Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
A 120GB-os is TLC?
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz szilagyiv #10 üzenetére
Van 3 év gari... Az idő alatt remélem is hogy kinyiffantja ,aztán megyek hisztizni
Amúgy én ezt egyszerűen fogom megoldani. Biztonsági backup az SSD-ről a vinyóra, és ennyi.
Ha megfekszik az SSD, akkor tükörben ott volt a vinyó tartalma, és boot-olok arról.
@Oliverda: ok, csak a második oldalon találtam meg a speckóját. Meg amúgy is mostanság már a fene se tudja...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Átlagfelhasználónak tökéletes választás, ár-érték arány bajnok.
Szerintem meg ha gond is van vele, akkor a szervizben sem fognak mikroszkóppal rámenni, hogy enyje noh hát ez a cella bezony elfáradt. 3 év gari, az jár
Persze lehet ezeket okosan is használni, vagy ott a Pro verzióBest buy
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Valamikor meg venni kell
És ugye a gyártástechnológiát csökkentik majd a jobb hatásfokú termelés miatt, azaz az abból akadó hátrányokat sem tudják egy idő után rendesen kompenzálni.A vevő fogja majd cserélgetni a termékeket, és a fogyasztói társadalom miatt úgy is megvesszük a nagyobbat, idő előtt is akár
-
Graphics
Jómunkásember
"A TLC chipes termékekből jelenleg egyetlen típust tesztelnek, a Samsung 840 120 GB-ot, ami jelenleg 210 TB-nál tart hiba nélkül (ennél ugye a számolási példában is említett 120 TB a terv, tehát már közel 90%-kal túlteljesítette)."
Egy teszt ,amely az SSD-kre van kihegyezve. Illetve egy írás ehhez kapcsolódóan: [link]
Ez alapján már a 120-as is bőven túlteljesíti a beígértet... Szerintem nem lesz ezekkel gond
@nemetza: nem a tárhely mérete csökken, hanem a ráírható adatmennyiség csökken évente!, mivel egy cella többször is írható!
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Fentebb linkeltem az ehhez kapcsolódó cikket.
Kinek hogy, szerintem okos dolog. Főképp ha a nagyobbat azért veszi az ember, mert biztonságra is utazik.
Ettől függetlenül szerintem a többi gyártó is lépni fog ebbe az irányba, ami újabb áresést fog előidézni
-
Graphics
Jómunkásember
válasz unknownuser #56 üzenetére
Ha extrém módon van letesztelve, nem laboratóriumi körülmények között, az szerintem erősen bizonyítja azt, hogy a valós életben nem kapnak annyit
De ízlések és pofonokEladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz unknownuser #58 üzenetére
Számold vissza hogy az a 6PB adat, hány évnyi...
Ha fele megvan, akkor is rég lecseréled már addigra.
Az egész SSD mizériát akkor tolták el, amikor az elején elkezdtek ezzel az elfáradással dobálozni a specifikációkban... Nemhogy megnyugtatták volna a vevőt, hogy te hülye mire az SSD-d megdöglik már rég másikat használsz, hanem hisztéria lett belőle...
-
Graphics
Jómunkásember
Ezzel nem tudunk mit kezdeni, ahogy felmerül az SSD neve, mindenki tudja sorolni az előnyöket és a hátrányokat.
Értelemszerűen én pl csak akkor ruházok be ilyenbe ha ez megtérül.
Tehát számolgatva, ha én azzal az idővel amit az SSD hoz nekem, előnyre teszek szert, és gyorsabban tudom elvégezni amit elterveztem, akkor ergo másra több időm marad.
Én ezzel számolgattam, és nekem fél év alatt visszahozza az árát , addig meg majdcsak bírja max eladom, és még akkor is jó vagyok, és cserélek másra
De ugye jópáran vannak úgy, hogy majd amikor lentebb megy az ára, majd akkor... Jóslatok, és ha nem,akkor meg ez van. lásd HDD, még ha nem is ilyen egyszerű, mert az se úgy volt ahogy gondolnánk....
Otthonra én is csak a kisebbet ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Előbb fog megnyekkeni a táp a PC-ben, vagy a noti zsanérja, minthogy az SSD megnyekkenne
@Router: fogyasztói társadalom, ajánlott videó a témához. , lehet belőle okosságokat tanulni.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Sokan az SSD mellett tartanak HDD-t is fentebb írtam, oda kell tükrözni, elég jó programok vannak már erre, akinek meg nincs ilyenre igénye az a HDD-n tartja az adatait.
Nekem a héten kerül bele ez az SSD a notimba, akkor méretű területet amin a régi rendszerem volt átklónozom, és boldogság.
onnantól kezdve pedig programmal fogom szabályozni mikor másolja át bizonyos mappák tartalmát szinkronizálva.
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Plexicushio #133 üzenetére
Igen, fentebb én is linkeltem
Van benne valami, viszont a filmben szereplő összes oldalt meglátogattam ,az epson nyomtatóssal kezdtem
-
Graphics
Jómunkásember
Akkor te egy jó mérnök vagy
Sajnos tapasztaltam, egy cégnél dolgoztam és a mérnök tervezett, az előkészítés dolgozott, és megpróbáltak minél kevesebb anyagból olyan terméket gyártani, ami még nem törik össze....
Gyártás előtt fél nap ment az anyagbeállítással, ha nem több, láttam a végterméket úgy ki volt centizve, hogy a próbagyártás során nem volt sarka a terméknek
-
Graphics
Jómunkásember
Na vázold nekem akkor ezzel mégis mi a gond? az egy 830-as amit linkelt, és 6PB felírt adat után is 86%-os a cucc...
Mi vele a gondod, és miért "tescos bringa", akkor mi az igásló nálad? / mondjuk valahogy nem vagyok meglepődve, hogy így közlöd a gondolatokat
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Na ez lesz nekem is.
Notiba marad a HDD teljes Win7 particióval, és az SSD-n lévő munkák, kisebb letöltések, átkerülnek nap végén a régi HDD-s particióra. Ha az SSD megfekszik, akkor csak bootsorrendet átállítom , és gond egy szál se...
Biztonság, és adatmentés, ha ezeket valaki nem csinálja, akkor az az adat nem is fontos
-
Graphics
Jómunkásember
Meg mire elfáradnak ezek a cellák, addigra jönnek a technológiai újítások is, amik majd más irányba terelik a dolgokat, jó pénzért
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Balage76 #182 üzenetére
Igen, az OCZ sajnos elk..ta, ha eszük lett volna az asztali memóriákkal nem hagynak fel...
Sajnos itt vannak az adatok, nincs olyan SSD-jük amivel ne lenne gond... Petrol/Octane kimagaslóan sz@r.
-
Graphics
Jómunkásember
Csak a Toshiba ne úgy gyártson SSD-ket, és memórialapkákat, mint ahogy HDD-ket... aztán majd kiderül, hogy a 19nm-rel beszopták gyártástechnológiailag
@Chaser: na jah, hírhedt széria az is, de legalább könnyebben találok SSD-t no OCZ oh nooo Vertex Minus ,de amúgy most hány OCZ tulaj szisszenhet fel, és retteghet, hogy ejh bizony vettem egy sz@rt...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Toshiba HDD? 2,5-be ne ajánld, mert szopóágra lehet vele kerülni...
Nos, hullanak, nem kicsit nagyon, vadiúj Dell noti, fél év normál használatot követően azt írta a HDSentinel, hogy 0 hátralévő idő, a HDD beavatkozást igényel, és üzemidőnek beadott egy 6,5évet / a fél éves gép...... első eset.
Máshol ugyanez, harmadik helyen is.... Csak nem 100-as
@Archer: jelenleg melyik számít jobb vételnek? OCZ-től az isten mentsen meg bárkit, Intel szerintem reális áron nincs ebben a méretben, Kingston , nos ott is érdemes válogatni.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
11490 Ft volt, hogy pontos legyen , / 14990 volt az e-ben /
Illetve volt 13990 is pár napra rá , azt tárolt változatban meg is találtam.
Ha hiszed ha nem[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
-
Graphics
Jómunkásember
Teljesen korrekt szerkezet, tegnap este került bele a laptopomba egy 120Gb-os verzió. Mai napi írt adatmennyiség 8,5GB-t.
Napi 10-12-re számolva sem aggódok nagyon, elszalad ez ameddig terveztem
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Flashcash #332 üzenetére
Hoppá, az igen korrekt eredmény, én kb 4 napja használom az enyémet, és alig bírok beletenni "kilométert" pedig használom rendesen.
Később ha realizálódnak az árak, akkor adattárolásra is az lesz a laptopban a HDD Caddy-ben ,csak valami nagyobb széria.
Most nyugodtan hátradőlök akkor / és még szerintem sokan mások is /
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz kriszpontaz #336 üzenetére
Esetleg driverek az alaplaphoz? minden fent van rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- SSD többféle, sata 2,5"
- BONTATLAN! Seagate 10TB SATA 3.5" Merevlemez!
- Kingston 480GB SSD ÚJ / Kingston 240GB 2.5 SSD ÚJ / + 41-DB 500GB 2.5 100/100% HDD eladóak!
- Lenovo 128 GB MicroSD kártya 50/90MB/s eladó
- Eladó több darab ÚJ M.2 WD SN5000S NVMe 512Gb SSD 2230-as SSD 2280as átalakítóval
- 2TB Toshiba HDD 100/100
- 2TB SAMSUNG 980 PRO M.2 NVMe SSD-k garanciával/számlával, JÓVAL ÁRON ALUL! Max 7000/5100 MB/s!
- Eladó több darab winchester 500GB + merevlemez-ház külön-külön is eladó Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest