- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz hodostamas #11939 üzenetére
"... and I hope you have a great day!"
-
sir fg
aktív tag
válasz pető bá' #11951 üzenetére
Szuper! Kerestem én is .apk-kban is (a többi alap Froyo-s lett csak meg), meg a neten is, de feladtam.
Szerk: újabb észrevétel a ROM-mal kapcsolatban: Az akksi most 3%-on van, mindjárt rakom töltőre. De ahogy itt van előttem, látom, hogy időnként (~percenként, de random) bekapcsol magától a kijelző, mintha gombot nyomnék. Nem tudom, hogy korábban csinálta-e, csak most van így előttem. Az korábban is feltűnt, hogy a proci viszonylag több %-ban van nagyobb frekvenciákon, mint korábbi ROMoknál, mintha valami folyamatosan futna a háttérben. Persze lehet, hogy valamilyen telepített app a ludas, vagy ez a kernel sajátossága, csak gondoltam leírom. Új ROM-nál minden gyanús . Amúgy nagyon bejön a Destiny 2.0, például a telefonálás sem szakadt még meg vele (kop-kop), ezért is figyelem ezeket az apróságokat.
[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
lukcsi
csendes tag
üdv!
mostanában rendre lefagyogat a Galaxy-m!
hívást megszakít,néha lelassul,és nem reagál a gombokra,ezért ki kell venni az aksit,hogy észhez térjen!
szoftverfrissítésre lenne szükség vagy mifene?
köszi -
őstag
válasz lukcsi #11953 üzenetére
ha a gyári 2.1 van rajta, akkor igen, mindenképp érdemes...
sir fg: ezt a "villogást" én is észre vettem, azt hittem h valamelyik app működött valamit (pl.: Timeriffic állított), és nekem is lemerülőben volt, ha jól rémlik...
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz pető bá' #11954 üzenetére
Aha. Csak akkor csinálja. Mondjuk nem zavaró, csak fura volt, meg mondjuk jobb lenne, ha nem csinálná, de ez legyen a legnagyobb baj .
Most viszont már úgy tűnik, normális a CPU használat, nem jár túl sokat nagyobb frekvenciákon. Biztos csak sokat nyomkodtam, amikor azt írtam.Lemerült akksinál a lock screen-en neked is azt írja, hogy SIM-kártya lezárva? Ez sem zavaró hiba szerencsére, de meglepett először .
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
sir fg
aktív tag
válasz pető bá' #11956 üzenetére
Nem, repülő módban nem zárja le a SIM kártyát.
20%-os akksi, nincs repülő mód:
19%-os akksi, nincs repülő mód:
91%-os akksi, repülő mód:Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
őstag
-
hajraolaj1
tag
Sziasztok!Nem tudjátok miért lehet,hogy gépről átraktam egy (.apk-s) telepítőt a telóra,telepíteni próbáltam de lefagyott.Aztán Feladatkezelőbe benyomtam a 2. szintű nemjut eszembehogymit,aztán nagy nehezen helyreálltak a dolgok,betöltötte a kezdőlapon a widgeteket meg ilyesmi,aztán törölni akartam egy nemkívánatos játékot,az is lefagyott,ugyhogy kénytelen voltam ujraidítani az egészet,ugy gondoltam,hátha akkor helyreáll a rendszer,de nem így lett,sőt egyáltalán nem akar bekapcsolódni...
Kiírja hogy GT-i5800,bejön a telenornak a kék akármije aztán bejön a SAMSUNG felirat és kész! Nem csinál semmit,már mindent próbáltam memókártya sim kártya ki van véve,sehogy nem jó.Géphez akartam ilyen állapotban csatlakoztatni,hátha...De azzal is ugyanez a helyzet,a gép nem ismeri fel,csak tölti a telót...
Valami ötlet?FR-t hogy tudnék csinálni?Minden ötletre vevő vagyok...Kérdéseket is tehettek fel,a lényeg hoogy okosabb legyek,mert most ez így semmiképpen sem jó...
-
hodostamas
addikt
-
sir fg
aktív tag
Sziasztok! Meg szeretném kérdezni, hogy van-e még valakinek ilyen problémája:
Folyamatosan bekapcsolt adatkapcsolattal használom a telefont. Néha előfordul (a kelletténél gyakrabban), hogy amikor hívást akarok kezdeményezni, akkor egyszerűen megjelenik a híváskor szokásos képernyő, de néma marad a telefon, aztán egyszer csak kilép, azaz nem jön létre a hívás. Korábban volt durvább eset is: hogy beszélgetés szakadt meg, vagy egyszerűen nem voltam elérhető.
Ebből a nem működő állapotból kétféleképpen zökkentettem ki:
1. Kikapcsoltam az adathálózatot. Ekkor az ikonja nem tűnt el a státuszsorból. Újból hívást kezdeményeztem. Ez még nem jött össze, de ennek hatására eldobta egy pillanatra a hálózatot (0 térerő jelzés, kis x-szel), majd amikor visszajött a térerő, már rendben ment minden.
2. Az adathálózat üzemmódot kikapcsolom, a repülő módot be, majd ki. Ennek ugyanez a hatása: hogy észhez tér, és lehet telefonálni.
Na most ez a hiba akkor még nem olyan gáz, amikor hívást kezdeményezek, mert eljátszhatom a fentieket, de ha engem hívnak, akkor ciki. Ezért váltogatok gyakran ROM-okat. Szerintem JPQ, JPS óta van ez a hiba, viszont az ezen alapuló custom ROM-okban is. Kis eséllyel lehetett ez korábban is (2.1 alatt emlékszem hasonlóra), csak lehet, hogy akkor még nem ment folyamatosan a net, azért nem tűnt fel. De nekem a JPQ óta tűnt fel. Konkrétan a JPQ-ban volt a leggázabb, azt csak 1 napig használtam. Most a Destiny 2.0-ban egyelőre csak hívás kezdeményezésnél volt gond, de csak 3 napja van fent.Szóval nektek? Az "zavar"* még, hogy más probléma annyira típushiba, hogy milliószor ki volt tárgyalva különböző fórumokban. Erről viszont nem nagyon hallottam. Szimplán szar a telefonom? Pedig nagyon szoftveres hibának tűnik.
*Persze annak örülök, ha nektek nincs ilyen gondSzerk: 2G-n használom a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
hajraolaj1
tag
válasz hodostamas #11963 üzenetére
Erre sem reagál vagy csak én vagyok a béna...
-
hajraolaj1
tag
Na sikerült megcsinálnom az elöbb amit mondtál,de vagy 10 mp-ig kellett nyomnom...Kb. 2 perce csináltam meg,aztán a rebootra kattintottam,és most ugy tünik müködik!Köszi!Egyébként tudnál még ilyen billentyükombinációkat mondani?Amit még tudok az a képernyőmentés,ezen a kettőn kivül semmit...
-
zsotesz81
senior tag
válasz hajraolaj1 #11967 üzenetére
hangerő le+home+bekapcs gomb a download mód, ez akkor kell ha más romot akarsz flashelni a telóra
-
őstag
tegnap este MyPhoneExplorer-rel, wifin keresztül akartam telefonra átteni ~200MB zenét. kétszer megszakadt, másodszorra a telefon le is fagyott. ekkor csak wipe data+chace és SD kártya nélkül volt hajlandó normálisan elindulni. pontosan nem emlékszem, hányszor, meg hogy próbáltam, de az már látszott, hogy az SD kártyával van valami gondja. kitöröltem a sikeresen átküldött zenéket. most végülis működik, csak az sd kártyán tárolt app-okat nem látja... próbáltam ki-be rakni, újraindítani, launchert újraindítani, marketről feltenni egy-kettőt, de ettől a többit nem találja.
mi a teendő? mentsek le mindent, formázzak kártyát, és másoljam vissza?"... and I hope you have a great day!"
-
őstag
válasz hodostamas #11972 üzenetére
kiírja, h "a memóriakártya megtelt". nem enged képet csinálni, se formázni.
szerk: van rá 5 év gari. ez hogy megy? visszaviszem a boltba, ahol vettem, és csere? (Madaras teszkó) blokk megvan...
[ Szerkesztve ]
-
annulus
aktív tag
válasz sir fg #11964 üzenetére
szintén zenész:
hívás közben random megszakad (a celláról radio interface message failure -al lebont a telefon), ami után 3G-ről 2G-re vált, a térerő pedig vagy leesik, vagy nullázódik. ilyenkor percekig nem tudok kifele hívni, és engem sem érnek el.
repülő módba kapcsolással 1-2 percen belül észhez tudom téríteni, magától tán 5 percig is elszarakodik, míg magához tér.az enyém járt már a samsung szervízben, ahol firmware-t "frissítettek" (JPI-re..), meg kalibráltak rajta.
eredmény: nagy büdös semmi, ugyan úgy szar.
ha lesz lelki erőm, futok vele még vagy 8-10 kört szervíz ügyben, aztán ha nem jutunk dűlőre, felgyújtom
-
sir fg
aktív tag
válasz annulus #11974 üzenetére
Hát nekem a szerviz meg se fordult a fejemben.. Csak más romokkal próbálkoztam.
őszintén szólva én új telefonban gondolkodom, annak ellenére, hogy nekem talán nem ennyire rossz, mint neked.
Még régebben megfogadtam, hogy Samsung telót nem veszek, be kellett volna tartanom. csak azt hittem, most az új, androidos időkben más lesz a helyzet.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
annulus
aktív tag
válasz sir fg #11975 üzenetére
nekem ez céges telefon, szóval addig viszem amíg #1 nem javítják meg #2 nem kapok másikat..
lestatious-tól kezdve a kyrillos-on át az indroidig minden volt már fent, de ugyan olyan szara legegyszerűbb megoldás valóban az új telefon
részemről viszont nem vagyok hajlandó kiadni pénzt egy új telefonra.nem feltétlen a samsungot kell leírni (sztem), csak az alsókategóriás hulladékokat
-
Ceree
senior tag
Mit szóltok az új Markethez? Nálam iszonyat lassú lett, és pixeles is ezen a felbontáson pár helyen. Ráadásul a programok előnézeténél a második képet nem hajlandó megnyitni. De csak a másodikat...
Másolat_eredetije
-
sir fg
aktív tag
válasz annulus #11976 üzenetére
Én azért inkább mégis a Samut írom le. Egyrészt ez a telefon szerintem nem alsókategóriás. (csak régebbi modell). De ha az is lenne: egy alsókategóriás telefon tudjon keveset, de azt jól. De végül: Érdemes benézni más telefonok fórumaiba, hogy milyen típushibák vannak. Tény, hogy más gyártóknak is vannak hibás szériái, de a Samsunoknál a típushibák mind szoftveres hibának tűnnek, ami azért javítható lenne. Pl. régebbi galaxyk GPS hibája, az Ace-ben a wifi bug, stb..
-
hodostamas
addikt
Az ígért frissítés kész: [link]
nem update.zip-es lett, valamiért nem akart menni nálam, úgyhogy csak egy scriptet kell futtatni a gépen.
-
sir fg
aktív tag
válasz hodostamas #11981 üzenetére
Köszönjük, működik
-
oldboy-2
csendes tag
válasz hodostamas #11981 üzenetére
Kösz,Tomi ! Így már ez az eddigi legjobb rom !
-
őstag
-
őstag
kis segítséget kérnék: van ugye ez az Sd kártya gondom. volt egy csomó app, ami a kártyán volt. lementettem a kártya tartalmát (akkor még működött...) de nem tudom mit kéne visszamásolnom. az egészet nem tudom, mert nincs másik 8gigás kártyám (max. 2 gigás, de az is használatban, meg pár 1GB-os).
tehát a kérdésem: mit másoljak be az új kártyára, hogy meglegyenek az SD-re másolt appok?"... and I hope you have a great day!"
-
Rimuru
veterán
-
TBG
senior tag
Sziasztok.
Be tudná nekem valaki linkelni a T-s 2.1-es droid romját?
Nagyon fontos lenne...
Köszi
TBG
ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! a Destiny 2.1 előtt fel kell tenni a 2.0-át vagy mehet egyből?
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz ádika86 #11988 üzenetére
Fel kell tenni a 2.0-t. Úgy lesz belőle 2.1, hogy futtatod a PC-ről azt a scriptet, amit a 2.1 linke alatt le tudsz tölteni, az nem teljes ROM.
-
ádika86
aktív tag
válasz sir fg #11990 üzenetére
köszi szépen Mindkettőtöknek! Megpróbálkozom vele! Most Kyrillos van fent, de sokszor újraindul magától a teló vagy épp kikapcsol. 2 napja pl kikapcsolt és letörölte az összes névjegyet + jó néhány alkalmazást, de nem mindet! Ez marha nagy poén amíg van mentésem a névjegyekről Ha nem lett volna biztos, hogy kettétöröm a telefont. Mondjuk nem tudom, hogy ez a ROM hibája vagy valami más, de inkább leszedem és teszek fel mást.
-
sir fg
aktív tag
Tamás (vagy más): A korábbi g3mod kerneleket (beleértve a Destinyben lévő 1.4-et) honnan lehet letölteni? Akarok másikat kipróbálni, ezért kéne, hogy vissza tudjak térni az 1.4-hez. A googlecode-os oldalon csak a legújabb 1.9-es változatot találtam.
-
sir fg
aktív tag
válasz hodostamas #11994 üzenetére
Köszi. Esküszöm, kerestem, úgy tűnik, hamae feladtam...
-
őstag
válasz Rimuru #11986 üzenetére
azta... pont az a mappa (meg még 1-2 az elejéről) ragadt a kártyán. mostmár annyira "szétszivattam" a kártyát, hogy megnyitni sem tudja. na, mind1. de akkor legalább az adatok megvannak, az appot meg visszateszem marketről.
köszi a segítséget"... and I hope you have a great day!"
-
DeFranco
nagyúr
HUH
Több mint 2000 hozzászólást olvastam el az utóbbi napokban, hogy up-to-date legyek (ennyi született az utolsó megjelenésem óta). Jojózik a szemem, értelmes hsz-t egyelőre ne várjatok.
1: sziasztok, újra itt
2: hodostamas látom még mindig keményen nyomod az ipart
3: üdv a régi motorosoknak, meg az új tulajoknak
4: meg szeretném kérdezni, hogy ki az, aki gyári ROM-mal használja a telefont még mindig?
5: nekem a legelső vodás 2.2-es ROM van rajta (JPE) tualjdonképpen azért is nem jöttem idáig, mert semmi különösebb gondom nincs, nagyjából minden stabil. Kamera bug van, de ritkán használom a GPS-t, úgy hogy nincs soha bekapcsolva, meg wifi bug néha-néha, de az nálam csak annyit tesz, hogy a felső tálcáról nem tudom bekapcsolni a wifit, hanem be kell menni a beállításokba, és onnan lökni rajta egyet. Utána jó. Egyébiránt a telefon 100%-os.6: kíváncsiságból két napja rátettem a KIES-re a telefont, és kiírta, hogy van új firmware (voda). Azt hiszem JPL, de ez nem biztos. Ez mikor jött ki? Vodás, legfrissebb gyári rom-os embereket kérdeznék a tapasztalatokról. Milyen? Sebesség? Bugok?
[ Szerkesztve ]
-
szabacsik
őstag
Sziasztok.
Jelenleg kyrillos 6.1 fut a telefonon. Valamiért valami piszkosul zabálja a helyet. jelenleg 13mega szabad hely van a telón. mindent app to sd-vel átteszek (már amit lehet). alig van rajta 5-8 általam telepített program és azok se nagyok. A régebbi verzióknál felpakolhattam egy csomó szemetet (értem alatta 15-20program) és akkor is volt minimum 23-25mega. Ez mitől lehet?
Csak azért kérdezem mert most szeretném feltenni a 7es verziót de amennyiben ott is ez fog bekövetkezni inkább felteszek egy sima romot samfirmware-ről./\____/\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs