Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
Tulajok esetleg leírnák, hogy "mi van a dobozban"?
Kínaiak szeretnek extrákat mellépakolni (pl. fólia), bár az is igaz, hogy ez bérgyártott készülék
Itt azt írják, hogy 2 év (!) garanciát vállalnak rá... -
joci86
senior tag
válasz laca7909af #202 üzenetére
Köszi!
-
dlaj
őstag
Első vásárlója voltam a kecskeméti Tescóban ennek a telefonnak. Még a boltban szerzett tapasztalataim a következők: a telefon egy kicsit nagy a kijelző méretéhez képest, viszont nagyon elegáns és divatos. (szerintem) A sajtóképekkel ellentétben (sajnos) a bekapcsoló gomb bem jobb oldalon a hangerő alatt van, hanem a bal oldalon eléggé fent. Nem baj, mert most is használom azt az app-ot, ami éleszti a képernyőt a volume gombra. A kijelző gyönyörű, a telefon gyors, a fényképező gyorsan lövi a képeket, ami (a kijelzőn visszanézve) úgy tűnik elég jó lesz. A telefont egyébként az eladó szeeint és a papírja szerint is a német Medion gyártja, vagy gyártatja. A lényeg, hogy németesen precíz és szép készülék. Ami még tetszik, hogy a gombok világítását a kijelzőből nyeri a telefon (legalább is elsőre nagyon úgy tűnik), amitől nagyon halvány és szép egyenletes megvilágítása lesz. Viszont így sajnos sosem lesz belőle noti "led".
Holnap este írok még egy hosszab beszámolót ide a friss tapasztalataimról, vasárnap pedig lőtt képeket is töltök fel.
Addig is ha valakinek van kérdése felteheti itt. Így elsőre azt mondhatom bátran vegyétek ezt a telót ennyi pénzért.
Ja, és szerda estig, ha gondom van vele visszavihetem és cserélik.
Jobb mint kínába visszaküldeni. (Egyébként egy év alatt 7 kínai telefonom volt, de egyett sem kellett visszaküldenem.) -
Ghoosty
őstag
Ugye jól tudom, hogy csak feketében elérhető a telefon?
-
Gusztáv
addikt
A táblagépből van/lesz fehér verzió?
Laci
-
tomej
aktív tag
-
duni84
aktív tag
köszi a kedvcsinálót délután én is megnézem, hogy van-e helyben, aztán veszek, elnyomkorászom hétvégén és ha használható (gps, wifi, akku idő), akkor le van tudva a szüleim telefon dilemmája. persze ettől még csatlakozom a mások videós/képes/szöveges beszámolóit várókhoz, hogy még a 7 napon belül derüljön ki, ha valami orbitális kehéje lenne
#metszéspontok
-
Degeczi
nagyúr
Ha valóban a kijelző háttérfénye világítja meg a gombokat, akkor nyilvánvalóan nem, hiszen csak a kijelzőt bekapcsolva világítanak...
(mondjuk ettől még lehet olyan alkalmazás, ami a teljes kijelzőt időnként fölvillantja, ha volt esemény, de az nyilvánvalóan sokkal többet fog fogyasztani, mint a gomb-LED világítás bekapcsolása) -
csabors
tag
Sziasztok! Ket kartyas ugye? Hogyan kezeli a második kártyát, persze aktív mindkettö -gondolom.
ÜdvNikon
-
llaci63
tag
Üdv!
Nagyon megköszönném, ha egy tulaj mondana valamit a telefonálási hangminőségről, és a telefonálás hangerejéről! Tudom már esett szó róla, de azóta hátha többeknek is lett tapasztalata! Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
llaci63
-
bluepulse
csendes tag
Üdv!
Kép
http://kepfeltoltes.hu/view/141107/IMG_20141106_115557_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/view/141107/Screenshot_2014-11-07-14-07-36_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/141107/Screenshot_2014-11-07-14-08-34_www.kepfeltoltes.hu_.png
[ Szerkesztve ]
-
anti77
tag
Szép napot mindenkinek.
Tegnap beszereztem ebből a telefonból mindjárt kettőt. (egy LG 4X HD és egy Wayteq Talk5H lett lecserélve)
Eddig sok negatívumot nem tudok írni róluk. A sebessége a saját harminc valahány programom telepítése után is akadásmentes, A hangminőség és erősség szerintem megfelelő.Az összeszerelés, anyaghasználat hozza a mai igényesebb szintet. Semmi gagyi hatása nincs. Antutu 19979 pont . ha valakit érdekel bármi nagyon szívesen leírom. -
-
gretzky77
veterán
Azt esetleg egy tab tulajdonosa meg tudná nézni,hogy az Otg funkció megy e illetve hogy esetleg elbír egy külső vinyót is vagy azt nem tudja meghajtani!? Köszi előre is
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
sing1ep1ayer
őstag
Valaki próbálta már rootolni a telót esetleg?
-
anti77
tag
válasz sing1ep1ayer #220 üzenetére
Akartam de pici probléma adódott. Egyszerűen nincs fejlesztői opció. Nem tudom az usb hibakeresést bekapcsolni. A nélkül pedig semmire nem jutottam.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Beállítások ott alul a telefonról és ott sokat nyomogasd a build számot és lesz fejlesztői opció! Viszont a tabon mennyi a szabad hely mert most neztem egyet tescoba és. Azt irja 2gb-ból hogy 1,9 a szabad ! Hol a 8 gb?
-
adabra
senior tag
válasz gretzky77 #226 üzenetére
A 214-es hozzászólásban szereplő képek közül az utolsó ad némi támpontot ezzel kapcsolatban.
Nem lehet, hogy a system partíció méretét nézitek?
Nincs ilyen telefonom sem tabletem, de kizártnak tartom, hogy 2 v 3 GB lenne a data partíció.szerk: Itt is 8GB-t emlegetnek, bár nem írják, hogy mennyi használható belőle.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
En is csak a Tescoban neztem meg a Beállítások tárhely menü alatt ott ezt írta,az alkalmazásoknál pedig hogy nincs telepített alkalmazás és a 2 gb-ból 17x mb a foglalt!
Igen 8-at irnak a Tescoban is a kis táblácskán azért is érdekes
Amugy amit te linkeltél hsz ott is csak 3gb ami szintén kevés sztem a 8-ból[ Szerkesztve ]
-
anti77
tag
A telefonban én 6,1 GB-ot látok. X-plore fájlkezelővel.
[ Szerkesztve ]
-
laca7909af
tag
A telefon összes(!) tárhelye 8 GB.
Ez ketté van osztva. Egyiken van a rendszer és a telefon memória, másikra pedig a médiafájlok mehetnek.
Tároló menüpont alatt pedig részletezi a teló, mi mennyit foglal.Más: a telefonos ügyfélszolgálat a telóval kapcsolatos technikai jellegű kérdésemre nem tudta a választ
Ja és eddig 5 alkalomból 1-szer vették fel a telefont, 4-szer kinyomták...
Jól felkészült embereket ültetnek oda
Email-t meg nem lehet nekik küldeni, mert hiába nyomok a küldésre, semmi nem történik[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz laca7909af #230 üzenetére
Akkor lehet a tabnál is igy van csak elsiklottam felette!? Csak az a baj az úgy is kevés sztem egy húzósabb játék meg is tölti!
-
laca7909af
tag
válasz gretzky77 #231 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ezeknél az új kitkat rendszerű kínai telóknál beteszed az SD-t és onnantól az az SD, nem a telefon második 4 GB-os partíciója.
Használok most egy Mizu 502-est, azon is be lehet állítani és SD-re telepít egyből
Szóval szerintem itt is így lehet.
Ki kell próbálni a tulajoknak, hogy tároló menüpont alatt az SD-kártya legyen az elsődleges tároló (ott legyen a pötty !!) -
gretzky77
veterán
válasz laca7909af #232 üzenetére
Nem ugy van hogy pont a kitkat ami nem enged sd-re telepíteni?
anti77 esetleg a towelroot nevű progi?
[ Szerkesztve ]
-
anti77
tag
A telefon root-olással valaki nem jutott valami megoldásra?
-
dlaj
őstag
Van egy hibás pixel a telefonon. Annyira ne zavar, de van.
Szerintetek egy pixelhibára kicserélik? Szerdáig visszavihetem. -
laca7909af
tag
válasz gretzky77 #233 üzenetére
olvass figyelmesebben légyszíves ! hiába próbálok segíteni, ha nem olvasod el, amit írok ...
írtam, hogy van egy mizu m502-őm, az is ugyanez a hardver (6582soc, qhd ips, 1g ram) és szoftver (4.4.2)
azon is beállítottam sd-t tárhelynek és már oda tölt le mindent
de a Sony M2-esemen is pont a kitkat adta meg a lehetőséget az SD-re áthelyezésre, 4.3 alatt meg nem ment
más 4.4.2-es kínai kütyüt is használtam már, ott is megvan a lehetőség az SD-re telepítésre
remélem mostmár értedanti77: a kitkat úgy tudom még nem root-olható egyszerű módszerekkel (pl. framaroot)
dlaj: ismereteim szerint 1 db hibás pixel miatt még a nagy gyártók (LG, Samu) sem cserélnek, de egy próbát megér
[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
válasz laca7909af #236 üzenetére
Kösz, akkor vasárnap visszaviszem. Hátha.
-
n@p@lm
őstag
-
-
-
alkatraz3000
senior tag
-
Ra3
őstag
válasz alkatraz3000 #242 üzenetére
30-ért egyeltalán nem meglepő ha van benne gps, ez egyébként is alap igény ahhoz hogy android futhasson rajta, ha megnézel egy 25-30k-s Wayteq-et, azon tuti hogy van gps, és ez már 2-3 évvel ezelőtt is így volt.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Zeki
nagyúr
válasz alkatraz3000 #242 üzenetére
Netről rendelve 14 napon belül lehet visszavinni!!!
Idei változás!---
A wayteq nem csak gyárt, de szitáztat is tabletet, telefont. Pl a kínai Cube termékeit. -
Zeki
nagyúr
Minden dual standby telefon ugyanúgy kezeli a sim kártyákat.
Mivel csak 1 rádiós rész van beépítve, ezért egymást váltva néznek fel a hálózatra. Ha az egyiken beszélsz, a másik olyan mintha ki lenne kapcsolva.
A dual active telefonokban van 2 rádiós rész, ott mind a két sim stabilan a saját hálóján ül. -
Zeki
nagyúr
Ha a "kistescoban" vetted az Izsákin, akkor éjjel negyed 1 fele nagy késztetést éreztem hogy megvegyem, de lemondtam róla, kellenek az infók.
Nem tudom hogy csak tesco simmel megy-e. Mert az meg éppen nem kell.
A beépített internetes telefonáló progi milyen?
Mert ha az babán megy, akkor azokért a nevetségesen olcsó VOIP percdíjakért máris megéri a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest