Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    Én azt vettem észre, hogy ez megint egy kicsit parasztvakitás , mert az AI olyan képeket ismer fel és olyanra késziti amilyen képekkel megtanitották és ez a rossz benne, mert egy elkészült képhez hasonlitja össze ami ráadásul a legtöbb esetben PS vagy valamilyen filter hatást már rányomtak.
    Igy azt a képet amit te most akarsz csinálni egy utófeldolgozott képre fogja változtatni.

    Ahelyett, hogy azt tanitották volna meg az AI-val, hogy a téma felismerésekor milyen rekesz, zársebesség és ido értéket használjon.Azért, hogy minél kisebb esélye legyen az egyszerü felhasználónak alul vagy felül exponált képeket vagy bemozdult képeket készitenie.

    A másik a portré mód, ez sem az, hogy ténylegesen ott helyben számolná, ki a megfelelő beállitást, hanem egy elöre elhomályosított részt tesz a képre.Normális esetben egy távolságmérőnek kellene benne lenni, hogy pontosan meghatározza a téma távolságát és hozzá a kamera beállitásokat, hogy mekkora mélységélesség kell .
    DE helyette egy homályos keretet dob a képre és ami a középtájon van az éles lesz a többi meg homály.

    HA kiprobálja valaki egy sima ujságlapot portré modba fotózni meglátja, normális esetben nem szabadna homályos résznek lenni, mivel nincs elötte és mögötte lévő tartalom mégis elmosodott a széle.

Új hozzászólás Aktív témák