- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- NiMH akkumulátor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebla
aktív tag
Helló!
Egy kérdés. Outlook fiókon hogyan tudom kikapcsolni a szinkronizálást, hogy ne kapjam meg a leveleket. Egy hétig nem érdekelnek... Köszi szépen![ Szerkesztve ]
Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.7.0.UMOEUXM
-
aelod
veterán
Tudtok ajánlani valami jó sötét témát? Ami a gyári ikonokhoz a legközelebb áll? Kipróbálnám.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Bl.Gyo.
őstag
Esetleg egy tűzfal app-al, letiltod benne az outlook-ot: [No Root Firewall]
-
rebla
aktív tag
Köszönöm uraim!
-
balika21
tag
Sziasztok,
nem találkoztam még ilyen hibával, random, összefüggéstelenül feldobja az alábbi számsort a telefon ha belépek a hívásokba, előfordul, hogy napokig semmi, majd egyszer-egyszer megjelenik. Találkozott már valaki hasonlóval?
-
Joker88
őstag
[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
aelod
veterán
válasz Joker88 #11065 üzenetére
"A Sötét mód 2.0 is érkezik, ami annak megfelelően állítja a karaktereket, amilyen napszakhoz érünk éppen."
Miui11 alatt egyelőre nem is elérhető. Ez a sok animáció kérdés mennyire zabálja az akkut. A gyorsabb alkalmazás váltás azt jelenti, nem lesz ennyire agresszív a memória ürítés?
-
Reverting
őstag
persze... ;) Ez is csak mezesmadzag...;)
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
cerka
csendes tag
100 kép a kínai MIUI 12 bétából: [link]
-
Zsoltpeter
tag
Sziasztok ! A telóval minden ok.volt idáig...ma már nincs GPS. Valakinek valami ötlete ?
-
trebrona
nagyúr
válasz Zsoltpeter #11072 üzenetére
Nézz rá ezzel pl: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eclipsim.gpsstatus
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
vlevi
nagyúr
Köszi, gyorsan végiglapoztam, de, ami engem érdekelt volna, nem láttam.
pl, hogy az órában az ébresztéseket lehet-e egyszerűbben állítgatni, vagy csak 5 almenün belülre bemászva?
Lehet, nem várom meg a 10-es droidot, sem a MIUI12-t, hanem kérek egy bootloadert, és felrakom valamelyik custom, AOSP alapú ROM-t, amiben nincs ennyi csicsa, csak egyszerűen működik. -
-
Gloob
addikt
válasz 0xmilan #11080 üzenetére
Leginkább ezen funkció elérése érdekében használok Xiaomi.eu romot. Abban elérhető! Én sokat használom. Lehet, hogy rosszul tudom, de tudtommal a google letiltotta a wifi, Bluetooth kapcsohatóságát 3. féltől származó programok esetén.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
trebrona
nagyúr
válasz Zsoltpeter #11079 üzenetére
👍
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Szeretném legyalulni 0-ra a telefont (appokat, azok adatait + minden fájlt, ami a telefonon van). Gondolom format data lesz amit keresek, de hol tudom ezt előhozni bekapcsoláskor?
-
Gloob
addikt
válasz aprokaroka87 #11084 üzenetére
A Tasker-ről én is hallottam, de hogy hogyan oldja meg ezt, azt nem tudom. Elméletileg minimum root jog kellene.
Samsung Galaxy A52S
-
hzsolee
őstag
Üdv!
Volna egy érdekes problémám wifivel. Ma reggel már másodjára fordult elő, hogy a wifi ikon felvillant/eltűnt. A beállításoknál folyamatosan csatlakozik/eldob ment... Az otthoni router szerintem okés, mert ha mobilnetre átváltottam, minden otthoni cuccot elértem (kamerarendszer, wifi termosztát, mi home cuccok) Tehát azoknak volt kapcsolat. A telefonon ez van:A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
aelod
veterán
válasz hzsolee #11087 üzenetére
UPC/Vodafone neted van? Pár napja nekem is szarakodott vele. Kapcsolódott de kiírta, hogy nincs internet elérés. ..sztattam sokat aztán láttam csak a nyilatkozatot fészen a vodától, hogy fennakadások vannak a szolgáltatásban....
-
KubanitoS
veterán
Olyan hibával találkozott már valaki, hogy beszédindítás után a hívott fél egyszerűen elhalkul? Megy a hívás, én nem hallom a hívott felet, ő pedig nem hall engem. Ezután a hívás magától megszakad.
Jellemzően akkor van ez, ha a mobilnet be van kapcsolva, bár fene se tudja...
Nem mindig csinálja, de igencsak zavaró.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Zsoltpeter
tag
https://xiaomilife.hu/ilyen-lesz-az-uj-kameraalkalmazas-ezek-a-telefonok-kapjak-meg-eloszor/
-
aelod
veterán
válasz Zsoltpeter #11091 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek. Bár én hypercamot használok.
-
hzsolee
őstag
Most nemrég megint nem volt net rajta. Kb fél órára kikapcsoltam a telefonon a wifit. Most újra csatlakozva műxik. Archer C7 van wifinek, de az ip-t a telekom (valami sagemcom vagy mi) cucca adja. 2,4-en és 5-ön is ez van. Ez a telekomos kacat lesz szerintem a hunyó. Nemrég cserélték, szerintem nem teljesen sikerült beállítanom. Bár 99%ban jó, és másnál nem vettem észre csatlakozási hibát
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
rebla
aktív tag
válasz aprokaroka87 #11070 üzenetére
Páromnak vettem egy offos samut, (A40) nekiállt frissíteni, utána mégegyszer ...aztán, lám-lám android 10 lett belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév