- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
Én sajnos várok estig, nem akarom mobilneten lehúzni a frissítést, mert oda a havi keretem, a céges wifin valamiért nem megy az asset letöltés...
-
DigitXT
nagyúr
válasz DigitXT #6938 üzenetére
Visszanéztem a képet, és konkrétan Apple TV támogatásról regéltek újításként:
ha jól értem, ez egy olyan eszköz, ami HDMI-n csatlakozik egy Full HD TV-hez,
és telepíthetők rá alkalmazások, jelen esetben az RR3 is, s egy viszonylag erős
CPU+GPU páros elviszi a hátán a játékot. Szóval nem olyan béna dolog, mint a
képernyőtükrözés, hogy a tableten fut, és (rendes késleltetéssel) látod a TV-n is,
hanem ez a dedikált kütyü futtatja, a tablet csak távirányító: megjelent ugyanis a
menüben, hogy most kapcsold be a Bluetooth-t, ha csatlakozni akarsz az Apple
TV-dhez irányító módban, ez keltette fel az érdeklődésem. Vki bármi tapasztalat?Egyébként nem tudom, mit tudnak az almánál, hogy a SonyEricsson MW600-as
(Bluetooth-os) fülhallgatómmal tökéletesen játszható a játék, de le a kalappal! Én
ilyet még nem láttam, hogy ennyire nincs késleltetése a cuccnak, pedig ugyanez
a hardver csatlakozott a droidos telefonhoz, de azon kizárólag zenehallgatásra jó,
bármi interakcióhoz túl sokat késik a hang. Ezen még zongorázni is lehet. Durva! -
ntglaci
csendes tag
A mai frissítéshez találtam egy bug-listát, talán ez válasz Pompi felvetésére:
The cloud save prompt saying that the cloud has more data than your current game is wrong. (I've only seen this on iOS, Android seems to be working fine) -
DigitXT
nagyúr
válasz ntglaci #6953 üzenetére
Nekem is bedobta, hogy a felhőben 100%-os mentésem van, a tableten meg csak 90%, és töltse-e le a frissebbet? Még jó, hogy mindig kézzel mentettem, és SOHA nem volt 100% a mentésem, csak egy ideje bugosan annak írja... Szóval ezt valamikor még régebben elszúrták, úgy látszik, hogy most még tovább gyűrűzik. De amúgy nem csinált galibát. Droidon viszont most már nem merem elindítani, mert még visszaszinkronizálja nekem a régi mentést - jó szokásához híven kérdés nélkül -, aztán bachatom az azóta megnyert sok futamot.
l4ci: durván nagy méretű lett a frissítés... 825MB? Az assetek meg csak utána jönnek pluszban (100-200MB). Na, az utóbbival vannak/voltak gondok, de ha "ráerőszakolod", hogy töltse le mindet, és addig kibírod, hogy ne nyomkáld, akkor varázsütésre "meggyógyul". Előbbi meg szerencsére nem növeli (annyival) a játék teljes méretét, mert egy csomó mindent "csak" lecserél. Pl. rengeteg hangot. (A gumicsikorgás hangja különösen érdekes lett. Mondjuk viszonylag valósághű, attól függ, honnan nézzük. Izé. Hallgatjuk.) Szerk: szerintem a NASCAR sokkal jobb lett, mint volt: sokkal inkább együtt van a mezőny, és húzzák be az autókat rendesen a legbelső ívre, de nem lökdösnek ki, figyelnek rád (is), ha te is rájuk, a "bump drafting" is egész jól használható végre, nem veszítesz sok sebességet, stb. Összességében egy új élmény! Még azt is mondhatnám, hogy könnyebb (kicsit lassabb köröket mennek), mert nem az van, hogy szétszóródva "lézeng" mindenki a pályán: az egész futam során végig sokkal könnyebb szélárnyékot fogni. Nagyon hangulatos.
[ Szerkesztve ]
-
Janek0516
csendes tag
Üdv.
Tudna valaki abban segíteni hogyan tudok offline módban versenyezni? Arra gondolok hogy a barátok ne legyenek a versenyzők között. Köszönöm előre is a segítséget
-
DigitXT
nagyúr
válasz Janek0516 #6955 üzenetére
Mondjuk kilépsz a közösségi oldalról? (FB/G+) Van rá egy Logout gomb.
Ettől még nem leszel teljesen offline, mert TSM ellenfelek lesznek. Teljesen
offline meg úgy tudsz menni, hogy lekapcsolod a netet a telefonon.l4ci: szerintem könnyebb lett a "régi" Nascar is. Még van hátra 1-2 futam.
[ Szerkesztve ]
-
l4ci
tag
válasz DigitXT #6954 üzenetére
Nekem már régóta 100% a felhő mentés, igaz én csak droidon játszom. De azért írja mindig, hogy mikor mentettem utoljára, így szerencsére még szinkronban tudom tartani a két kütyüt. Nekem "csak" kb 200 MB-ot akar lehúzni az indításkor, persze lehet, hogy az assetekkel otthon majd felmegy 800-ra, meglátjuk.
Kíváncsi vagyok most már erre a Nascaros update-re, remélem ezzel együtt könnyebb lett a "régi" Nascar is, mert még 50%-on se állok azokban a szériákban, túl lassú a szervíz, 15-20 perc játék után 4 óra várakozás...
-
-
Sordoran
addikt
Nekem elmúlt 24 órában 300 MB-ot forgalmazott az RR3, download all asset-al együtt droidon.
Amúgy kis poén, mikor frissítés után elindult a játék, rögtön rámentem, hogy download all asset, erre itt vágott ki a játék. Szerencsére ezután simán elindult, és leszedte a dolgokat, de vicces volt, hogy másnak verseny szériáknál jött elő hiba, nekem meg a megoldás (!?) közben.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Pepi6
csendes tag
fuu hát valóban elég pocsék szerintem is ez az update... alapból megint a Nascar széria nagyon unalmas, no meg ez a pálya is abszolút élvezhetetlen telefonon/tableten szerintem....
-
NNME
csendes tag
NASCAR Talent Tour 16. stageben levő Drag Racere van-e valami receptetek? Fullos autóval az első draget se tudom megnyerni, pedig nem mondanám kezdőnek magam
-
törölt tag
válasz DigitXT #6938 üzenetére
A hangok tényleg sokat változtak, minden rajtnál csikordulnak a gumik, a megcsúszás meg a pályaelhagyás is másképp szól, váltásnál nem olyan a hang, mintha a padlóra esne egy összegyűrt sörösdoboz, és a 911-esek se repedt fazekak, kb. mintha alájuk raktak volna plusz egy mélyebb sávot. Bejövős az összhatás.
[ Szerkesztve ]
-
brabax
csendes tag
Ha nem akarsz a könyvtárakban túrni a fájlok után, akkor van rá app is:
https://play.google.com/store/apps/details?id=lt.hitex.rr3graphics
Rég használtam ugyan, de akkor frankón tette a dolgát...
Az ablakaimon volt már jégvirág, de fagyott pingvint eddig még nem láttam...
-
l4ci
tag
Na, nem is olyan rossz ez az update. Mindkét eszközre telepítettem tegnap és csak a Sony dobott ki egyszer a Legend szériánál, pedig letöltöttem minden assetet. Meg utána még egyszer a LeMans farmfutam indításakor, de ez egy ideje már random vagy elindul elsőre vagy nem, tehát nem veszem hibának.
Viszont nálam is rendesen beszaggat már 30-40 autónál, legalábbis a tabon, vissza kell majd butítani a grafikát, mert iszanyatosan laggol. De mintha a LeMans is laggolósabb lett volna tegnap...
Eddig nem tűnik nehéznek, de továbbra sem a Nascar lesz a kedvencem. Most viszont egy hónapig megint lesz mire költeni a pénzt meg gyűjtögetni a farmfutamokon, mert nem lesz elég az a pár millió, ami maradt. -
ntglaci
csendes tag
Már én is kezdem elfogadni az upgrade-et, mivel könnyített a "régi" Nascar sorozatban, ahol így meg tudtam könnyedén csinálni a suzukai cup-ot, amelyet huszonsokadik nekifutásra sem tudtam a 2. helynél jobbra teljesíteni.
A másik újdonság, legalábbis nekem: offline is megy az időszámláló (pl: service, upgrade), eddig ez csak online ment, ami olyan helyen ahol nincs wifi, pl: munkahely, elég sok problémát okozott. Hajnalba elindítottam egy 2 órás upgrade-t, és csak akkor ért véget, ha hazaérkeztem délután a munkahelyről, és bekapcsoltam az otthoni wifit. Ez már a múltté, mivel már reggel jelzi, hogy kész, és mehet a következő upgrade kör. -
NNME
csendes tag
Az "új" NASCAR viszont nálam rohadt nehéz. A napi challenge-el még nincs baj, de a NASCAR Talent Tour legutolsó etapjánál a Daytona és Richmond pályákon egyszerűen nem tudok első lenni a teljesen upgrade-elt autóval.
Daytona megfog szívatni mert nincsenek olyan kanyarok ahol a botok hosszú féktávot vehetnének, itt csak nyomni kell a gázt és mint tudjuk, abban nagyon jók mind. Eddig a legjobb ereményem egy 7. hely, az első 6 úgy elment, hogy szélárnyék nélkül semmi esélyem se volt utólérni őket, mögöttem pedig mindenki lemaradt.A drag se sikerült még mindig..
[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz ntglaci #6977 üzenetére
Az offline idő korábban is ment, nem az update-től van. A lányom profiljában kb. 1-2 hetente változik, toggle jelleggel (88 autó, előző verzió). Egyszer megy, egyszer nem. Most offline is számol, nálam úgy egy hónapja nem ment pár napig, azóta rendben működik (szintén korábbi verzió, mert az új el sem indul. 3 óra volt újratelepíteni, asseteket letölteni, kb. 100-120megánként kilépett . Túl lehetett terhelve a szerverük, a mentést simán visszatöltötte).
-
ntglaci
csendes tag
Nálam offline tegnap előtt óta számol az időszámláló!
(A változatosság kedvéért tegnap egy régi Nascar szériában (86%-nál) a Richmond Int. Raceway-es Cup lett nyerhetetlen, amit régebben viszont simán nyertem.) Kegyetlenül csúszkál ezen a pályán!Ma megint volt egy frissítés (v4.1.6), remegő kézzel nyomtam rá a Google play-ben. Egyelőre nem tapasztalok változást.
-
oz82
senior tag
válasz #40359168 #6983 üzenetére
hát nálam a Talent Dragnál fullos autóval 30-40m előnnyel nyertem. A Richmondnál is a 7-8 körre már vezettem.+ Bónuszként beadott 2 új nascaros szériát.
Jó, oké néha néha beadok magamnak butító etapot mikor le van strapálva a kocsi akkor vesztek (kilépéssel), 4-6 futamot. Ha épp drag van akkor ez sajna nem működik...
[ Szerkesztve ]
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
NNME
csendes tag
válasz ntglaci #6982 üzenetére
Én annyi változást tapasztalok, hogy könnyebbek lettek ezek a versenyek amelyeken szívtam az elmúlt napokban mert botok ellen kell menni és nem a valódi versenyzők ellen (Harvick, Kenseth, Elliott stb.).
Szóval a drag és az utolsó Daytona is sikerült egyből a Talent sorozatban. Bár fene tudja, hogy kellett-e ez mert most megint nincs kihívás, csak "nyugis" körözgetések... Sehogy se jó -
l4ci
tag
válasz rumos14 #6988 üzenetére
Valóban elég nehéz "erőből" előzni az ovál pályákon, nagyon elhúznak, csak draft-tal lehet előrehaladni..
Viszont az a Drag Race nekem sem sikerült a 4.1.5-ös verzióval, mert elsőre harmadik lettem, utána viszont már nagyon elhúztak, nem tudtam még dobogót helyezést se elérni. De ők nem is csak az alap Chevy-vel versenyeztek, ez lehetett szerintem a baj. Ugyanis frissítettem a 4.1.6-ra és most ugyanolyan autók ellen elsőre meglett a drag. Javították tehát a teljesíthetetlen versenyt. -
nagysandor79
aktív tag
sziasztok.
olyan gondom van, hogy a tableten amin játszok már nincs hely.(állandóan jelzi hogy kevés a hely töröljek, stb) és nem tudom letölteni az új dolgokat a játékba. azon a 63 szinten vagyok.
lehúztam a pcre is, ott a 34 szinten vagyok , hogyan lehetne megoldani , hogy a pc-n is a 63 szinten legyek?dea tabletről leszeretném törölni a gamet. és a pc-n folytatni.
valaki ha lenne olyan kedves és szájbarágósan elmesélni, akár privát üzibe is
segítségeteket előre is köszönöm. -
DigitXT
nagyúr
válasz nagysandor79 #6990 üzenetére
Szerintem itt rajtad kívül senki nem hekkelte fel PC-re. Eleve mivel sikerült?
Amúgy ha bejelentkezel közösségi profillal, szinkronizálnia kellene a mentéseket. -
lalikaone
csendes tag
sracok, a audi r8 speedrush eventet tobbszor is meg lehet csinalni? es ha igen, minden alkalommal megadja a rewardot?
-
BPO537
csendes tag
válasz nagysandor79 #6992 üzenetére
Honnan szereztél olyan BlueStackset amin működik? Csak mert nekem a betöltésnél mindig kifagy a RR3
-
DigitXT
nagyúr
Bolond ez a játék... Berakja Petya25-öt mint "TSM" ellenfelet,
vmi "hikomatos velorexben" 24-es legjobb körrel, miközben a
mezőny minden tagja 18-as köröket megy: életveszélyes volt!
Nem egy sima lekörözés, és mindezt minden 3. körben... ehh.Ui: Richmond régi Nascar széria vége felé... A frissítés óta az
egész mezőny sokkal kiegyenlítetteb, kevesebb a balhé, nem
oroszrulett bemenni a kellős közepébe/kevésbé mázlifaktoros.
De a beragadó kamu-TSM: botrány. (Sose ment ilyen lassan.) -
l4ci
tag
válasz nagysandor79 #6996 üzenetére
És hogyan irányítod az autót? Billentyűzettel?! Nekem már elképzelhetetlen, hogy anno hogy tudtam a nyilakkal irányítani, nagyon hozzászoktam a giroszkópos képernyődöntögetéshez...
-
DigitXT
nagyúr
válasz nagysandor79 #6999 üzenetére
Oválon mondjuk nem lehet egy nagy élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest