Új hozzászólás Aktív témák
-
kaliczrob84
tag
válasz picur220 #2876 üzenetére
Én hónapokig szenvedtem az AA-val. Gyári kábelt használtam. Gyönyörűen felállt a rendszer, ment is egy darabig, aztán egyszer csak ledobta az AA-t. Utána nem is tudtam csatlakozni. Ha nagy nehezen sikerült mégis, akkor 1-2 perc múlva újra ledobta. Aztán kipróbáltam egy gyári samsung kábellel, és láss csodát, onnantól kifogástalanul működött minden. Renault Clio 2019
-
válasz kaliczrob84 #2901 üzenetére
Gyári kábelt hogy? Én vezettem már sok kocsit, de mindegyikben USB A csatlakozó volt, a gyári kábelnek meg mindkét vége C.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
vasi89
addikt
Hali,
Nem tudok eligazodni de ez normálisnak mondható vagy sem? Annyit tudni kell hogy Wifi, mobilnet. Nfc és Bt folyamatosan megy, illetve 2 Sim van a telefonban. De napi max 3,5 óra a SOT ami szerintem nem mondható normálisnak. Amikor megvettem a telefont, melegedett és merült mint a Titanic, elkudltem szervizbe cserélték az alaplapot és az akkut. Sokat nem javult a helyzet, néha melegszik de javarészt azzal nincs gond. Oké kB a fél életem a telefonon van, rengeteg appot használok napi szinten de hogy semmi nem fut a háttérben és majd 10%ot merül egy éjszaka alatt az szerintem sok.
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
Nem túl combos az a térerő amit jelez, ehhez képest a dupla SIM + a 3.5 óra nem is tűnik olyan rossznak. Egy SIM-mel nálam éjszaka merül 5-6%-ot legalább, de a 65W-os töltés mellett nem nagyon izgat, ráadásul a többi telóm sem volt jobb ami a merülést illeti.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
hard74
senior tag
2kártyával 4G-n nem sok a 9%,főleg a nem túl combos térerővel.Sokat eszik a 4G ezért én éjszakára 2G-re veszem vissza.
Igaz nem csak akkor,hanem amikor wifi van mindig.Nagyin sokat segít az üzemidőn.
Megértem azt is aki nem szeret kapcsolgatnide nekem ez nem feladat.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
vasi89
addikt
Megnezem köszi!
A többieknek pedig: a térerő azért volt kevés mert a képernyőfotó a garázsban készült, amúgy kB majdnem maxon van mindkettő Sim. Illetve meló közben is, elég jó térerő van a nap nagy részében, bent a 11. Kerület közepén. Illetve az 5g ki van kapcsolva fixen.
-
Black_Raven
veterán
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Stauffenberg
nagyúr
100%-ról 90%-ra merülni nagyon könnyen tud minden akku, mivel valahol 90% és 20% között van a teljesítményleadásuk optimuma (pontosabban a gyártók döntik el, hogy adott feszültség szintekhez milyen százalékosan kijelzett adatok tartozzanak, de általában 90% és 20% között van az akku számára kényelmes szakasz).
A helyzeteden meg nem sokat segít az, hogy az Android energiahasználati statisztikája úgy egy rakás szar, ahogy van már a kezdetektől fogva és 10+ év fejlesztés után is továbbra is úgy egy rakás szar, ahogy van.
Ha egy szinkronizálási folyamat a háttérben energiát fogyaszt, akkor szinte lenyomozhatatlan mi történik, ha pedig egy app fogyaszt indokolatlanul sokat, akkor csak reménykedni lehet benne, hogy nem egy külsős folyamatot hív meg (pl: Google Play Services, ami kismillió dolgot menedzsel a háttérben, például a helyadatokat is, így GPS-t vagy okosórát használó appokat is a háttérből ez szolgál ki, ha ezek beragadnak, sokszor a Play Services folyamat jelenik meg többlet fogyasztóként és nem tudod melyik appod műveli valójában, végig kell próbálni az összeset egyesével).Ja és egy tipp: Múltkor kíváncsi voltam mi a tököm ez a TikTok, leszedtem, megnéztem, nem tetszett majd megfeledkeztem róla, aztán azt veszem észre, hogy annak ellenére, hogy nem indítom el (sőt ki is volt lőve a folyamatok közül), napjában háromszor jelez a telefon, hogy a TikTok a háttérben nagyon fogyaszt valamit. Kijelentkeztem az appból, de akkor is. Végül letöröltem a brébe az egészet. Régen ilyen volt a Snapchat is, meg a Facebook/Messenger is, de ezeket mára javították ilyen szempontból.
Ezért nehéz megmondani nekünk, hogy mi fogyaszt nálad sokat. Nekem még a OnePlus -ös időkben volt 2 db SIM kártyám, nem fogyasztott érezhetően többet (10%-al csökkent talán a SoT, ami ~4 óra helyett 3,6 órát jelent, nem ég és föld). NFC és BT folyamatosan be van kapcsolva nálam és úgy szokott ~5 óra lett 8T-re váltás óta a SoT nálam, hogy ez 2 napra van szétosztva. Kicsit sűrűbb napokon, mikor 1 nap alatt merítem le, akkor 6-7 óra.
Ami még fontos lehet, nálam 2 db email fiók megy folyamatos szinkronizálással (privát és céges), de tudom aki sokat dolgozik telefonon, annak ennél is több lehet, ezek is tudnak a háttérben észrevétlenül fogyasztani. Egy IT-s barátomnál 12 db email fiók szinkronja megy, mindenhova powerbankkel mászkál.
-
eFeMeR74
senior tag
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Moleman
addikt
-
eFeMeR74
senior tag
válasz sirgeoff #2918 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ez egy beágyazott app. Minden frissítésnél lesznek,lehetnek gondok Reklamálni az app fejlesztőinél kell . Rakd fel a gyárit és akkor nem lesz gond. Magyarul töröld a frissítést.
Ezért van, hogy valakinél a Google van akinél a Digitális jólét app csinálja ezt. Ez legyen a legnagyobb bajMI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
gazee
tag
Hello! Nekem 1 sim-el kikapcsolt wifi+ mobiladattal 4% merűlt 8h alatt éjszaka.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Nálam nincs probléma a frissítéssel, nem talál frissítést
Viszont az android biztonsági frissítés felirat piros, miért?[ Szerkesztve ]
-
trance89
őstag
válasz ANDROID??? #2924 üzenetére
Oxygen Updater-en keresztül jött még csak
-
eFeMeR74
senior tag
válasz ANDROID??? #2924 üzenetére
Nem egyszerre jön ki OTAn, de általában, ha legalább 2x3x probálkozik beadhatja
Nekem KB2003 nál rányomta 2x egymás után és beadta. Első keresésnek nem talált rányomta még1x és tadam. Vagyis nem igaz, hogy csak Oxygen Updteren jön meg[ Szerkesztve ]
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Diák66
őstag
válasz ANDROID??? #2927 üzenetére
20x és tádá...... a legújabb rendszer van a telefonján, nincs mit frissíteni.
De majd csak megtalál engem is, mint a "karácsonyi láz". -
törölt tag
De most tényleg miért nem használjátok az oxygen updater-t? Ezerszer le lett írva már. A hivatalos oneplus szerverről tölti le a frissítést és nem kell várni. Amint kiadnak egy új frissítést már jelez is. Ennél egyszerűbb módja nincs ha nem akartok várni.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Én sem azért említettem, vagy kérdeztem, hogy most erről generálva legyenek a hsz-ek.
-
ANDROID???
addikt
Annyira hajtjátok itt azt a nyamvadt frissítést, hogy már letöltöttem az Oxygen Updater-t.
A stabil full-t töltöm le, ugye nem vesznek el az adatok és nem fog okvetlenül gyári visszaállítást alkalmazni? -
törölt tag
válasz ANDROID??? #2941 üzenetére
Leírja lépésről lépésre hogy hogyan kell frissíteni. Nem fog semmi adatot sem törölni.
-
Aljasvip
senior tag
Üdv!
Kicsit megkésve ugyan, de csatlakozom a 8T csapathoz egy karácsony utáni tőlem-nekem ajándékkal, egy Alzáról vásárolt készülékkel.Az akku témához szólva: Látom nem csak én küzdök vele, sajnos.
Szerintem látom mi okozza a hibát, de nem tudok mit tenni ellene: a Gmail, Maps, Drive, stb alkalmazások ~10 perccel a kényszerített leállításuk után újra beindulnak.
A Play esetében sikerült kiiktatnom az újraindulást azzal, hogy elvettem tőle a "rendszerbeállítások módosítása" jogot, de a többi gapps esetén nincs ilyen opció, pedig úgy sejtem ez lenne a megoldás.Az OTP-s netbank alkalmazás háklis a root-ra, így a root és custom ROM lehetősége sem segít.
Most még szenvedek ezzel, ha sikerül megoldani akkor megírom majd, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy az Android 12-re frissítés (+teljes legyalulás) lesz majd csak működő megoldás.
A telefon amúgy tetszik, lefolyik a szemem annyira szép a 120Hz-es megjelenítés, ezért szeretném megtartani, és reményeim szerint legalább 2 évig nyúzni.U.i.: Ami roppantul bosszant, hogy a most már 3 éves 6T-m kevésbé merül, 74%-os akku kondíció ellenére. Ott be is tudtam rendesen állítani, hogy minden appot gyilkoljon le alvó módban ("akku optimalizálás" funkció), és még a szinkronizálást se kellett kilőnöm.
-
bozont
veterán
válasz Aljasvip #2948 üzenetére
Itt is van akkuoptimalizáció. Nem tudom nálad mi lehet a probléma, mit jelent a gyenge akku. De most az ünnepek allatt kevesebbet nyomkodtam, egész jól bírja. Én csak az intelligens akkukezelést kapcsoltam be, semmi mást (kivéve a 9gag alkalmazásnál, ott inkább manuálisan bekapcsoltam az optimalizálást annyira tud fogyasztani).
[ Szerkesztve ]
-
Aljasvip
senior tag
válasz kaliczrob84 #2945 üzenetére
Én az Aliexpress-ről is rendeltem már 4db "original" Oneplus kábelt és 2db 15W-os autós töltőt is. Mindegyik kombinációban működött a 20/15W-os Dash Charge.
Navigálni talán ez is elég, így ha nem kell mindenképp a 65W-os töltés, akkor akár ezt is érdemes lehet kipróbálni.Ez a 65W-os kábel vaskosabbnak tűnik, több anyag van benne, így tuti drágább is lesz minden kábel és töltő hozzá.
#2949 bozont
Köszi.
Megtaláltam az akku optimalizációt már, az elmúlt 2 napban be is állítottam mindent mindenhol, a szinkronizációt és helyelőzményeket és minden egyebet kilőttem... de nem működik, mert újraindulnak mindig a háttérben a gapps-ok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest