- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz hodostamas #10850 üzenetére
Attól függ neked hogy egyszerűbb. Nekem most az is elég lenne, ha bemásolnék valahova egy fájlt és ez lecserélődne míg minden más maradna.
ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
válasz hodostamas #10852 üzenetére
Nekem úgy is jó, meg tudom oldani kézzel ha látom a scriptet. Nekem az adb sosem szuperált, linuxosként meg biztosabbnak tűnik ha kézzel csinálom.
-
molnarpeter
nagyúr
Kyrillos' 5.7-en, Fugumod 2.4 alpha 5-tel nem megy a PimpMyCPU... Mi a hiba?
mp
-
Kajt
tag
Aki Destiny 1.3-at használ, tényleg "Az OC verzióval nem merül jobban az akku, nem melegszik!"... ?
Ezek után tényleg megfordul a fejemben, hogy nem a gyári T-set raknám fel...[ Szerkesztve ]
-
Kajt
tag
válasz ntomka #10857 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Úgy látszik, pont jókor jöttem fel a fórumra Amúgy nem értem, hogy OC verzónál nem a proci emelése húzta le az akksit, hanem az "Undervolt" program vagy mi? Ha tényleg fel lehet húzni 800-ra gond nélkül, akkor meg kell gondolnom, hogy érdemes-e váltani Ace-re
-
zsotesz81
senior tag
válasz molnarpeter #10847 üzenetére
Lehet már tölteni valahonnan ezt a 6.0-s kyrillost? Én még csak a changelogot találtam.
-
headhunter86
senior tag
válasz hodostamas #10850 üzenetére
Okés. Köszi.
-
gtamate2
veterán
az 1.3-hoz nem jön akkor ilyen upgrade verzió?
*Sn0w
-
iMPeRi0R
aktív tag
A 800mhz-s fixre oc-zett kernel nem meríti jobban, és nem is melegszik. Ez működik a legtöbb rommal, egy ideje kyrillos 5.7-tel tesztelem, eddig tökéletes.
Tomi, gratula az új romhoz
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
-
Kerio
őstag
Én is felraktam a Destiny 1.3 OC-t. A Kyrillos 5.7 elég gyakran belassult. Annyira, hogy alig akartak bejönni az ikonok. Ezzel viszont reggel óta stabil. Köszönöm!
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
TBG
senior tag
Sziasztok
Gyári 2.2-re fel lehet tenni az OC-s 1.3as Destinyt?
TBG
ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.
-
TBG
senior tag
válasz hodostamas #10870 üzenetére
Köszi a választ, akkor megpróbálom
Üdv
TBG
ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.
-
csibor
addikt
hatalmas problémát okozott a 2.2-re váltás A gyári zene lejátszó nem tartja meg az utolsónak lejátszott számot. Mit érdemes felrakni, ami még véletlenül több formátumot is támogat?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok ha sima fülhallgatót kötök a telora,akkor telefonálás közben müködik a telefonba lévő mic. ?
-
-B-
senior tag
Egy kis segítséget kérnék azoktók, akik jártasak a Titanium Backup használatában.
A műveletek menüpont alatt kiválasztottam a "biztonsági másolatot készít a felhasználói alkalmazásokról és a rendszeradatokról" nevű opciót.
Most akkor ezzel vissza tudom állítani az összes progimat beállításokkal együtt.
Csak mert sose használtam még a TB-t és este felraknám az 1.3-as destiny-t. -
-B-
senior tag
válasz hodostamas #10875 üzenetére
Akkor az sd kártyán a TB mappájából most töröljek ki mindent és utána csináljak újabb mentést?
Ja és ezzel ugye megmaradnak a játékok eredményei is?Amúgy nekem magyar nyelvű a TB, és olyan menüpontok vannak, hogy:
- biztonsági mentést készít a felhasználói alkalmazásokról
- minden rendszeradat mentése
- biztonsági mentést készít a felhasználói alkalmazásokról és a rendszeradatokról.Akkor ezek szerint az elsőt kell választani?
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz hodostamas #10877 üzenetére
Tamás,
a 83 MHz miért nincs engedélyezve a v1.3-ban? Nem stabil? Csak mert az alap gyári ROM-okban 83 MHz volt a minimális órajel. Most mindenesetre tesztelgetem, hogy van-e így valami baj.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
hodostamas
addikt
válasz sir fg #10878 üzenetére
kernel hiba. 83-on hajlamos beragadni, és iszonyatos laggot csinálni, azért kellett megemelni 166-ra. viszont ez semmi hátránnyal nem jár, mivel 83-on és 166on is ugyan akkora feszt kap a proci, szóval nem fogyaszt többet. Sőt, az uv miatt még kevesebbet is
apropó, itt is szólnék, amennyiben lehet ne változtassatok semmi ilyesmit, ha igen, és jön a bug, akkor ne szóljatok Jó páran jöttek ilyen olyan buggal, mikor nekiálltak el állítgatni dolgokat..
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz hodostamas #10879 üzenetére
köszi az infót, akkor erre figyelni fogok.
Az okfejtéseddel azonban vitatkoznék. Ugyanakkora feszültségen igen is kevesebbet fogyaszt 83 Mhz-en, mint 166-on. Azt pedig, hogy az alulfeszelt 166 vagy a nem alulfeszelt (gyári) 83 Mhz fogyaszt-e kevesebbet, csak méréssel lehetne eldönteni, ugyanis a fogyasztást a festültség és a frekvencia együtt határozza meg.
Ezért is próbálkozom a 83 Mhz-el. Az ebből adódó bugokkal nem zaklatlak, esetleg leírom ide a tapasztalatom.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
headhunter86
senior tag
hodostamas: Mikor jön a nem átlátszó redőny-ös dolog? Mert már viszket az ujjam a ROM-odra
Amúgy JPQ alapú 1.2-nek örülnék a legjobban, nem kell nekem Samsung apps, meg ezek, abban jó volt hogy nem volt benne. Az tetszett. De az 1.3-mal elfogult vagyok kicsit, redőnyös megoldás, új téma, OC, kevés szabad hely.
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Letöltöttem egy simply lock nevű progit,de hiába raktam fel bekapcsol a gyári zár is.
Hogy lehetne kiiktatni?köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
ntomka
nagyúr
válasz hodostamas #10879 üzenetére
Én nem állítok semmit, teljesen jó. Csak a redőny fixet várom.
-
molnarpeter
nagyúr
Az 1,3 GHzes fugumod kernellel működik a PimpMyCPU, próbáltátok már?
mp
-
hodostamas
addikt
válasz headhunter86 #10881 üzenetére
amint lesz időm.
-
-B-
senior tag
Tegnap fel akartam rakni a destiny 1.3-at, de vmi nagyon nem jött össze.
Már a FR utáni újraindulásnál lefagyott, aztán 5 percen belül még vagy 3szor, úgyhogy inkább visszaraktam az 1.2-t. Ez legalább stabilan működik.Viszont amit nem értek:
A quickpic ugye alapból benne van a romban, ennek ellenére nekem eddig mutatta a marketes letöltéseim között is és így fel is ajánlotta hozzá a frissítéseket. Most viszont nem. Ez miért lehet? -
sir fg
aktív tag
Az elején nekem is voltak fagyások, szerencsére nem ennyire. Többször leállt az android.process.acore. Például a névjegyeknél beállítottam, hogy csak a telszámos névjegyeket mutassa, ezután nem tudtam belépni, mindig jött ez a fagyás. Aztán kitöröltem a névjegyek cache-ét, és jó lett. Meg az első marketes letöltésnél is csinálta. Azóta már szerencsére nem produkálja.
Mondjuk volt még egy kamera befagyás (csak a bekapcs gombbal lehetett újraindítani), meg most SMS írásnál spontán módon újraindult. De szólok, hogy belenyúltam a CPU alapértelmezett frekv. értékeibe, amit Tamás nem ajánl, szóval akár lehet ez is ok.. (a process.acore még azelőtt volt, közvetlenül telepítés után)Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
zsocsa
csendes tag
Sziasztok!
Nálam a gyári alap JPQ is csinál furcsaságokat. Pl. nem működik a GPS és a névjegyeknél, illetve amikor hívást fogadok néha beszaggat, mint az állat. Előtte a JPN nem csinált ilyeneket.
JPQ-ra mehet egyből a Destiny 1.3 OC? -
Mentolka
senior tag
HT: Trémoilos 2.2-re mehet a ROMod, vagy tegyem fel előbb a JPM(az a tied alapja, ugye?)-et?
-
kn3cht
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete van nálam egy G3, és már többször terveztem: beírom a tapasztalataim, de még nem volt rá időm... Egy valami viszont már annyira idegesít, hogy nem várok a kérdéssel
Az miért van, hogy a legkülönfélébb programok (Gmail, Gtalk, Galéria, Térkép stb...) maguktól elindulnak? Ez android sajátosság - és esetleg köze van ahhoz, hogy ha pl. wifire kapcsolódtam, folyton próbálja frissíteni az adott programokat? Elég gáz, hogy pl. Gtalkból direkt kijelentkezem, aztán egyszer mégiscsak rám írnakHa van tippetek, azt köszi előre is! (Ja, és 2.2 - 2.6.32.9 - FROYO.XXJPN a verziószámok)
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz Mentolka #10890 üzenetére
igen mehet. de ha néhány hozzászólással feljebb ugyanezt a kérdést elolvasod, szintén kaphatsz választ.
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz kn3cht #10891 üzenetére
Kapcsold ki a szinkronizálást. Ez tipikusan abból ered, legalábbis nagy része.
-
hodostamas
addikt
grrr éjjel 40ről 5%-ra merült az akku, na mondom fasza, bug... erre most nézem tinyplayer drága végig a háttérben mocorgott pedig aztán már lassan több hónapja fentvan, sose ragadt még be...
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz hodostamas #10894 üzenetére
Nekem viszont a wifi beragadt bekapcsolásnál, nem sikerül bekapcsolnia (nem is ír ki hibaüzenetet, de nem zöldül be). Épp most akartam kérdezni, hogy mi a teendő, stb., de most vettem észre, hogy:
A wifi beállításokba belépve oda volt írva, hogy: Hiba (A kapcsolódás állapotához), de amikor rányomtam, hirtelen jó lett. Előtte fél órán keresztül sem volt jó (egyrészt a redőnyön, másrészt az energiagazdálkodási widgettel próbálkoztam).Érdekes, hogy a neten, itt a fórumon olvasott, ismert bugok közül mindig mást tapasztalhatok meg, ahogy ROM-ot cserélek.
2.1: hívások megszakadtak
Destiny 1.2: kamera bug
Destiny 1.3: Wifi beragadás.Egyébként klassz nagyon az 1.3., főleg az akksijelzés jön be; bár még teszt alatt van
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz sir fg #10895 üzenetére
Wifi beragadás... Nekem kyrillos 3.3-mal végig megvolt. Mostani 5.7-nél nem fordult elő még 1x sem.
tomi: nem gondolnám, hogy app miatt van, ugyanazokat az appokat használom, mint az előző rommal. de ha rájössz valamire, szivesen veszem, ezzel én is sokat szenvedtem. viszont mint mondtam most nem áll fenn a probléma.
-
Levuka
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a következő lenne a problémám a telefonnal. Minden ok nélkül egyszer csak elromlik a mobilnet. Tehát nincsen. A kis 3G logó meg semmi sincs ott a képernyő tetejénél. Nem a SIM-kártyával van a baj, hanem a mobillal. Már kétszer volt szervízbe emiatt és most harmadjára is elromlott. A szervíz 60km-re van innen ahol én lakom szóval elhihetitek hogy nincs kedvem 3hetente bejárni.. :S Valaki valami segítséget tud mondani? -
iMPeRi0R
aktív tag
Hát nálam ezt otthon a router mellett csinálta, pedig mindig fullos a jel. De az új rom nem csinálja se gyenge se erős jel mellett.
10901: én is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest