- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kitekat112
csendes tag
Hali!
Engem az érdekelne hogy mit érdemes még PC-n elintézni android rendszer bekapcsolása előtt? -
DeFranco
nagyúr
válasz kitekat112 #901 üzenetére
Az attól függ. Mire gondolsz? Mit kellene pc-n elintézni?
-
droid.04
tag
Meg tudná nekem mondani valaki,hol lehet beállítani azt,hogy ha valaki hív ne ismeretlenként jelenítse meg,hanem írja ki a telefonszámot,vagy nevet?Ha el van mentve a telefonkönyvben az illető,akkor is ismeretlenként jeleníti meg.Hívószámkijelzés bekapcsolva a hivó készüléken.
-
droid.04
tag
Még egy kérdés:az akku merülését csak 10%-onként mutatja?Mert köztes értéket még nem láttam,mondjuk 63% pl.
-
cooldongo
tag
olyan volt valakinek hogy a sim-et nem érzékelte nadrágom zsebébe volt és a buszon elment,meg kezembe volt és akkor is egyxszer
-
DeFranco
nagyúr
válasz kitekat112 #914 üzenetére
Nézd, ha van wifi-d, akkor semmi, mindent el tudsz intézni a telefonról. Ha nincs, akkor marad a mobilnet, ez az előfizudtól függ. Ha tartalmazza, akkor OK. Nagyon a google fiók sem kell egyébként el lehet nélküle lenni, de azt regisztrálhatod tényleg gépen.
Ha egyáltalán semmilyen net lehetőséged nincs, akkor irány a McDonalds, 250 Ft egy hamburger, és van ingyen wifi. Ott felfrissíti magát a telefon, ha kell valami (nem fog kelleni egyébként). Azt megteheted, hogy letöltöd az APNdroid nevű programot a mekiben, és akkor már manuálisan ki tudod lőni a mobilnetet.
A kontaktokat ha az előző telefonodon tárolod, és nem a sim-en, akkor szinkronizáld fel az outlookkal, és úgy rá a telefonra. Ehhez kell a Kies nevű program, azt pedig a samsunk oldaláról tudod leszedni.
-
orkati
tag
Regisztrálnám a telót a Samu honlapon, de megakadtam: szerintetek melyik a "termék sorozatszáma vagy gyártási száma"? Van három vonalkódos számom is, az egyik a telefon zacskóján GH99-78.... kezdetű, a végén a GT-I5800, a másik kettő egy papírcetlire matricázva, egy hosszabb fent és egy rövidebb lent, alattuk a "Color: Deep Black" felirat.
Valaki tud segíteni? -
andriss
csendes tag
Felraktam egy htc-és sémájú órát, de nem találom sehol. csak a beáll. alkalmazások menü pontban:S honnan tudom elő varázsolni?
-
fgy
csendes tag
sziasztok!
erre is vannak un. custom rom-ok, mint a t-mobile pulse-ra?
köszi. fgy -
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Amúgy a térerő indikátor az hogyan működik? Vannak fehér és szürke pálcák. A szürke pálcák csak dísz, vagy az is jelöl valamilyen térerőt? Tehát ha van 2 fehér és 2 szürke, akkor az kettes térerő, vagy például 2-es erősségű 3G és 4-es erősségű 2G?
-
orkati
tag
Még egy kérdés az +2 hónapos garancia regisztrálásról: kellene kapnom valami emailt a megadott címre, hogy sikeres volt vagy ilyesmi? Mert eddig nem jött semmi...
-
DeFranco
nagyúr
-
törölt tag
válasz DeFranco #932 üzenetére
Fóliából én két fajtát rendeltem az előbbi az gyengébb ahhoz képest, ami ma jött, ezt könnyebb is felrakni és vastagabb is, de ugyanolyan jól kezelhető és látható a kijelző.
Mindenképp olyat vegyél aminek az alján és a tetején is van 1 fólia, nem csak a ragasztós részén, az enyém I5801-es ezért a fólia nem jó az i5800-ra, de ugyanennél az eladónál van ilyen is: [link]
Itt drágább a posta, de cserébe max 1 hét és lejön.[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
Üdv!
Tudnátok abban segíteni, hogy ha megnyitom a gyári böngészőn keresztül a gmail.com-ot és e-mailt akarok küldeni amihez csatolni szeretnék pl egy képet akkor azt hol tudom megtenni. Ugyanis nem látok semmi opciót arra hogy mellékletet csatoljak az e-mail-hez.
Illetve volna még egy kérdésem.
Ki kellett cseréltetnem az előző Galax 3-mat mert rossz volt az aksija.
Az újon elvégeztem ugyan azokat a beállításokat, de előjött egy probléma ami a másiknál nem volt.
MMS küldés esetén t-mobilos hálózatból nem tudok fogadni képeket. Küldeni tudok bárhova, fogadni is tudok vodáról (telenort nem néztem), de t-mobil esetén kapok egy értesítőt, ami után ha megnyitom az üziket, nyoma sincs annak hogy kaptam volna valamit. Ugyan arról a számról a Nokia telómra tökéletesen átjön minden, de erre sajnos nem.
A voda call centere nem nagyon tudott segíteni.... Volt valakinek hasonló tapasztalata?A segítséget előre is köszönöm.
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
Közben a második problémám megoldva.
De sajna rögtön keletkezett egy új.
MMS esetén a fogadási időpont 2 órával korábbi mint a valós idő. Tehát ha pl 8:20-kor kapok üzit, akkor arra azt írja hogy 6:20-kor érkezett. Mivel elég sok sms-t küldök fogadok óránként, így baromi zavaró ha kapok egy képet, akkor vissza kell lépnem két órával korábbi időpontra ha meg akarom azt nézni.
Hol lehet beállítani hogy a kapott mms-ek esetében is (ugyan úgy ahogy az sms-eknél) a valós időpontot mutassa az üzenet fogadásánál?Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
DeFranco
nagyúr
válasz Face8814 #936 üzenetére
Nekem a google talk-nál volt ilyen időeltolódásos problémám. Időzónát kellett váltani az órabeállításoknál (valamiért GMT+2-re ír minket - ez kell - és GMT +1 a Greenwich-i idő, ami nonszensz vagy én buktam meg földrajzból).
Te a beépített SMS kezelőt használod? Neked is ilyen gmail-szerűen ősszefűzve jeleníti meg az SMS-eket? Nem lehet hagyományos időrendbe átállítani?
-
toti198511
csendes tag
A kijelzővédő fóliáról annyit, hogy aki szeretne rátetetni, annak nem javasolt leszedni a gyárit, addig amíg nem raknak rá másikat, mert ha bekoszolódik a kijelző, akkor az új fólia hamarabb le is fog válni. Én már lassan 3 hete a gyári fóliával használom, mert még nem érkezett meg Olaszországból a fólia.
Ezt az infot ott kaptam ahol vettem a telót, vipgsm.Üdv
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz toti198511 #938 üzenetére
Szeritnem simán le lehet takarítani a rárakódott zsírt. A gyári fólia tele van felirattal, tehát egy-két hét használat nehézkes. (És nincs is ráragasztva, tehát lion).
Mondjuk az érdekelne, hogy mivel ajánlott fóliázás előtt takarítani... ablakmosó? alkohol? sima szarvasbőr? Szeretném maradéktalanul tisztára glancolni majd, de kárt sem akarok tenni benne.
@sghu77: ja, tényleg. Mondjuk a logikáját nem értem. A Gw idő az a téli Gw idő, és a nyár Gw idő, az nem Gw idő, hanem Gw idő +1? Tehát az abszolút nulla idő az Gw-ben egy szép napsütéses nyári éjszaka kellős közepe?
[ Szerkesztve ]
-
toti198511
csendes tag
válasz DeFranco #940 üzenetére
Sztem vegyszer nélkül, egy karcmentes törlőkendővel, olyannal amiket a napszemüvegekhez szoktak adni.
Más
Mi lehet az oka annak, hogy a Samsung kies telepítés közben állandóan megszakad. Miután feltelepíti magán, elindít valami letöltést és akkor szakad meg. Pedig már legalább 5 helyről letöltöttem. Neked simán felment, ha igen honnan szedted le?? Köszönet!
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz toti198511 #941 üzenetére
Nagyjából simán .Az első telepítésnél a telepítés lefuott, de a vége megszakadt, ezért nem lehetett uninstallálni, és nem kapott ikonokat, de amúgy működött. Ennek a programhoz semmi köze, mert párhuzamosan futott a live essentials telepítés, és a kettő akadt össze. Tanulság: most kivételesen tényleg be kell zárni minden futó programot.
Másodszorra simán felment. Win7 x86-ra. A telepítő file-t a samsung.hu-ról szedtem le. Keresd ki a telefont, és ott lesz a terméktámogatás menüpontban a program. Kb 130-140 mega.
-
cooldongo
tag
fóliának próbaképpen kipróbáltam ujjnyomragasztót (rendörségről van) egészjól be vállt addig jó amíg nem lesz rendes
-
toti198511
csendes tag
válasz DeFranco #942 üzenetére
Akkor megpróbálom egy másik gépre amin win7 van...amúgy winxp x86.cab file-t töltene le de 0 %-ig jut a letöltés majd kiírja hogy a telepítés megszakadt
Amúgy nekem elsősorban arra kellene a progi, hogy a facebookról szinkronizált ismerőseim adatait kibővítsem telefonszámokkal, mert ezt a telefon nem engedi, ami elég nagy hiba!! Ezt lehet, te már próbáltad??
-
DeFranco
nagyúr
válasz toti198511 #944 üzenetére
Nem. Annyit csináltam, hogy a régi telefonomról feltoltam a kontaktokat az Outlook-ba, és onnan le a telefonra.
Azt mondjuk helyből elrontotta, mert a +36-ból 36 lett, és a ékezetes karakterek hibásan jelennek meg (még a visszafordított ékezet volt a régiben), de ez lehet hogy még az Outlook hibája, sőt, erősen valószínű.
-
DeFranco
nagyúr
válasz toti198511 #946 üzenetére
Nekem default van benne. Vodás a teló. Ha a T9 ki van kapcsolva, akkor a karakter (mondjuk az "a") hosszan nyomására előugró menüt kapok, ahol ott vannak az ékezetek, ha be van kapcsolva, akkor meg nem kell, mert cseréli. De akkor észnél kell lenni a T9 beállításokkal, mert önhatalmúlag cserél szavakat, ha nem szabályozod le.
Ha kikapcsolt T9 mellett hosszan nyomásra nincs ékezeted, akkor válts karakterkészletet. Ha nincs magyar, akkor keress valami szláv nyelvet. A tesztbe levő videó megmutatja, hogyan kell. De mondom, nálam alapból volt.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, kijött már erre a tipusra is az android 2.2, vagy még várni kell rá? üdv
-
Face8814
őstag
válasz DeFranco #937 üzenetére
Ez így azért nem ok, mert az sms-eket viszont jól mutatja.
Tehát ott nincs a két órás eltolódás.
Ha átállítom az időzónát akkor viszont már az sms is csúszni fog.....Igen a peépítettet. Nekem nagyon tetszik.
Őszintén szólva nem is próbáltam hagyományosra állítani.G-mailes problémámra van esetleg tipped?
Létezhet hogy a telóról nem lehet olyan e-mailt küldeni aminek van melléklete????Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest