amit mindenki mas.hanghivasra meg telefon,ingyen hivok mindenkit.fb-t hasznal az emberek 99%-a,ezert a messenger a legkezenfekvobb...
Amugy mara megjavult az fb app,10-20 ujratelepites,kb 50x kuldtem reportot,de reggelre jo lett (amugy lehet hogy az aktualis beta verzio volt rossz,mert play aruhazban nekem kiirja hogy beta teszter vagyok,az fb is beta amit letoltok)
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
kmóricka
aktív tag
Hello. Kameraban valtozas lett marshmallow-val?
Zarido allitas pl?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest