-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy A5 2016 Topicösszefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Az Android 7-tel itt is elérhező lesz ez:Always On Display?
-
Alonso69
senior tag
Ezt olvasva [link]
mi kimaradtunk vagy elfelejtették, hogy van A5.Xiaomi 14
-
rvgy75
aktív tag
válasz Alonso69 #2959 üzenetére
Láttam én is ezt a listát vmeik angol nyelvű oldalon ott se volt benne. De alá külön ki volt emelve az a5, hogy az már biztosan megkapja mert megerősitették. Mig a többi vszinű hogy megkapja.
Vmeik szolgáltatónál már tesztelik is.[ Szerkesztve ]
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
Atek1213
tag
Sziasztok!
Járt már valaki úgy, hogy a zene lejátszó hirtelen nem támogatja az eddig lejátszott zenéket? Meg olyat produkált, mintha 2x-es gyorsításban játszotta volna le a zenét. Fura. -
Dani_
csendes tag
Ezek szerint itt megkapnank. [link]
-
Amarth
aktív tag
Üdv!
Hogy lehet megoldani,hogy a play-es alkalmazásokat az sd kártyára telepìtse ne a telóra?Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
DxxD25
tag
Üdv.
Valaki találkozott már azzal a jelenséggel, hogy akárki hív, ismeretlent jelez? Először azt gondoltam rejtett számról hívnak, aztán kiderült hogy nem, és mindenkinél ez van, idegesítő, hogy nem tudom egyáltalán ki az aki keres. -
lg82
csendes tag
Sziasztok. A Smart Switch-et fel akarnám telepiteni, de telepitéskor azt írja hogy ,,nem sikerült csatlakozni az internethez". Esetleg tudtok segíteni hogy mi lehet a probléma.
-
vastagistvan
csendes tag
Üdvözlök mindenkit ! két kérdésem lenne . az első. miért nem látla a win 10 a telefont.. a kies fent van az sem látja. a második volt e valakinél hogy nem hallotta a másik fél hívás alatt? 2 napos készülék , az első naptól fogva előfordul főleg a nappaliban. a szolgáltató szerint a lefedettség 100 százalékos. . volt e valakinek ilyen tapasztalata ??,
-
eladogeppc
veterán
válasz vastagistvan #2977 üzenetére
KIES-t nem használom, meg minek. Teljesen felesleges. Egy szar az egész.
Van alternatíva már rég óta, hogy mentéseket, egyebeket csinálj.Olyan nincs , hogy a lefedettség 100%-os.
Budafokon itt a 10 emeletesen az átjátszó torony, van 2 4 emeletes ház közöttünk, és a térerő lófasz.
Tnyomor.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
vastagistvan
csendes tag
válasz eladogeppc #2978 üzenetére
köszi én hasonlóra gondoltam holnap kiderül a munkahelyemen hogy a teló hibás e avagy a t-com... másil . egyenlőre nem látja a gép a telefont és nem tudom mi lenne a megoldás... gyakorlatilag képeket tennék ide oda , de mindenképpen kábelen szeretném... csak nem tudom mit tegyek , hogy lássa avagy kommunikáljon egymással a két eszköz
-
eladogeppc
veterán
Bocsánat a kérdésért, de kinek kell szólni, ha egy blogot megírtam, hogy ellenőrizze ?
Köszönöm a segítségedet !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Nova91
tag
Sziasztok!
Nem régóta van meg a telefon és két dolgot nem tudtam eddig beállítani. Utána olvastam és elképzelhető, hogy ezeket nem is lehet amit nagyon furcsállanék.
Az egyik, hogy el lehet-e tüntetni az alarm ikont felül? A másik, hogy az állandó nyílt wifi értesítést ki lehet-e nyomni valahogy?
Gyári androidban mindkettőt ki lehet lőni ezért sem értem, hogy a samsungban ezeket miért nem találom, de lehet én bénáskodom.
-
-
Atek1213
tag
válasz eladogeppc #2978 üzenetére
Nekem a smart switch van fent. De képeket tudsz másolni ide-oda a gép fájlkezelőjében is. Vagy totalcomanderrel is. Nekem van, hogy kéri a feloldását a telefonnak. Billzàr ki.
-
aktív tag
válasz vastagistvan #2977 üzenetére
Nálam Win 10 van a gépen,összekötöttem ,felismerte, nem volt probléma. Annyi esetleg,h a telefon mikor összekötöd ne csak töltésen legyen,hanem , Médiafájlok átvitele Usb " -re állítsd a telot.
-
zsolt501
nagyúr
Mivel 2x is töltötted így az értékek elég pontatlanok, mivel nem töltötted fel teljesen (70-75%-ig töltve nem törlődik az akku állapot). Ez úgy lett volna érdekes, hogy feltöltöd 100%-ra és utána nem dugod töltőre vagy gépre és úgy kiderül hogy mennyit is bír 1 töltéssel.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
ECHO2235
aktív tag
srácok, hülye kérdés lehet, de hol az istenbe találom meg a telepített témát? mármint megvan hol kell beállítani, dr nemtudom sehogyse lementeni apk-ba vagy system-be megtalálni?
az egyik témából kellenének nekem az ikonok, mert jól néznek ki, de a nova launcherbe nem látja a samsungos témák ikonjait :/ -
Tomaak
csendes tag
Sziasztok!Segítséget kérnék...
Múlt héten vásároltam egy a5-öt,ma jött meg hozzá a microsd. Bele helyezve és bekapcsoláskor biztonságos módba rakta magát.Hogyan tudom vissza kapcsolni? Sima ujraindítással nem sikerült.. -
Mond
senior tag
Sziasztok!
Képernyő tükröződés nem sikerül valamiért nem látja a tv-t! Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest