Hirdetés
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Androidos fejegységek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elérhető a kézikonzolok csúcsa, az ONEXFLY F1 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
Eh, ezekben soha nem hittem. Hallgattam a yamahaet is. annyibol inkabb veszek 6 hangfalat (nem tul jokat de megis nagyobb lesz a terhatas)
Ezek a dolgok akkor mukodnek ha negy parhuzamos fal kozott ulve az egyik falra szerelve van ez a cucc es a hanghullam ugy tud visszaverodni hogy az a hallgato poziciojaban talalkozik.
A masik kedvencem az 5.1 es fejhallgato tema Multkor egy 60 rongyos volt a fejemen (egy ismerose)
Ha nagyon megeroltettem magam hallottam az iranyt. de hogy az hogy torzitott,... Gee... -
Watchdog
aktív tag
Tehát 230k-ért már kecseg a térhatás, de füllel még nem tapasztalható... ha esetleg valaki le akarná váltani a gagyi 60-80-100k-s 5.1 hangszóróit...
[ Szerkesztve ]
-
Apika
addikt
Ez valahogy nem jön be nekem...
-
TayRol
nagyúr
jóez. jól szól. ha beallitja az ember a szoba nagysagat es a falak tipusat (lehet akár függöny is az egyik oldalt) akkor meglepoen szépen muzsikal.
-
Tibor_560sec
aktív tag
Megkérik az árát ...
- 100k és még vennék is ...Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
GeneraL_XTX
veterán
Aki kiad 230k-t egy ilyenért az meg is érdemli. Samsungból ugyanilyen sound bar kb 50-60k, mélynyomó nélkül akár 30k körül is megvan.
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
230? ne vicceljünk már,max 23....
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Skizz
addikt
110 watt teljesítményfelvétel és 600 watt összteljesítmény? Valamit tuti félreérték...
-
BloodRay
veterán
válasz GeneraL_XTX #7 üzenetére
És hallottad te már azoknak a Samsung sound baroknak a hangját? Mert én igen és nem kívánom max esküdt ellenségemnek... Azok finoman szólva is a kalap sz@r kategória alját súrolják.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Zewa
senior tag
Hasonló véleménnyel vagyok én is.
Diszkrét, jól néz ki és így elsőre nagyon csecse cuccnak tűnik de közel negyed millió magyar pénzért biztos hogy nem ilyen hangrendszert vennék.Ettől függetlenül biztos meg lesz a vásárlói rétege mert a nagy "válságtól" függetlenül van aki nem igazán hatódik meg az ára miatt.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
cucka
addikt
Létezik egyébként olyan soundbar, ami tisztességesen szól és nem ilyen rohadt drága? Hosszú távon valami hasonló vásárlásában gondolkozom, aminél fontos lenne, hogy jól szóljon, viszont nem kell bele dvd/bluray/fostalicska médialejátszó/stb.
-
őstag
Azt sokan elfelejtik, hogy aki ilyet vesz annál az is szempont lehet, hogy nem tud/akar elhelyezni 5.1 + rendszert.
Én Pl a hálószobába egy Yamaha YAS101-et vettem ezen okból kifolyólag a 47LK530-as TV alá és teljesen elégedett vagyok vele. Nyilván nem mozi élményt vártam el tőle. -
elefant
őstag
hát igen, de ha azt mondanák, hogy itt egy cucc, amit a tévéd mellé szánunk, mert annál sokkal jobban szól, az tök okés lenne. de amikor azzal jönnek hogy térhangzás meg ezek.... nincs értelme, tényleg. egy demo teremben lehet, hogy bikán dörren meg, de egy átlagos kialakítású lakásban szerintem egy ilyen eszköz sem képes a surround hangzás előállítására.
-
Champipi
aktív tag
Kicsi Filipsz, ez telitalálat!
-
elefant
őstag
igazából az volt a bajom vele, hogy okés , hogy jól néz ki, meg szól jobban, mint egy átlag soundbar de a bd lejátszója lassú, a médialejátszó formátumtámogatása és a net tv rendszer is alapos ráncfelvarrásra szorulna. tehát hiába jók az alapok, de a kis finomságokra valahogy nem figyeltek oda eléggé.
-
titán
Nem értem, hogy miért erőltetik ezt a soundbar koncepciót. Lehet arra hivatkozni, hogy mekkora probléma bevezetékelni mindent, de ennél is épp olyan vagy még erősebb voodoora van szükség hogy szóljon valahogy. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel jobban szólna az egész kütyü, ha a szemből nyomott surround hangok helyett is a front hangszórókra koncentráltak volna. A lejátszó funkciókról meg ne is essen szó, mert az nagyon huszadik századi lett. Szomorú. És ráadásul a Philipsnek vannak elég kellemes mikrohifi rendszerei, és ha ezek mentén haladnának, és ezeken az alapokon építkeznének tovább, akár még komoly hifi szereplők is lehetnének.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
(V) ó k u s
tag
Hogy miért annyi amennyi?
"Ambisound Blu-ray
DVD soundbar rendszer (1.1)
Falra szerelhető új keskeny design
Flat TV kompatibilitás
HDMI kimenet (1080p)
Double Bass - valósághű basszus
Farudja DCDi chip
Flash audió és iPOD kompatibilitás
A FullSound™ olyan MP3-élményt nyújt, mintha CD-t hallgatna
DTS-HD és Dolby TrueHD a Hi-Fi surround hangzásért
Közvetlen USB kapcsolat
Soft Dome Tweeters hangsugárzók
DVD,DVD+R/RW,DVD-R/RW
(S)VCD
DivX Ultra, MPEG1, MPEG2, AVCHD, AVI, MKV, MPEG4, WMV, XviD lejátszás
CD,CD-R/RW és MP3-CD
JPEG
AUX-bemenet
Komponens videokimenet
Kompozit video (CVBS) kimenet
Ethernet
FM antenna
Mélynyomó-kimenet
Dokkolóegység-csatlakozó
Koaxiális digitális bemenet
Optikai digitális bemenet
Wi-Fi USB x 2
Összekötő (a Power Box-hoz)
Minden FTV-hez használható – 40”-es vagy nagyobb TV-hez optimális
HDMI kábel tartozék
3D lejátszás
NET TV funkció
WiFi Ready
MKV formátumot is lejátszik"Na, de ezt sem az átlagember fogja megvenni!
"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."
-
BloodRay
veterán
válasz (V) ó k u s #28 üzenetére
Na ezt jól meg aszontad...
Egyébként külsőre tényleg elsőrangú a készülék."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
TayRol
nagyúr
az a baj, hogy net tv van benne (ami kb. 3 éves cucc) es nem a smart tv, az sokkal gyorsabb, modernebb, átláthatóbb. en csak egy nagy méretű mkv-val próbáltam - vitte, de ahogy olvasom te azert alaposabban letesztelted.
a távirányito meg a valaha volt legrosszabb, ezt nem is ertem. sokkal jobbak is vannak de mostanaban minden új készülék (tv-k is) ezt kapjak. -
daninet
veterán
válasz (V) ó k u s #28 üzenetére
Te érdekelt vagy az eladásban?
Tele van hülyeséggel, pl ez: FullSound™ olyan MP3-élményt nyújt, mintha CD-t hallgatna
muhahaha
erről a listáról ezek amik érnek valamit:
Blu-ray
DivX Ultra, MPEG1, MPEG2, AVCHD, AVI, MKV, MPEG4, WMV, XviD lejátszás
CD,CD-R/RW és MP3-CD
Koaxiális digitális bemenet
Optikai digitális bemenet
Wi-Fi USB x 2 (minek kétszer wifi usb? )
3D lejátszás
NET TV funkcióAz összes többi felsorolásra sem méltó marketing hülyeség, vagy benne van egy 10dolláros kínai gagyiban is és nem indokolja a 230ezres árat
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Digitalis
senior tag
Ha jól látom a hangprojektor feletti TV a legendás, Cineos 9703-as. Képminőség terén a mai napig az egyik legjobb típusa a Philipsnek.
[ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Digitalis
senior tag
válasz Digitalis #35 üzenetére
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
erdoke
titán
Úgy mondod, mintha 5 füled lenne...
Ugyanezen okból a cikkben szereplő megállapítás is félrevezető kicsit:
"Az előlapon sűrű szövésű rács mögött helyezték el a két darab integrált center (frekvenciatartomány: 150 - 20000 Hz, impedancia: 4 ohm) és a négy surround (frekvenciatartomány: 150 - 20000 Hz, impedancia: 6 ohm) hangsugárzót. Ez első hallásra azért egy kicsit kevésnek tűnik, főleg, hogy akadnak olyan konkurens termékek, amelyekbe akár 30-40 hangszórót is belezsúfolnak."
Egyrészt első olvasásra tűnhet kevésnek, másrészt elméletben mindenféle térhatás leképezhető 2 (azaz kettő) db hangszóróval, hiszen csak két fülünk van. Nem mondom, hogy egyszerű, nyilván a tapasztalat/gyakorlat, és a cégek kevéssé sikeres próbálkozásai is ezt támasztják alá, de elméletileg nagyon is lehetséges.
A legjobb aláírás a héten
-
MC Pite
veterán
150-200ból olyan házimozi szettet rakunk össze, ami már zenére is jól szól.
Nem tudom kik azok akiknek a hátsók nem férnek el a falon és inkább ilyet hallgatnak...Persze még a 25ezres geniusoktól is odébb van (zenére) a hangja...
Akár 40et is adnék érte; de egy filérrel sem többet.A tv-hez inkább egy 2.1es szettet akasztottam, 6ch meg van a pc-n. A maradékból vettem használt hifit. Ja, 230be még a tv-m is belefér a 6ch, a 2.1 és a hifi mellé.
szerk: 230ba még nem fért bele a wifi?
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
válasz (V) ó k u s #40 üzenetére
Vókus, az nem azt jelenti hogy N I N C S benne wifi?!
Vegyé tízé' egy wifi sticket még...
Olyankor ne forgasd a szemed ha felületesen olvasol[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
qanic
tag
Ez a távirányító nagyon jó. Hűvös, kellemes érzés.
Háttérvilágítás minek? Nekem kb. 1 napig tartott megszokni a jót. Egyetlen gond van vele, hogy a TV menüjében 4x3 ikon van, pedig 5x3 is simán elférne.Hangprojektor. Már a neve is hülyeség. Egy 9000-es sorozatú TV a Blu-ray-en kívül mindent tud, amit ez. Aki ilyen kategóriában gondolkodik és pl: DTS-HD Master Resolution-t szeretne hallgatni, annak csak futja egy erősítőre meg 5db (akár falba építhető) hangfalra.
[ Szerkesztve ]
Marco Pantani - Momenti Di Gloria
-
daninet
veterán
Viszont azt is nehéz elfogadni, hogy ez minden, csak nem térhatású hangkeltő. Ez egy blueray lejátszó és egy 2.1-es hangfal egybeépítve, ami 230ezerért sok. Stereo rendszerből már közel audiofil összerakható egy kis vadászással ennyiből. A kettő pedig nem is hasonlítható egymáshoz.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
qanic
tag
Ha már ennyire kedves vagy hogy megkérdőjelezed egy számodra ismeretlen ember értelmi képességeit akkor azt "nehéz felfogni", hogy ha nem tud elhelyezni hátsó hangfalakat, akkor ne akarjon sourround hangot.
"Egyébként ennyi pénzből kb. egy normális erősítő, vagy egy félnormális, helytakarékos 5.1 szett jön ki, a kettő együtt nemigen."
Ennek azért utána kellene nézned, mert félnormális valóban nem jön ki, de olyan ami agyonveri ezt a hangprojektort olyan kijön 230.000-ből.
Az más kérdés, ha az előbb még azt állítottad, hogy nem akar hátsó hangfalakat, akkor miért akarna 5.1 szettet venni két normális hangdoboz helyett?
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Mindig el lehet helyezni, meg kell vizsgálni miért nem akarja valaki.
-Lakásban kevés a hely, nem lehet ideálisan elrakni a hangfalakat, rossz helyen van ehhez a kanapé stb.
Ebben az esetben ez sem fog működni. Térhatást pláne ne várjon pl a sarokban levő kanapén ülve.-Nagyon fura alakú a szoba, íves fal, bútor rossz helyen.
Ebben az esetben sem fog ez térhatást létrehozni, mivel ugye visszapattanó hangokkal működik, hülye alakú szobában nem jó eleve.-Nem illene az összképbe egy hangfal.
Ez gyenge kifogás, mert millióféle van.-Nem tudja a kábelt elvezetni.
Van wireless hangfal, illetve ott a flatwire ami akár be is festhető diszperzittel a falon és nem látszik.-Asszony nem engedi.
egyéni problémaMost ennyi jutott eszembe. 230ezerből egyébként kijönne egy pár Martin Logan hangfal ami olyan mint egy kép a falon, nem is áll ki jobban, és brutálisan szól
-
qanic
tag
Igen. Nem kérdés, hogy létezik az a felhasználói réteg, akinek megfelelnek az ilyenek, hiszen egy dizájnos, szépen megépített darabról van szó. Egy "szakmai" fórumon viszont nem hiszem hogy ennek a felhasználói rétegnek a szélesítésére kellene törekedni. Justin Bieber-re is van igény Wagner mellett, de nem kellene feltupírozni az előbbi jó tulajdonságait bármennyivel is könnyebben emészthető, mint az utóbbi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- BestBuy topik
- Mozilla Firefox
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest