- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
Jelenleg 11.0.8 Global miui 11 van fent. Ellenőrzés után nem megfelelő telepíteni kívánt romra panaszkodik.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy mennyi az esély rá, hogy ez a Droid 10 frissítés amúgy is érkezett volna ?
Miui 12-től függetlenül.
-
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában nyitott valaki bootloader-t, és van tapasztalata? Minden gond nélkül lehet?
-
bagkri01
őstag
válasz aprokaroka87 #11906 üzenetére
Köszönöm! Így már működik. Én a globalt akartam telepítani.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
Fall-N
veterán
válasz aprokaroka87 #11907 üzenetére
Amúgy is jött volna, csak időközben jött ki a MIUI 12. Nem véletlenül született meg az Android 10 alapú de még MIUI 11 ROM. Nyilván nem egy hét alatt dobták össze, hanem régebb óta megy a tesztelgetés (először Kínai Developer ROM-on). Nemsokára a MIUI 12 is lesz rá, ezt már könnyebben ré tudják igazítani a mostani 10-es alapú ROM-ra. Ha hirtelen jött volna az Android 10 akkor már MIUI 12-vel jött volna most is ki. A vírus mizéria miatt csúszott ki az Android 10, amúgy már rég megkaptuk volna akár a MIUI 11 frissítéssel együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
Áh.. Ha vami gebasz van akkor gyors lock bl s vissza miui glob stable azt cső már is "van gari" s eljátsza az ember a boltba a hülyét xd...
Anno a samsung galaxy s advance (első droidos fonom) óta romolok, ha megveszek egy telót első dolgom a root xd meg valami rom keresése... Bár már redmi 1sen használtam utoljára aosp romot... De azé egy eu rom még mindig odaver
Nekem iszonyatosan bejön a miui12, különösen a floating windows *.*Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Joker88
őstag
Hát tegnap, szabadnapomon, feltettem ezt az új Androidot a Note7-re..
Határozottan nem vagyok vel megelégedve.. Miután feltelepült,mentés.készítés,majd 'telefon alaphelyzetbe állítása' , tehát tiszta lappal indult a használatba vétel..
A : a telefon bekapcsoláskor/újrainduláskor olyan lassan jut el a SIM PIN megadásáig, hoogy ajjaj.
B : Mivel volt már alkalmam telefonálni, az öt percet meghaladó telefonáláskor bontja a vonalat,mintha én tenném le ( A kijelző nem éled fel, barátnőmmel direkt kipróbáltuk,mivel ingyen hívom, az asztalra letéve 5perc10 másodperckor bontotta a vonalat.. )
C : nem érzem a rendszer pörgősnek,legalábbis sokkalta lassabbnak tűnik mint a 9-es Droiddal..
gondolom nincs mód visszaállni a régebbi rendszerre már..In loving memory of Garrett Lockhart
-
miqlas
őstag
-
aprokaroka87
nagyúr
A fejlesztői beállítások-ban van egy olyan rész hogy Játékdriver beállításai.
Ez úgy mit takar kb?
Apponként lehet modifikálni.
-
Gloob
addikt
Az indiai stable MIUI V12 már kint van OTA-n is. A Mi 9T-re pedig már kint van az EU-s verzió is. Remélhetőleg hamarosan érkezik a Redmi Note 7-re is. Már akit érdekel. 😀
Info forrás: linkSamsung Galaxy A52S
-
barnam_
nagyúr
válasz aprokaroka87 #11924 üzenetére
Én Global-on vagyok, nem EEA. Eddig nem volt OTA-n frissítés.
-
bagkri01
őstag
válasz miqlas #11916 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Sokkal pörgősebb a rendszer. Hívást nem oldja 5 perc után. A miui optimálizációt kapcsold ki, ha bekapcsolva hagytam akkor nekem is döcögött.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz bagkri01 #11931 üzenetére
Fr után nekem is érezhetően fluidabb lett, nekem miui optimalizáció be van kapcsolva.
Dadogások persze vannak, de itt lehet a 3gb ram miatt is, viszont mint ha pár app gyorsabban nyílna meg, görgetés is simmább, illetve pl bizonyos weboldalak is gyorsabban renderelerődnének ki szerintem.
Persze van benne kicsi placebó is nyilván :)
Eddig én komoly bugot nem vettem észre.
Nekem úgy tűnik hogy sikerült rajta még optimazilálni, az hogy ez maga az Android 10 érdeme, vagy a Xiaomi érdeme nem tudom pontosan.
-
Zsoltpeter
tag
Sziasztok ! https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Mi-9T-Redmi-K20-Redmi-5-and-Redmi-7-join-the-long-list-of-Xiaomi-devices-now-supported-by-Android-10-based-Paranoid-Android-Quartz-4.483846.0.html
Erról a Paranoid Quartzról van valakinek infója ? Érdemes feltenni ?[ Szerkesztve ]
-
miqlas
őstag
válasz Zsoltpeter #11934 üzenetére
Szerintem nyugodtan kipróbálhatod és ha már kitapasztaltad, megoszthatod a véleményed róla itt a topicban!
42
-
aprokaroka87
nagyúr
Megjelent az appok közt az Android auto, ha ez esetleg valakinek hasznos infó :)
Illetve a váltakozó háttérképek app ikonja is megjelent, viszont nagyon úgy néz ki hogy svájci régió esetén továbbra sem müködik a dolog, bár lehet ez majd változni fog :)
-
ooooobi
senior tag
Sziasztok, az en telomon a 11.0.6 pfgmixm global rom van es most felajanlott letoltesre egy 11.0.1 qfgmixm stabil 2.0 g-t. Ez most ujabb,hiaba kisebba szama?
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Fall-N
veterán
válasz aprokaroka87 #11932 üzenetére
Én nem csináltam FR-t és most fluid. Egyedül a frissítés után lassult be, de összeszedte magát. Semmi anomália nem volt még. CoD:M is szépen fut.
aprokaroka87: Már pár hónapja át lehet állítani a régiót Magyarországra, müködik minden rendesen. Nem kell már Svájc.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz aprokaroka87 #11941 üzenetére
Úgy tudom feloldották az összes hülyeséget. Legalábbis nekem nem változott miután Svájcról visszaállítottam magyar régióra.
-
aprokaroka87
nagyúr
Viszont belefutottam valamibe, ami nem tudom hogy mihez kötödik, az adott appok( hoz ) vagy Android 10-hez.
Adott pl ez az app
Amíg Android 9 volt, szépen listázta az Archived résznél az archivált appokat.
Most viszont elkészül a mentés, valóban, mert az adott apk fájlok megjelentek az adott könyvtárban. viszont nem kezdi el listázni hogy archived.
Ez csak akkor jelentkezik ha közvetlen külső sd-re ment, belső sd esetén nincs gond.
Megnéztem több hasonló progit, is, és ott is hasonló, van ahol pl megjelenik a listában majd el is tűnik.
Az apk megmarad.
Esetleg ha valakinek van kedve, meg sd kártya a telefonban, le tudná tesztelni ? :)
Appon belül be lehet állítani hogy közvetlenül sd-re mentse.
-
miqlas
őstag
-
miqlas
őstag
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Felment a Global 11.0.1 (EEA). Recovery-ből tettem fel. Volt wipe is, ahogy kell.
Tudnátok segíteni, hogy lehet szanálni ezt a rengeteg gyári MI maszlagot? Tele van vele a drawer...Root, Magisk manager van.
Illetve szerintetek volna értelme kilőni a MIUI optimizer-t és helyette pl. Greenify-t használni?
Előre is köszönöm az esetleges segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7