- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
eldrah
aktív tag
válasz #61872278 #6050 üzenetére
Sokat agyaltam kintrol rendeljem, vagy itthon, de mivel total agybajt kaptam a note 12(4/128) majomsagaitol(megjegyzem jó teló, csak nekem kevés) igy bementem a boltba es elhoztam..149 volt.. mintha a fogam huztak volna kb, de kintről is 120 alatt nem találtam es varni kell, plussz maceras a gari
-
junior11
veterán
Srácok az X6 van kb teljesítmény szempontjából egálban ezzel a telefonnal ugye, vajon elég lehet az még 2-3 évre mit gondoltok átlagos felhasználás mellett? Ez csak olyan költői kérdés.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
eldrah
aktív tag
válasz #61872278 #6052 üzenetére
Annyier semmit. Vagy max használtan, de azoktól tartok. A note 12 volt 70 ezer..aztan minden nap ra akartam hajtani a kormanyra, pedig én egy beketuro embernek tartom magam. :/
A baj az, hogy egyreszt en szoktam hozza nagyon, hogy mindent, de tényleg mindent ezen intezek(telefon, uzenetek,bankolas, videoszerkesztes, zeneszerkesztes, néha játék, gps turazas, meg vezetés közben, filmnezes kivetitve a projektorra/na az volt még szegyen a noten, a 720p filmekkel is akadt/, fotozas, ami nem mondom profi de hozzanyulva a profi módnal azert lehet szépeket lőni vele, meg...igazabol tenyleg minden😂/) másrészt meg kontrol rendelve se kapod meg sokkal olcsobban már régen emlekszem a yotaphone2 kintrol 38 ezer volt itthon 200+ volt.. -
DeFranco
nagyúr
Szifonon nem gondolkodtál? (használt 13-as pl.)
Számomra a poco stabilitásban és szolgáltatásban eddig röccenésmentesen hoz egy nagyon fluid szintet, a redmi 4x, ami egy nagyon jó hírű telefon volt, sem közelítette meg ezt, de ha a telefon még ennél is inkább központi szerepet játszana a mindennapokban, elgondolkodnék rajta (kicsit csábít is).
-
eldrah
aktív tag
válasz DeFranco #6056 üzenetére
Ruhellem őket...hasznaltam mp3 lejátszót pl. Anno..amikor a Duna plazaban megnyilt az apple mi újítottuk, az Andras adott nekunk lejatszokat ajandekba..gyroskopos jatek meg szines kijelzo, mp5 lejatszo, akkoriban csilliardokert , tettem ra zenét..nehezen, sajat programmal lehetett..atmentem haverhoz, mondja de jok..lehuzhatja magának? Radugta gepre es mindent letorolt maganak, naaagy biztonsagi okokbol😂😂 nem vagyok technokretende irto bonyolult volt akkoriban hasznalni😂😂 jol neki is adtam akkori paromnak, szivjom ő vele telefonokra meg panaszkodnak kollegaim, meg bem tudom..nekem olyan hype telefon ugyanolyan tudassal mint ezek, tripla áron. Az x3 prot nagyon szerettem első eletem.legdragabb teloja volt..a gyari folia volt meg rajta 2 ev utan, ugy, hogy ipari alpinizmissal foglalkozom, fát vágunk, meg vasat szereltem, furtam faragtam, magasban, földön, hidegben, esoben,napsutesben..
-
Alarikman
senior tag
válasz junior11 #6053 üzenetére
Összehasonlítás: link
Röviden: Grafikái teljesítményben jobb a 860, meg a UFS 3.1-ben. Minden másban a 7s gen2 és az X6 (CPU, akku, melegedés, OIS). Szerintem ha nem top játékokkal játszottál, elég lehet.
Teszt: link
UI: az X5 pro volt egálban ezzel nagyjából. A 778G az elég jó soc még most is. Ha netán olcsón tudsz kifogni X5 pro-t az is jó lehet. De sajna rövid ideig lesz frissítve. Kijött rá a hyperos Android 14-el és kb ennyi lesz( fiamnak X5 sima van).[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz Alarikman #6058 üzenetére
Köszi, most nézem éppen, én tévedésben voltam, azt hittem a sima X6-os is UFS 3.1-et kapott. Kevertem valamivel ezek szerint... Nálam marad az X3 Pro, még működik, csak elmorfondíroztam magamban, milyen lehet hozzá képest ez az X6-os...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
eldrah
aktív tag
válasz junior11 #6059 üzenetére
Őszintén megvallva, nem erzek kulonbseget ennyi idő alatt... Sem gyorsaságra, sem akku időre, se kamera teljesítményre. Bár tény hogy videózás közben, az ois szépen teszi a dolgát, de csak ezért nem váltottam volna le az x3-at. A hangzása sem jobb, és én nem látok a kijelzőben sem változást pedig ebben amoled van. Amire majd nagyon kíváncsi leszek, hogy az új soc, vajon ott ahol szálláson vagyok hétköznap mennyire fogja majd a netet. Az x3-al, eszméletlen gyenge a volt a térerő vagy abszolút de nem is ez ügye újabb meg 5g-s hát majd kiderül egy óra múlva kábé
-
Alarikman
senior tag
Neked az X6 pro van. Habár ha nem játszol, nem biztos, hogy fluidabb mint az X3 pro. De azért jobbnak kellene lennie, főleg fotózásban, videóban. GCam nem hiszem, hogy lesz hozzá (MediaTek). Oszd meg a tapasztalataidat azért. Valós használat jobb bármilyen teszt-nél.
Azért durva, hogy 3 évvel későbbi telót nézegetünk, hogy jobb-e. Ez is ki hangsúlyozza kiemelkedő tudását. Bárcsak ne lettek volna a hirtelen halálok. Ez egy legendás készülék már most is. Csak árnyalt a kép nagyon. [ Szerkesztve ]
-
eldrah
aktív tag
válasz Alarikman #6061 üzenetére
Igen... elég szomoru, ennyire nem fejlodott a technika ezen a téren. De tény én nem erzek igy..majd fotokat csinálok. Csak ne esne az eső..a csillagokat szeretem fotozni hosszu zaridos képekkel. Ha nem lesz gcam az cumi..hianyzik a 9 képes panoráma 😮🫤 ebbe bele se gondoltam bakker..
-
beller
aktív tag
Digis voltam, de átvittem a számomat a t-home-hoz. A volt második - vodás - kártyám került a Digis helyére az egyes slotba. Viszont most minden újraindításkor azt írja ki, hogy "Bejelentkezés a hálózatba. Vodafone. hu." Amúgy simán tudok vele telefonálni, minden működik, csak nem értem miért írja ezt ki. Ha kitörlöm az üzenetet újraindításig nem jelenik meg. Próbáltam kézi választással a vodát, de akkor is kiírja. Van ötletetek?
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
A telomat elejtettem, berepedt a kijelző alsó sarka. A kijelzőt szeretném tesztelni, de nem találtam semmi olyat amivel ezt megtehetném, valaki tud segíteni ?
-
szergely86
csendes tag
válasz szabzoltan1 #6072 üzenetére
Beállítások>A telefonról>részletes információk és adatok>kernel verziójára kell párat nyomni és előjön a mindent is tesztelő menü.
-
Spec
őstag
válasz szabzoltan1 #6072 üzenetére
Amúgy ha eltört, mit kell azon tesztelni? Azt hogy működik, vagy sem, vagy hogy hibásan működik esetleg, azt egyből látod, pár perc használat után is. Minek tesztelni?
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
-
johniee
senior tag
sziasztok!
Volt valakinek az utóbbi időben a TMX szervizzel dolga?
Teljesen bedöglött szegény kis X3 Pro-m Láttam, hogy itt volt aki újramelegítette a chipet...én MÉG nem szedtem szét a telót
A TMX szerviz elvileg működő Telefonszámát a Lurdy Xiaomi üzlet adta meg nekem, de ki sem csöng"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
zsizsef
senior tag
Üdv!
Olvasom a fórumot, de nem látok tisztán. Cdroid lenne telepítve, milyen minimális nikgapps kell hozzá? Nem találom a linket csak a full-hoz, amit itt lett megadva.
Vagy mit érdemes telepíteni? Most váltanék Cdroidra. -
Z_A_P
addikt
Sziasztok, minden gyári, poco launcher.
Akarok egy másik lock screen hatterkepet, de ugy tűnik csak együtt lehet állítani a home screen hatterrel.
Nem lehet valahogy külön hatterképet rakni ezeknek?
A lock screen kep tul zsúfolt lenne a home screennek, ikonok alig látszódnanak.[ Szerkesztve ]
OK
-
siddis
őstag
válasz zsizsef #6077 üzenetére
https://sourceforge.net/projects/nikgapps/files/Releases/NikGapps-U/07-Mar-2024/
vagy
https://github.com/BiTGApps/BiTGApps-Release/releases/
Neked az x64 kell (plusz a megfelelő Android verzió betűjele) minél nagyobb a .zip, annál több hülyeség van benne, én mindig a core-t használom..-- Aux armes, citoyens --
-
NightLord
tag
Sziasztok!
cRdroid 10.2 van fenn, legutolsó, március 16-i. A magisk rootom megszűnt (mondjuk nem meglepő, mert a frissités boot.img-t is tartalmaz), de a nagyobbik baj hogy nem is mukodik, hiába flashelem recoveryből / probalom patchelni az uj boot.img-t.
továbbá, sem az orange fox, sem a twrp 3.7.1. nem tudja decryptelni a data particiot.valaki más is tapasztal ilyet..?
-
gelbelex
őstag
válasz NightLord #6082 üzenetére
Szia,
a crDroid recovery-jét kell használni root nélkül is? Kérnék linket, pls...Még MIUI 14-en vagyok, de újra felébredt a kisördög bennem, hogy (crok mester ajánlása és) az Open Bootloader várható nehézségei ellenére is, amíg lehet, cr10.2-re térjek át.
De csak akkor tenném, ha az Erste, MBH, OTP, Kréta appok működnek (kártya nélkül, csak az app).
A használóktól friss tapasztalaton alapuló megerősítést kérnék szépen...Amikor a crDroid már nem pálya, akkor vissza lehet térni gond nélkül a gyári rendszerre?
Előre is köszönöm!
-
siddis
őstag
Frissítettek BITGapps-ék.. Kellemes Nyuszit mindenkinek..
-- Aux armes, citoyens --
-
OberMotz
aktív tag
válasz gelbelex #6088 üzenetére
OTP, MBH, Revolut, Curve és Simple mennek, mást nem próbáltam, mert ott nincs számlám. A Google Wallet határeset, macska-egér harcot játszik a crDroiddal, néha bejelenti hogy a ROM nem felel meg a biztonsági előírásoknak, ezért letiltja az érintéses fizetést, aztán jön egy crDroid frissítés és megint lehet Wallettel fizetni.
-
tknof1871
őstag
Üdv! 4K video, időkorlát
Maximum 8 perc a 4K videofelvétel hossza, vagy rövidebb ha túlmelegszik a telefon. (Nem is gondoltam, hogy még vannak telefonok, amiknek probléma a 4K. Unboxing videót csináltam, ha esetleg hiányosan érkezett meg a rendelésem legyen bizonyíték. A kicsomagolás talán legkritikusabb része már nem lett felvéve. Kényelmetlen meglepetés volt. A kicsomagolás után le akartam állítani a felvételt és akkor láttam, már nem megy a felvétel.)
Redditen találtam ezt a kommentet:
ggezboye•3y ago
Poco X3 NFC
4k have 8 mins (not sure) but it will definitely stop based on time and or temp. 1080p has none, I use my X3 as dash cam and it can easily record my 40 min to 1 hr ride without stopping, unless your phone overheats.
If you really like 4k, you can use opencamera and record 8 mins chunks of videos continuously for up to 10 times.A kommentelő az Open Camera (Mark Harman) alkalmazásra gondolt? A Google Play-ben nincs így egybeírva opencamera app.
Ha a gyártó 8 percben maximálta a 4K videofelvétel hosszát annak talán biztonsági oka van. Például ne robbanjon fel a telefon a kezünkben.
Ha van a Google Play-ben olyan kamera app, ami rákényszeríti a telefont, mikor a 4K felvétel elérte a 8 percet, akkor rögtön kezdjen el egy új 4K felvételt, aztán megint, amíg le nem állítjuk, vagy el nem érjük a 10-edik 8 perc hosszú 4K felvétel végét, az veszélyes? Tönkretehetjük a telefont, vagy felgyújthatjuk, felrobbanthatjuk és sérülést okozhatunk magunknak? Az én telefonom még nincs rootolva, nincs bekapcsolva a fejlesztő (ha ez a neve) mód.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
kantiszepi
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos egy elég amatőr hiba (vagy inkább ismeret hiánya) miatt stock rom alatt örökre elvesztettem a CTS profile match-et. (Cirka 1,5 hónapja kipróbáltam egy custom rom-ot, de túlságosan hozzászoktam a miui kényelméhez, így 2 nap után vissza is váltottam stock rom-ra. Közben valami hiba csúszott a gépezetbe, mert sérült a persist partíció, amit több fórum átnyálazása után fastboot rom-ból flash-eltem. Nemrégiben viszont kiderült, hogy ezzel a művelettel a CTS match-nek végérvényesen annyi.)
A kérdésem az lenne, hogy jelenleg melyik custom rom megy át root (+Magisk) és egyéb mókolás nélkül a Safetynet-en és a Play Integrity-n?Az élet elsődleges célja az entrópia elleni harc, szemben a világmindenséggel. Legalábbis így lenne ideális......
-
D@niel
addikt
Szia,
Evolution X.
Hét elején dobtam fel. Nincs meg minden opció, mint a cr-en, de a legfontosabbak igen.
Van beépített PlayIntegrityFix, teljesen automatikus, semmi teendő nincs.
Gapps included.
Tudom hozzá ajánlani: Evolution x launcher: [link]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
D@niel
addikt
Ronnit config megvan valakinek LMC 8.4-hez? Ezt használom fotózásra, sajnos nem mentettem..
Telegram-ról eltűnt.𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
siddis
őstag
BÉTA
BÉTA
BÉTA
crDroid Android 14.0 20240401 v10.3 BETA
BÉTA
BÉTA
BÉTA-- Aux armes, citoyens --
-
siddis
őstag
A mostani már NEM BÉTA..
-- Aux armes, citoyens --
-
D@niel
addikt
QPR2 ✅
Szerintem egyedül vagyok, aki használja, de azért írom, hogy dirty-vel simán mehet fel.
A változásokban említett hibákból semmit nem tapasztaltam 8.3-al.
Evo launcher nem passzol qpr2-höz, a gyári pixel launcher viszont hibátlan.[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest