Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mbalint987

    aktív tag

    válasz szazbolha #1068 üzenetére

    Az a baj, hogy a "többséget" állítod magad magad mellé, holott közel sem egyértelmű, hogy a véleményeddel a magyar társadalom többségét képviseled, sőt!

    "A magyarok 60 százaléka szerint a meleg, leszbikus és biszexulis embereket ugyanazok a jogok illetik meg, mint mindenki mást." (reprezentatív felmérésből, forrás)

    (#1056) szazbolha: "Ne haragudj, de valami gond lehet nálad, ha a homoszexuálisokat összekevered az Erdélyben élő magyarokkal vagy bármilyen kontextusban sorsukhoz hasonlítod a meleg létet."
    Nincs itt semmi látnivaló, a példa abszolút megállta a helyét. Egyébként meg itt egy kettős mérce: az Erdélyi magyarokat ne keverjük a homoszexuálisokkal, de utóbbi csoportot a pedofilokkal lehet? Érdekes...

    "Továbbra is azt gondolom fals példákat hoztok, bizonyítandó hogy a melegek mennyire elnyomottak Magyarországon"
    Nem akarja itt senki bebizonyítani, hogy "mennyire elnyomottak a melegek". Viszont bőven van még mit tenni (és kell is) ezen a területen, ez tény.

    "melegségüket a többségnek természetesnek kéne tartania"
    Annak tartod, aminek akarod, a lényegen nem változtat, ugyanis nem számít. Attól hogy nem beszélünk a témáról, nem lesz kevesebb meleg, csak a tudatlanság nő, amivel egyenesen arányosan fog nőni a félelem és az elutasítottság is. Ezt te sem akarhatod, ez nem lehet célja semmilyen józanul gondolkodó állampolgárnak.

    "Ha egy magyar ember magyarul beszél az természetes."
    Magyarországon igen. Külföldön meg nem biztos.

    "Ha két azonos nemű egymáshoz vonzódik az nem az."
    Neked nem. Sok magyar embernek meg igen. Ez max. a te egyéni véleményed, és nem tény.

    (#1053) Loveless: "Ezt a topikot be kellene zárni, vagy legalábbis rejtetté tenni, mert ennek így jó vége nem lesz."
    Ez valami burkolt fenyegetés lenne? :F (A nickneveddel egyébként találkoztam a Coming out c. írásom alatt is. Ott fenyegetőzésig jutott el a dolog. Itt nem hiszem, hogy haszna lenne.)

    (#1054) dabadab: +1

    [ Szerkesztve ]

    „Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/

Új hozzászólás Aktív témák