- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
lotek18
csendes tag
Heló
Telefon vásárláson gondolkodom és szeretném ha elmondanátok a véleményeteket hogy szerintetek meik lenne a legjobb választás : Samsung galaxy 3, HTC Wildfire , LG Optimus ?[ Szerkesztve ]
-
csigacska
tag
Én ezek közül a Galaxy 3-mat választanám, kapacitív kijelző, ugye a másik 2 rezisztív. Optimuson ugye csak 1.6-os droid van, frissítést ugye ígérik valamikorra. Galaxy 3-mon pedig 2.1 és elvileg lesz majd 2.2. is. HTC sem rossz, a teszt alapján, de az is csak reziszív, bár a jobb fajtából. Optimust és Galaxy 3-mat nyomogattam már, Wildfire-t még nem sikerült, ezért arról csak a teszt alapján nyilatkozok. A Galaxy 3 működése nekem gyorsabbnak is tűnt, mint az Optimusé.
Ár alapján nekem megérne egy 10-essel többet egy Galaxy 3 egy Optimussal szemben, de a Wildifre a maga 59k-s (kártyás) csomagban nekem már nem érné meg. De neked kell tudni, hogy mennyit is szánsz egy telóra.[ Szerkesztve ]
-
csigacska
tag
válasz csigacska #604 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztési időből és hibáztam egyet, szal javítanám. A Wildfire is Kapacitív, ezt sajnos kevertem valami mással bocsi érte. De nekem még így se ér 5k-val többet mint egy Galaxy 3. Ami egy kicsit a Galaxy 3 ellen szól az max a képernyő felbontása, 240*400, ami ugye az LG esetében 320*480 (3 hüvelykes képátlónál), a HTC-nél pedig 240*320 (Samu és HTC-nél is 3,2 hüvelyken)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
tehát a wildfire - optimus - galaxy 3 közül a HTC-nek van a leggyengébb kijelzője, az optimusé a legjobb? (felbontásra gondolok. ezeket a számokat sosem értettem. minél nagyobb a szám, minél kisebb területen annál jobb a felbontás. ez matekból azért megvan... )
"... and I hope you have a great day!"
-
lotek18
csendes tag
Hát köszi a segítséget. Elöször gondolkodtam a HTC be de ez a gyenge kijelzö elvette a kedvem inkább a galaxy lessz remélem nem bánom meg
-
DeFranco
nagyúr
válasz vegyszer #610 üzenetére
Egyébként a vodánál van neten rendelős kedvezmény? Vagy akármi más egyéb kedvezmény a csomag -> vételár kombóhoz képest? Én nem láttam, de teljesen tök vagyok a honlapjukhoz.
Egyébként szerintem dominoban-vitamaxban 57-ért nem éri meg. Akkor inkább függetlent vennék 60-ért.
[ Szerkesztve ]
-
csigacska
tag
válasz vegyszer #610 üzenetére
Hm, gondoltam hogy kicsit drágább lesz mint a vodánál, korábbi modellek árazásából kiindúlva. 59k a Tpontokban, szerintem egyre benevezek a jövő héten. Vehetném függetlenül is, de ahhoz mennem kéne Pestre, Pécsre vagy rendelni egyet valahonnan, és így kb ugyan ott vagyok, hogy megveszem a T-nél. A családban mindenki T-s számot használ, a baráti kör nagy része is az, szóval marad ez a megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
N3WT0N
csendes tag
Sziasztok.
Énis vásárláson gondolkozok ebben a középkategóriás érintős telefonokban tervezgetek
60 ezer forintom van rá max 10-20 ezret tok hozzáadni legvégső esetben
Ami nekem szempont: Gyorsaság (Wifihez , játékokhoz) 3,5" képernyő ami kapacitív és olcsó de gyors telot keresek még Amiket eddig találtam:
Samsung Galaxy 3
Samsung Spica
LG Optimus
HTC Wildfire,Touch 2Légyszives valamelyikre mondjátok hogy melyik a legjobb esetleg ha ezeknél van jobb , gyorsabb ilyen áron
Köszi all
Mielőtt valamit mondasz tedd 1-esbe az agyad- Newton :D Wavee - A megtestesítő erő :) Olcsó Badát a népnek :D
-
DeFranco
nagyúr
Erre tessék. Amúgy én Galaxy 3-at vennék.
-
-
őstag
arról érdeklődnék, hogy a 3d-s képességei mennyire rosszak?
"... and I hope you have a great day!"
-
consono
nagyúr
Hölgyek, Urak,
valaki tett már fel Galaxy 3-ra Aldikót vagy FBReadert? Ha igen tudna csinálni egy screenshotot, hogy milyen olvasni ezen a felbontáson? (Jelenleg egy iPod Touch-t használok olvasásra, megszoktam a 320x480-at, de amúgy meg bejövős a telefon...) Köszi előre is!
C.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Joe bácsi
őstag
Akinek van az nézze már meg legyen szíves, h. az Opera böngésző bezárását követően autómatán bontja a mobil netet/wifit vagy nem?
Meg azt, h. lezárt képernyő mellett a kikapcsoló gombot hosszan nyomva kikapcsol-e a teló vagy újra indul-e. (Galaxy S-nél ez orbitális hiba!!!)Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Hopsz
tag
Most hogy van a T-nél is lehet hogy be nevezek egy Galaxy 3ra csak van 1-2 dolog ami, nem nagy cucc de érdekel:
1.a touchwiz-es menüt(nem a Home felületet hanem magát az ikonos menüt) lehet e változtatni mert engem zavarnak ezek az idegesítő kockák, sztem az alap androidos menü jobb meg az elő hivása is hogy "feluszik" lentről. pl ha felrakok egy másik home-t akkor változik-e?
2.ha van egy IGO-m egy spicából és ahoz nem kell és asszem nincs is aktiválva még, akkor a Galaxy 3mon elindulna? és a képernyő felbontás be zavar? (nem csak az IGO-nál de más progiknál gond a felbontása?)
3. lehet-e alapból több mint 3 fő képernyő?[ Szerkesztve ]
-
erikszon
csendes tag
t-nél 60k???? lesz ez még akciós készülék... nem esszük azért ennyire forrón a kását!
-
erikszon
csendes tag
én is arra gondoltam 1. körben, már csak 3 hónap
-
lasdan
csendes tag
Sziasztok! Van egy kérdésem, amire eltérő válaszokat olvasok a különböző tech spec-ekben: használható a Galaxy 3 modemként? Kösz a segítséget!
-
Tobias-
csendes tag
Sziasztok,
Én is kérdeznék. Emulátorok futnak ezen a felbontáson? Pl snesoid/nesoid? Ahogy látom jelenleg a dosboxot csak 320x480-ra és 480x800-ra fejlesztik (bár persze ha kész lesznek azért várható, hogy megcsinálják több felbontásra is), szóval sajnos az egyelőre kilőve, ha ezt a telót választom.
Esetleg próbált valamelyikőtök valamilyen emulátort?
Köszi
-
Csigger
őstag
sziasztok!
kerestem a blogban de nem találtam egyértelmű választ rá: az lenne a kérdésem, hogy kb mikorra várható egy Android 2.2-es frissítés erre a telóra? erről tudtok vmi információt? köszönöm előre is!
Apple and Android user
-
iMPeRi0R
aktív tag
Sziasztok! Feltettem kérdésem a "melyiket válasszam" témába is, de mivel az egyik jelöltem a téma tárgya, erről az oldalról is hallanék véleményeket szívesen. Napok óta olvasgatom az itteni fórumokat, teszteket stb. Eléggé elbizonytalanodtam hogy melyik készüléket válasszam. Eddig az SE X10 Mini mellett álltam, ma pedig kihozta a T-Mobile kb. ugyanolyan áron (sőt, egy kicsit olcsóbban) a Samsung Galaxy 3-at. Így képeken a kis SE sokkal masszívabbnak, átgondoltabbnak tűnik. Viszont az akksi a Samsung mellett szólna. A kis mérettel nem lenne gond az SE-nél, a Samsung viszont elég fura felbontással rendelkezik. Segítene nekem egy bő hozzászólás keretében valaki hozzáértő? A napokban vásárolnék, és nem akarok befürödni velük. Köszönöm előre.
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
-
csigacska
tag
Nah megvettem a T-nél, nem bírtam várni tovább... Így 2 óra használat után csak annyit tudok mondani, hogy nagyon jó teló, de még szoknom kell a használatát, egy w880i után elég nagy váltás.
-
csigacska
tag
válasz DeFranco #639 üzenetére
Reggel bementem a kaposvári T-pontba, mondtam hogy vennék egyet, azt mondták hogy van raktáron több is (pontos számot nem mondtak), szóval nem volt gond. Fóliát nem lenne rossz venni, mert eléggé maszatos már a képernyő 2 óra nyomkodás után. Tok sem lenne rossz, nagyobb biztonságban érezném, talán majd beszerzek egyet.
[ Szerkesztve ]
-
realnyiki
csendes tag
T-Mobile Webshop Dominó akciós ár 56 991 Ft.
Érdemes lesz beruházni egyre. -
toti198511
csendes tag
Hali!!
Nektek a 10.1-es flash player műkszik??? Nekem feltelepítette hibátlanul, de flash tartalmakat még most sem tudok megnyitni...
Valaki???
-
toti198511
csendes tag
Euronicsban függetlenül 54000 cetelem kártyával...
[ Szerkesztve ]
-
csofti
tag
DivX-et megeszi-e?
cs
-
VD
őstag
válasz toti198511 #642 üzenetére
Talán mert a web oldalak flash tartalmát csak 2.2-től támogatja az android...
Illetve gyengébb procikon nem fog menni még 2.2-vel sem. -
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest