- Apple notebookok
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
harminc3
tag
Nekem is ezt mondták. Sőt a csávó közölte hogy ilyen ''nagyértékü'' készüléket csak rendelni tudnak. Pancserek.
-
janes74
senior tag
1 nagy vicc az egész cég!
-
Ti Bo
aktív tag
válasz Joe bácsi #397 üzenetére
Simán lehet őket törölni!
Valaki megmondaná, hogy hol a búsban találok hívásidőtartamról és adatforgalomról infót?? Valami szarul volt beállítva és plusz hatalmas lúzer vagyok, ma írta a telenor, hogy elértem az ASZF-ben foglalt maximális forgalmam.... Állítólag egész este pörgött a net így 34e forintos telefonszámlát csinált a telefonom, úgy hogy le volt téve töltőre, kikapcsolt wifivel és 0 futó alkalmazással.... Kicsit széjjelb@sz az ideg....
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
Ti Bo
aktív tag
Ezekkel szerintem vigyázzatok, mert van pár téma és háttérképes alkalmazás (samsung marketről letölthető) ami pörgeti a netes forgalmat folyamatosan....
Egy kérdésem még lenne: az analog clock csinál adatforgalmat vagy csak egy egyszerű kis progi (szintén samsung marketről tölthető)? Már kicsit félek bármit használni, de remélem, hogy senki nem volt rajtam kívül ekkora balfék....
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
-B-
senior tag
válasz harminc3 #401 üzenetére
Nekem is azt mondták, mikor érdeklődtem, hogy csak rendelésre hoznak, különben ott rohadna rájuk!
Kiváncsi vagyok, hogy megérkezik-e majd a telóm. Még várok 1 kicsit, mást úgyse tehetek.
Sehol nem láttam máshol akcióban, nyiregyi médiában 70ért árulják, annyit én meg nem adok érte.Ha valaki esetleg látja valahol akcióban, akkor ne habozzon, szóljon.
-
-B-
senior tag
válasz #85552128 #407 üzenetére
Kis város, kis kereslet.
Mikor megrendeltem, azt mondta a csávó, hogy még csak nem is érdeklődött rajtam kivül senki a teló után. Kicsi a kereslet, és nem csak a telók iránt. Nem sok vásárlót láttam eddig az üzletben.
Mondjuk azt sem értem, hogy akarnak így valami bevételhez jutni, ha nem is lehet kapni a hirdetett termékeket.Volt bent az üzletben 1-2 olcsóbb érintős mobil, azt mondta az ürge, hogy azok is már hónapok óta állnak a vitrinben.
Mondjuk, ha valaki olcsóbb alsókategóriás telót akar venni, akkor inkább feltöltőkártyásan veszi, nem pedig függetlenül drágábban. -
-
-Valinas-
senior tag
Ez engem is elrettentett az elején... a volt telefonommal /5800/ sikerült nekem is egy 20e Ft-os számlát összeszednem...
Most inkább kitöröltem az APN-eket.Egyébként még mindig okés a telefon. A mellékelt füles pölö egész pöpec szvsz.
2.2-től van az csak, hogy memóriakártyára is tudok appokat rakni? ATKfree-vel szoktam "apptalanítani" de így is 60-90M memóriám van szabadon.
Amúgy kicsit nekem már "túl testreszabható" a dolog... Fél nap után megunom, és áthuzigálom az egész kezdőképernyőt... Jó lenne, ha letiltható lenne ez a funkció...Nektek milyen programok vannak fennt?
Nekem:
AdvancedTaskKiller free
Quick Settings
Quick Battery - tud valaki szebbet/jobbat/egyszerűbbet?
Barcode Scanner - ez nagyon hasznos pl QR kódoknál
Google SkyMap
Facebook for Android
Toss It
Ezek stabilan maradnak fennt. -
törölt tag
válasz Joe bácsi #413 üzenetére
Nem, ha kikapcsolod a szinkronizálást, nem raksz ki semmilyen widgetet, akkor talán, de szerintem minimális adatforgalmat akkor is generál.
Az a legegyszerűbb, ha kitörlöd az APN-eket + ki is kapcsolod annak használatát valamelyik külső programmal.Valamelyikőtök megnézné, hogy az i5800-at hányas szoftverrel adják? (tárcsázóba: *#1234#)
-
Joe bácsi
őstag
Az 1.6-os Androidra azt mondták, h. nem kiforrott és pl.: a BT-on való küldés csak külön progival megy. Mondták többen, h. majd a 2.1 lesz a tuti! Hát ahhoz képest NEM!!!! Orrba-szájba felmegy a netre alapból!!!! Had ÉN döntsem már el, h. mikor akarok netezni!!!!!!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
VD
őstag
válasz Joe bácsi #423 üzenetére
Ember! Nem értem mit balf@szkodik itt a sok amatőr!
Ott az összes androidban gyárilag a "control panel" vagy magyar verziókban "vezérlőpult" Galaxy Spicában "kapcsoló".Widgetként is kirakható. Külön gomb van az adatforgalom engedélyezésére, tiltására. Bekapcs van net. Kikapcs nincs net. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
Akkor Bmw318tds-nek, h. sikerült felmennie mégis??? Pedig kikapcsolta, csak vmi almenü almenüjének az almenüjében vmit nem kapcsolt ki! Ez elég gáz így!!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
DeFranco
nagyúr
Tegnap meg akartam taperolni a MM-ben egy ilyen telót, de a billentyűzár feloldásánál elakadtam. 9 pötty van a képernyőn, és azon kellene valahogy végighúzni az ujjam. Mit kell rajzolni, mi a megoldás?
-
VD
őstag
válasz Joe bácsi #426 üzenetére
Városi legenda! 4. androidos telefonomat nyúzom. Volt 1.5, 1.6, 2.1, és most 2.2. Ha kilövöd az adatforgalmat a control panel-vel akkor nem tudja a mobilnetet használni!
Ez a beállítás az APN-t tiltja, amit a készülék a csatlakozáskor használna. Nincs olyan, hogy az almenü almenüje mégis tud csatlakozni. -
joey04
titán
ó mit kaptatok a nyakatokba gyermekeim... [link]
részvétem...
és ez csak egy töredéke -
asdasdasd
tag
Tegnap vettem Budapesti XI. Euronics-ban egy SG3-at. Látszólag utolsó volt a polcon...
Első tapasztalataim:
- Mobil Data kikapcsolása: Quick Settings-el (ingyenes), de teló újraindítás után újra be van kapcsolva.
- GPS-re azt hittem nem megy (GPS Test, ...), teló újrainditás után ment.
- WiFi elég gyengeHogy lehet a saját Wifi-je nélkül telepíteni Market-ről. Arra gondolok, hogy PC-n letölteni és SD kártyán átvinni. De én úgy láttam, hogy Market-ről csak a készülékkel lehet letölteni. Ötlet?
Hol állíthatom, hogy hova telepítse amit letöltök? (Telo/SD)
Telón hova teszi amit telepítettem.
Milyen file kezelővel lehet megnézni? -
Medve81
tag
válasz DeFranco #434 üzenetére
Azt a szürke képernyőt ki kell húzni a képernyőről, magyarán végig kell húznod az ujjadat a kijelzőn vízszintesen. Megelőztek
Tegnap nekem is sikerült Euronicsban vennem egy SG3-t.
Egyenlőre szuper, bár csak 2 órát ismerkedtem, jelenleg töltőn van.
Este bővebben írok majd róla.[ Szerkesztve ]
-
asdasdasd
tag
-
-
VD
őstag
válasz asdasdasd #433 üzenetére
Hogy lehet a saját Wifi-je nélkül telepíteni Market-ről. Arra gondolok, hogy PC-n letölteni és SD kártyán átvinni. De én úgy láttam, hogy Market-ről csak a készülékkel lehet letölteni. Ötlet?
Google. Van kismillió másik alkalmazás bolt, ahonnan letöltheted az alkalmazásokat a számítógépedre és adatkábellel át a memóriakártyára, onnan meg egy fájlkezelővel telepítheted. Javaslom fusd itt a fórumon az android alkalmazások topikot!Hol állíthatom, hogy hova telepítse amit letöltök? (Telo/SD)
2.1 alatt sehogy, lévén az app to SD csak 2.2-től elérhető. Ott is csak akkor ha a program írója ezt támogatja. Moddolt romokkal van megoldás más telefonoknál.(pl.:spica)
Magát a telepítőfájlt úgyis csak az SD-re tudod felrakni, ha gépre van kötve, mert azt látja külső meghajtónak. Telepítéskor viszont már a készülék memóriájába rakja magát. Kivétel a navigációs programok és durvább 3D-s játékok ahol a program még a memórikártyára is tárol adatokat. (térkép, stb.)Telón hova teszi amit telepítettem.
Van egy data mappa, de ezt rootolás nélkül úgysem tudod mokolni, úgyhogy mindegy.Milyen file kezelővel lehet megnézni?
Bármilyen! Az astro és az ES a két legelterjetebb, de szinte bármelyik jó, max a kezelőfelülete más. De ezekkel sem tudod root nélkül a telefon memóriáját buzerálni. (szerencsére!) -
-Valinas-
senior tag
Szerintetek az normális, hogy ha az én telefonom akksija egy fél nap alatt 100%-ról 70-re csökken? Én nem tudom, nem töltöttem 16 órát, egyszer sem...de ha jól tudom ez tényleg nem szügséges.
Tegnap egy nap alatt wifivel 30%-ra merült.
Vigyem szervízbe? :/ -
-
-B-
senior tag
válasz #85552128 #448 üzenetére
Szaby59:
Te már használod 1 ideje a készüléket. Akadt már olyan progi/alkalmazás, ami a kijelzőfelbontás miatt nem ment rajta.
1 kicsit elrettentett, mikor olvastam hogy visszavettek a felbontásból a spica-hoz képest, de mikor nézegettem a készüléket a media-ban, egyáltalán nem tünt rossznak a kijelző (bár spica még nem volt a kezemben).Még mindig vacilálok a 2 teló között. Ha hoznak az euronics-ba, akkor tuti ezt veszem, de ha nem... nem tudom.
Mindenhol 70-ért árulják gyári garival (ami nekem már sok), a spica ára meg most lement, sok helyen 58-ért adják (speedshop, photohall, extreme digital).Tetszik nagyon a spica, csak... nem biztos, hogy lesz rá 2.2 + a gyári romot sokan fikázzák. A rootolás + romcsere nekem nagyon kínaiul hangzik, sose volt még androidos telóm, sőt semmiféle okostelóm sem. Az akksijáról se írnak túl jókat (a galaxy 3 akksija nekem jobbnak tünik, legalábbis az itt olvasottak alapján).
A galaxy 3 kijelzője gyengébb ugyan, de előny, hogy újabb készülék, tehát lesz rá 2.2.
Az új kezelőfelület nekem tetszik, olyan mint a galaxy s-ben (ha tehetném, tuti olyat vennék).
Az ujjnyomatgyüjtő fényes felület viszont rossz pont, de ezzel még megtudok barátkozni.
A másik fekete pont a gps. Erre elég sokan panaszkodtak itt, remélem ezt javítják majd 1 szoftverfrissítéssel.Szóval nehéz a döntés.
-
Medve81
tag
Végre erőt vettem magamon, hogy írjak pár sort a telóról, ne pedig taperoljam folyamatosan!
Nokia 6650-ről váltok, így az élmény leírhatatlan, nagyon jó teló, nagyon szép kijelzővel (pedig "csak" TFT). Rakosgattam rá pár alkalmazást, 2 órát biztosan ment a WIFI, így nekem is lement a töltöttség 100-ról 80%-ra.
BT-n áttoltam 350 névjegyet, de a felét kb. Ismeretlnként jeleníti meg, telszám nélkül. Ezt még orvosolnom kell. Valszeg hétvégén lesz rá időm, addig nem kerül át a SIM kártya az új telóba.
Kérdésem is lenne. Widgeteket egyesével is lehet törölni vagy csak egész képernyőt? Valamint pozíciót lehet változtatni szintén a widgeteknél? Túl föl rakott párat a gép, és lejjebb szeretném helyezni!
Szóval a teló nagyon tetszik, 55e-t szerintem bőven megér, nem akartam várni a T-re, ki tudja mennyire barmolnak bele a szoftba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest