- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianko
tag
-
Brianko
tag
Esetleg ezen az oldalon olvasd végig a hozzászólásokat.
http://androidarena.hu/2010/10/samsung-galaxy-3-root-gps-fix-frissites/#more-711 -
evil007
tag
Baszus nekem behalt tőle a telom :@@@@@@@
K1 es fw akartam felteni de a GT-I5800 as feliratnál meg akad a boot -.-... factory reset után már tovább lép de amikor villog a samsung felirat akkor is befagy :S:S
probáltam másik fw tenni rá de akkor se jó sztetek mit csináljak lehet h az a baj h rootolva van ? -
fler
tag
-
MerLinh
senior tag
-
Mr.Csizmás
titán
udv ujra az uraknak
immaron G3-rol netezve. eddig nagyon tetszik. ket dolgot szeretnek mondani/kerdezni
1. angry birds-et leszedtem, a maretes hozzaszolok szerint mar tokeletesen megy G3-on is.
2. sajat problema: uj simem van, a mediamania S csomag miatt. (tegnap ota) lenyeg, hogy nem tudok sms-t kuldeni visszadobja azzal, hogy nincs kezbesitve - rogton! uz.kozpont szam bentvan. mi lehet a problem?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Tomi_Sci
őstag
őőőőőő.... én nem vagyok benne biztos, hogy teljesen kompatibilisek
Mellesleg igen, van aki cserélgette, hogy megoldja az eltűnő rom problémát, de csak két olyan firmware között amiben volt userdata.rfs. Mellesleg szerintem csak simán frissítsd, és ha gondolod, akkor egy factory reset megoldja.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
-B-
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
evil007
tag
Valaki légyszi segitsen :S:S
-
agkmate
csendes tag
Sziasztok! egy kis segítségre lenne szükségem !
Hogy lehet a telóban megnézni ,hogy hány megát használtam a mobilnetből?
előre is köszi a válaszokat.
Üdv Máté. -
evil007
tag
nah hála az égnek sikerült kb a 10. frrisités után bekapcsolt nagyon meg ilyedtem h cs egy drága műanyag doboz lesz de végre jó (HHHH)
-
FeRkE
őstag
Sziasztok!
ha hozzáadtam egy facebook fiókot és beimportáltam néhány nevet a névjegyzékbe, akkor utólag hogyan tudok még újabb embereket importálni a facebookos ismerősök közül?
Ezt a funkciót nem találom sehol.. köszi! -
Brianko
tag
Kinek fut a JK1 frissítés és milyen szolgáltatós/független telefonon?
-
Viktor.k
csendes tag
Sziasztok!
Ha rootolom a mobilt z4root programmal Live Wallpaper-en kivűl milyen előnnyel jár a root? Miket lehet még használni amit root nélküli mobillal nem lehetett? -
Oberthur
tag
Sziasztok!
(Ha rootolom a mobilt z4root programmal Live Wallpaper-en kivűl milyen előnnyel jár a root? Miket lehet még használni amit root nélküli mobillal nem lehetett?)
Erre én is kíváncsi vagyok! Válaszokat előre is köszönjük!
Oberthur (HP 15.2/8GB/240GB SSD + Oneplus 6T + Gear Fit 2 + XBOX One S)
-
kodmen
tag
válasz #85552128 #1833 üzenetére
Szia Szaby59!
Köszi a linket! Olvasgatom az oldalt, de azért kérdeznék, mert nem akarom elbarmolni a telefont/garit. Tenenoros készülékem van, ez nem gond?
*#7465625# -ra azt írják, hogy network lock kell legyen. Na, a hálózatzár nekem [on], a többi viszont (off). Ez azt jelenti, hogy más trükk is kell, ami a szolgáltatónál nem venné ki jól magát? Mert ilyet nem szeretnék...Köszi!
Kodmen
-
erikszon
csendes tag
-
evil007
tag
Nálam a livewallpaper se jött be me szagattok a háttér amikor lapoztam Launcher Proban is meg TW3 on is :S
-
11robi11
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Telefon vásárlás elött állok. Galaxy3 és Spica között hezitálok. Megér annyival többet egy galaxy 3, mint amennyibe kerül?Üdv.
-
őstag
válasz Viktor.k #2021 üzenetére
legjobb tudomásom szerint elérhető lesz az App2SD, ami azért nem kis előny... de erősítsen meg vki, nem vok benne biztos... nekem még nem sürgős a root, Live Wallpaper nem érdekel, az app2sd meg kibír pár hónapot... (ugyebár az Android 2.2-ben már hivatalosan támogatott. remélem hamar jön...)
"... and I hope you have a great day!"
-
acskapocs
tag
Üdv fórum.
Nekem kb most 1 hónapos a telefonom,van is vele gondom bőven.
A legidegesítőbb a hálózatdobálgatás.
Szerintem csak adótorony váltásnál jön elő,mert mikor netezek és fent van adatahálózaton csak akkor dobja el a térerőt,többen írtátok, hogy 2g-n nem csinálja.
Másik problémám az, hogy lefényképezek valamit vissza is nézem és minden ok,aztán mikor később bemegyek a galériába az adott képet nem képes megjeleníteni és ha megnézem számítógépen ott is össze vissza van töredezve a kép.Ami még idegesítőbb az az ,hogy 2 porszem is van a digitalizáló és lcd között!!
-
Tomi_Sci
őstag
válasz acskapocs #2032 üzenetére
XDA-n egy úriember azt írta, hogy nála csak akkor dobta a hálózatot 3G alatt, amikor egy gyengébb jelerősségű részhez ért. És az ilyen részeknél mindig. Szóval lehet, hogy egyfajta 3G reboot-t csinál, persze elég rosszul kivitelezett módon.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
vans?
őstag
szevasztok,
nem para ennel a telefonnal, hogy nincs hivasindito, es hivas vege gomb?
amikor hivnak, akkor feloldodik magatol nyilvan, hogy fel tudjam venni, nem? akkor meg megnyomodik a zsebemben..hábm bábm
-
kodmen
tag
Sziasztok!
Felraktam a K1 firmware-t (szombat éjszaka). Eddig annyit tapasztaltam, hogy a boot talán kicsit gyorsabb, mer úgy általában a készülék is. A merülés is más, tovább volt a 100-80% -os tartományban, de a második nap (ma) telefonálás közben 60-ról 15%-ra ugrott, raktam töltőre egyből. Szóval még nem egyértelmű
Olyan gondom van viszont, hogy a Telenoros animáció eltünt -talán nem szerencsés-, és a T9-em sem tudja már a magyar nyelvet -eddig hozott ékezetes karaktereket is, most nem...-. Visszaállítható az eredeti firmware-em valahogy? Gyári beállítások visszaállítása, reset? Vagy ha nem, megoldható, hogy valaki Telenoros fw-ját átküldje nekem? Lementhető -lett volna- egyáltalán az eredeti fw? Ha bebattyogok a szolgáltatóhoz, hogy szeretném, ha "frissítenék" a firmwaret, szó nélkül megteszik, és akkor újra az övék lesz rajta, vagy nekem esnek, hogy hogy került rá a K1-es?
Szaby59: köszi az eddigi segítséget, meg a többieknek is.
Tudsz/tudtok a fentiekben is segíteni? -
törölt tag
Utólag csak egy másik készülékről állítható vissza.
Egyébként szerintem a legjobb az XXJI2 én vissza is raktam ezt a verziót.Ha ismersz olyat akinek van Telenoros készüléke akkor pár paranccsal lementheti a CSC és a boot animáció adatait, neked meg csak vissza kell flashelni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyébként akinek frissített FW van megmondaná mit csinál a telefon, ha csak WCDMA hálózatot akartok kiválasztani?
Djuice-os kártyás simmel nem engedi, csak ha automatán, vagy GSM-en van. -
kodmen
tag
válasz #85552128 #2037 üzenetére
A manóba, akkor elkapkodtam a dolgot...
Tudnál segíteni a lementésben, milyen programmal/paranccsal lehet kivitelezni? Vagy a samfirmware-n fennt van ez is valahol? Netán az is fennt volt, hogy előbb készítsek mentést a telefonról, csak nem olvastam el....Valaki tudna segíteni, akinek Telenor-os készüléke van? Szükségem lenne a szolgáltatói firmware-re. Köszönöm!
-
kodmen
tag
Nincs valakinek egy Telenoros Galaxi 3-a, amely a *#1234# kódra az alábbi választ adja:
PDA: I5800XWJJ2
PHONE: I5800XXJH1
CSC: I5800PANJJ2Ha van, akkor segítsen plz!
Köszönöm!
-
iMPeRi0R
aktív tag
Hali! Olyan kérdésem van, ami még nem igazán merült fel a témában, és egész jó ötletnek tűnik. Hátha valaki ismer ilyet...
Szóval egy olyan progit keresnék, ami műküdik ezen a telón és annyit csinálna, hogy beidőziteném hogy teszemazt kétnaponta hajnal 5 órakor csináljon egy újraindítást automatikusan. Ez ugye felszabadítana egy rakás memóriát, és hajnalban engem aztán hidegen hagy, hogy ujraindul-e, de mégsem kéne kézzel inditgatnom x naponta.
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz pető bá' #2044 üzenetére
találtam rá progit. Az a baj, hogy nekem éjjel is be kell h legyen nyomva munkámból adódóan bármikor kaphatok olyan hívást hogy dolgozni kell...
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
-
iMPeRi0R
aktív tag
Egyre több hiba érkezik. Ez persze nem feltétlenül jó hír.
-
nilpeter
csendes tag
Üdvözlet Mindenkinek!
Ilyen telefon vásárlásán gondolkodom, de lenne egy kérdésem.
Melyik offline navigációs program fut stabilan a telefonon?
Ha fizetős az sem érdekel, csak működjön.Válaszokat előre köszönöm:
nil....nem én voltam....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest