- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy A5 2016 Topicösszefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djoei
tag
válasz csabyka666 #1585 üzenetére
Szia nekem volt s6 inkább ezt vedd szerintem az töbször akadt meg ez stabilabb szerintem még a g4 volt ilyen jó...
-
dionaea
őstag
válasz csabyka666 #1585 üzenetére
Pár kép előkap és lő kategória.[l1-2]
-
djoei
tag
válasz csabyka666 #1603 üzenetére
böngészésnél görgetésnél telefonkönyvben pl.. facebookot nem írom mert az nem a mobil hibájára róttam fel az a5 nekem simább..tavaly 8 telefonom volt és nem a legolcsóbbak idén meg ez az első a g4 után ez azért elég jó arány persze kinek mi fontos ill mire kell a mobil.
-
csabyka666
veterán
Jézusom, nem mondod?! Nekem a Lumia820-as sose csinált ilyet, de még talán a symbianos N8 se. Fura, amit írsz, főleg olyan bika hardveren, ami az S6-ban van... Az Edge is ugyanaz a vas, azt nyomkodtam, meg egyik ismerősnek is van, nála nagyon smooth a felület.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
djoei
tag
válasz csabyka666 #1607 üzenetére
lehet jött valami frissítés azóta és jobb lett nekem mindenesetre 1 hónapot volt meg... nem minden a hardver..
végülis a lényeg az a5 el szerintem biztosan nem lössz mellé.. -
rvgy75
aktív tag
válasz csabyka666 #1607 üzenetére
Hát ha neked a symbian is jo volt akkor ettol elajulsz xd. Az ritka szar egy rendszer. 5800-n volt szerencsem hozzá. Kollegamnak s6 van,kezbe tartva egyszer csak kerszetbe repedt a kijelzo.
[ Szerkesztve ]
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
csabyka666
veterán
@ (#1604) dionaea: Ezek szuper jó képek! Persze lehet, hogy valaki erre azt mondja, ez ilyen meg olyan szar, mert az X telefon jobbat csinál, de nekem a munkámhoz ezek több, mint jók! Megkockáztatom, hogy csinál olyat, mint a 820-asom.
@ (#1608) djoei: Ja, hát frissíthették, szoftveresen attól javulhat mondjuk. Úgy tudom, ezek 5-ös droiddal jöttek ki, de a 6-os is megjelent rá, az A5-ről azt hallottam, arra csak az 5-ös van, de lehet fals infó.
@ (#1609) rvgy75: Nem nevezném szar rendszernek, ugyanúgy járt, mint a WP. Appok érdemben nincsenek rá, és ez ölte meg a platformot. A telefonnal meg voltam elégedve, a mai napig működik, és mint telefon, GPS, fényképező máig felveszi a versenyt, a többi - nekem - fontos dologban nem.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
dionaea
őstag
válasz csabyka666 #1610 üzenetére
Sztem ez egy jó telefon. És aki nem érez magának késztetést a kínai gyártók felé azoknak bátran lehet ajánlani.
-
rvgy75
aktív tag
válasz csabyka666 #1610 üzenetére
Gps jo volt rajta? En pont az miatt szabadultam meg tole. Megis meik navigacioval volt jo? Filmet csak konvertalva jatszotta le. Mint telo jo volt az biztos.
[ Szerkesztve ]
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
csabyka666
veterán
@ (#1611) dionaea: Én egyáltalán nem érzek. Ár/érték arányban biztos jók, de LTE csak elvétve van bennük, illetve a szoftveres részétől is félek kicsit, hiába droid az is, nagyobb eséllyel adnak ki frissítést Samsungra. Aztán max tévedek.
@ (#1612) rvgy75: Jó volt, persze. A gyárit használtam, Ovi Maps, vagy mi is volt a neve?! Még tavaly jött hozzá frissítés, pedig azt mondták előtte pár évvel, hogy kész, ennyi volt. Filmet is néztem rajta, de nem kellett konvertálni semerre se. Biztos N8-ad volt? Ja most nézem, 5800. Volt 5800-m is, de másodlagos telefonnak, azt keveset használtam.
[ Szerkesztve ]
-
dionaea
őstag
válasz csabyka666 #1613 üzenetére
Én sem mertem a P9lite ot mert hát izé. DE ezt nem bántam meg amoled az amoled
-
rvgy75
aktív tag
-
cstom
aktív tag
Meg tudnátok mondani hol lehet kikapcsolni az érintőgombok világítását?
-
rvgy75
aktív tag
Pl ezzel Galaxy button lights
-
csabyka666
veterán
Hát srácok, tegnap nyomiszkoltam egy ilyen A5-öst. Engem nem győzött meg. A menüben laggmentes, de a böngészés - ha csak millisekundumokra is - darabosnak érződik. Lehet kevés lesz nekem a 2GB ram. :/
Nem tarzozik ide, de a régebbi droidos Samsungok (S3, S4...) kevesebb rammal, 4-es droiddal vajon még laggosabbak lehetnek?
Nyomkodtam az S6-ot is, na az jópofa, de az Edge változata katasztrófa, úgy éreztem, elvágja a széle az ujjam, illetve ezt a telefont én naponta dobnám le, annyira rossz a kialakítás - nekem.
-
no more
veterán
válasz csabyka666 #1621 üzenetére
Az 5.1-es ROM nagyon lagos, sokat akadozik is, katasztrófa. A Marshmallow már smooth, nagyon minimális az akadozás, és a lag is.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Dimebag88
aktív tag
válasz csabyka666 #1621 üzenetére
Én is épp írni akartam hogy olyat tapizz meg amin már MarshMallow csücsül Ramekezelésben,böngésző sebességben,háttérfolyamatokban reggelire megeszi a Lollipop-ot Ha már ezek a miliszekundumok is más döntésre kényszerítenek akkor okafogyottá vált az S3-S4 lagg kérdésed is Ha jól tudom az S4 is csak a 4.4.4ig jutott el,a KitKat-nek pedig borzalmasan silány a ramkezelése is és még sok más
[ Szerkesztve ]
A madár az ász!
-
rvgy75
aktív tag
válasz no more #1625 üzenetére
Ez egy tökéletesen hardver. Ugy kell telot venni hogy elég legyen az igényeinek. Van egy 1.4 focusom ami hetkoznapokra bőven elég. Persze ha versenyre vinném ott egy kalap szarnak tűnne. Vagy ha ezzel akarnék 30 mázsa tengerit szállítani ott se sokra mennék vele. Amugy nem hiszem hogy az s6 tökéletes lenne mert a topikja igen aktiv.
-
csabyka666
veterán
@ (#1623) no more: Ja szerintem az 5-ös volt rajta, ugyan nem néztem, de a skin alapján azt gondolom.
@ (#1624) Dimebag88: Igen, én is a 4-es droidra tippelek, hogy csak az van rá.
@ (#1625) no more: Lehet az lesz, nem látom értelmét belevágni egy olyanba, ami jövőre már kevés lenne.
(#1627) rvgy75: Ebben maximálisan igazad van, csak azért keresem az alternatívákat, mert nem vagyok a pénztárcám ellensége, és nem fogok kiadni 80-100.000 forintot olyanra, ami aztán nem tetszik, és még a jelenlegi telefonom szintjét sem hozza.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz Dimebag88 #1624 üzenetére
Rosszul tudod, az S3 4.3-ig, az S3 LTE 4.4-ig, az S4 pedig 5.0-ig jutott. Nem tudom, hogy mire alapozod a negatív véleményedet a 4.4-ről, de a KitKat pont egyik legjobban sikerült Android rendszer. Az SD kártya kezelése valóban nem a legjobb, de a RAM kezelésre egyáltalán nem lehet panasz, 2 gigabájt mellett 800-900 mb szabad belakott rendszeren, még soha nem töltött újra semmit
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
csabyka666
veterán
-
no more
veterán
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
A héten én is egy fekete Galaxy A5-öt tervezek venni. A bolt kiválasztásában kérném tanácsotokat.
A vip-phoneban terveztem megvenni, ott viszonylag jó ára van ([link]) és az előző telefonomat is náluk vettem (Nokia Lumia 925). Azonban egy ismerősöm is vett náluk régebben egy Lumia 520-ast, ami bár kártyafüggetlen volt, induláskor lejátszotta a Vodefone logóját, ez nekem elég gyanús. A honlapjuk szerint új telefonokat árulnak, gyári csomagolással és tartozékokkal, és a saját Lumiámmal nem is volt semmi gond, az ismerős telefonjának se volt ezen kívül.Nektek mik a tapasztalataitok? Ezen nem kéne aggódnom? Melyik a megbízható bolt? Amit egy ilyen boltban veszek, azt be lehet regisztrálni még a Samsungnál gyártói garanciára?
Előre is köszönöm a tanácsokat!
-
ruskop
senior tag
6-ról 5-re van downgrade? Próbáltam simán visszatenni de a Samsung feliratnál beragad.
Illetve amit még nem vágok, hogy 6 alatt a Beállítások - Adathasználat - Adatkapcsolat a háttérben menüben most az aktív kapcsolóval tiltom az adatforgalmat, vagy azzal engedélyezem a program részére?
-
dionaea
őstag
válasz Sidorovich #1635 üzenetére
Haverom így járt Huawei P8 al. És rendben van a készülék, de akkor is valami okoskodás van ott, viszont annyival nem olcsóbb.( ja hivatalos firisítések nem jönnek le neki)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
magyar1997
tag
Nálam megjött a marshalow Telekomos készülékre. Csekkolja mindenki, aki Telekomos!
FTTB 1000/300
-
Sofian
őstag
válasz magyar1997 #1641 üzenetére
Megerősítem, Telekomos 6.0..
-
floatr
veterán
Gyááá, télleeeg
-
ovics
aktív tag
na akkor én várom a véleményeket hogy mennyire barmolta el a szolgáltató előre is köszi ^^,
-
dionaea
őstag
én egyelőre a telenorost
-
iTomi81
tag
És most az új 6os hivatalos szoftverrel jobb lett az ujjlenyomat olvasója? Csak mert többen panaszkodtak ahogy vissza olvastam a hozzászólásokat.
Egyébként bosszant hogy egy ekkora gyártó nem tud rendes ujjlenyomatolvasót bele tenni (vagy nem akar), a honor 7em vagy a p9 ilyen szempontból sokkal jobb mint az s6 edge-m is volt. Nem értem.
Segítsetek megérteni......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest