- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nakivagyok
tag
Megérkezett!!
04.30-i rendelés Gearbestről, 05.05-én kezdték kiszállítani, szóval 13 napos szállítás. Ahhoz képest, hogy az elején még júniusra ígérték, nagyon jó!
Készítenék unboxing képeket/videókat, erre meg nem besz*rt az előző telóm kamerája?
Oneplus 2 egyébként, nem megy az autofocus, furcsa kerregő hangot ad az optika miközben fókuszálni próbál... Ennél jobb nem is lehetett volna az időzítés a kiszállításra. -
hwopapa
tag
válasz tibcsi0407 #1148 üzenetére
-
Gabesz87
veterán
válasz Nakivagyok #1151 üzenetére
Na én szinte dettó ugyanígy vagyok, mert a Honor 7-esem pár napja eléggé szarakodik, baromira lelassul, majd random újraindul, akár többször is egymás után. Főképernyőre visszatérve pedig mintha le lenne az egész fagyva, nem reagál semmilyen érintésre, csak a notification bar-t lehet lehúzni. Abban bízom, hogy csak szoftveres probléma, és egy hard reset megoldja, mert szeretném eladni, miután megvan a MIX.
-
floratm
senior tag
válasz Nakivagyok #1151 üzenetére
Mondj valamit. No
-
Gabesz87
veterán
Megjött!!!!! Már csak haza kéne menni.
-
alex.3
tag
Xiaomishop megjött, kedden kapom!
-
repvez
addikt
Most vettem át szintén GB rendelés 04.30-án.
Angliában nekem még csaptak mellé egy utazó átalakitó töltöt is mert 2x volt becsomagolva és a 2 csomagolás között volt.
DE fehér EU töltövel érkezett amugy fekete 6/64-es verzió.Első észrevétel, hogy kurva nehéz legalább is az elözö P7eshez képest fék keretes tokkal egyutt is fele ilyen nehéz.
ÉS hideg a fogása még..
DE a P7esemhez képest nem sokkal nagyobb igy simán lehet fogni .Tegnap már megjött hozzá a 2m-es usb kábel is , hogy leérjen a konektortól a szekrényre a teló és ne a kábelen lógjón.
-
repvez
addikt
válasz Gabesz87 #1162 üzenetére
1m körüli a kábel hozzá és tanulva a huawei p7esből én már elöre megvettem a 2m-es kábelt, mert nekem a fali dugaj és az éjjeli szekrény közt az egy méter kevés .
Egyébként 58%os töltöttségget mutatott mikor töltöre tettem, ezek szerint a gyártástól ennyit merült teljesen kikapcsolva? az kb 25nap
-
Gabesz87
veterán
Végül is nekem elég az 1m, de mindegy, majd elválik. Azt nem tudom, hogy vajon az autóban mivel fogom tudni tölteni, mert jelenleg amit használok, egy
BlitzWolf(Telekom-tól vásárolt) MaxMobile USB kábel (ami elvileg gyorstöltést is támogat), illetve volt egy Nilkin szivargyújtós töltőm, 2,1A-es, de navigáció közben a Honor 7 mégis merült, vagy legalább is épp hogy szinten tartotta jó esetben. Vettem egy minőségibbnek tűnő Xiaomi 2,4A-es töltőt, ez is csak szinten tartja az akksit, úgy vettem észre. Nem tudom, hol lehet a hiba....Félek, hogy akkor mi lesz a Mi MIX-el? Egyébként is kellenei fog egy USB C kábel a kocsiba is. Milyet érdmes venni, és hol? Használnám aktívan navira, úgyhogy 1 hónapot nem várnék vele.[ Szerkesztve ]
-
Nakivagyok
tag
válasz floratm #1155 üzenetére
Máris-máris, csak közben meló is van...
Ha egy szóval kéne jellemeznem, az a "Qvajó" volna, akit kicsit részletesebben is érdekel az első benyomás olvasson továbbCsomagolás
Kicsit leharcoltnak tűnt, nekem is hozzácsaptak félúton (dupla csomagolás) egy EU-s adaptert, ami látszólag agyon van használva, de szerencsére nem lesz rá szükség mert EU töltő van a dobozbanDoboz
Szépen összerakott, prémium érzet. Nincs rajta egyetlenegy kínai írásjel sem, amin kicsit meg is lepődtem, de full angol minden felirat és a leírás is benne. Teló, tok, eu töltő (2.5A), usb-c kábel, sim tű, jack átalakító, leírás a doboz tartalmaKészülék
Veletech-en én is fogdostam, de mégis olyan mintha most látnám, tapiznám először, nagyon bejön, valamiért sokkal jobban tetszik, mint a kiállított darab, talán mert az enyém A tok nagyon jól passzol rá, korábbi telefonjaimnál nem igazán használtam semmit, de ezen szerintem rajta hagyom, jó a fogása, nekem kézreáll.Első bekapcsolás
~40%-os töltöttségen érkezett meg, magyar nyelv kiválasztása után a kezdeti üdvözlő szöveg és beállítások betűtípusa kicsit fura, főleg az ékezeteknél, de szerencsére máshol nincs használatban ez a font
A rendszer gördülékeny, laggmentes, minden nagyon-nagyon gyors, de ezt el is vártam.
Android verzió: 8.0.0 OPR1.170623.032
MIUI verzió: MIUI Global 9.5 Stabil | 9.5.4.0(ODGMIFA)
Rendszerfrissítés nincs, a legújabb van fent, az előretelepített programok frissítése után a 64 gb-ból 53 használhatóÚjjlenyomat olvasó
Eddig azt hittem tisztában vagyok vele mit jelent az, hogy villámgyors, de nagy tévedésben voltam, mert EZ az! Elég csak az ujjbegyemmel a másodperc tört részéig ráböknöm a leolvasóra és már fel is oldott. Ilyet korábban még nem tapasztaltam, nagyon jóGesztusvezérlés
Könnyen meg lehet szokni, nekem bejön, a szoftveres gombokat rühellem, jó hogy van ez az opció.Hálózat
A helyen ahol jelenleg vagyok elég gyenge a Telenor térerő (nem a teló hibája), de a mobilnet stabilan hoz 22 Mbps-t. Böngészésben, letöltésben nem tapasztalható minimális lassúság sem. Majd kipróbálom full térerőn is.Multimédia, játék
Ez még odébb van munka után lesz rá időm -
tibcsi0407
félisten
válasz Nakivagyok #1165 üzenetére
Ez a global ROM vajon real global ROM?
Karavik? 30-án volt már global elérhető? Én úgy emlékszem, hogy nem.utdetailing.hu
-
repvez
addikt
válasz Gabesz87 #1164 üzenetére
ez engem is érdekelne, mert nekem a szivargyujtó töltö eddig bármilyet probáltam nem mindig veszi az áramot meg kell moszgatnom ,de lehet belemegyek egy gödörbe akkor már nem tölt és ha nem figyelek akkor lemerul a telo a gps alatt .
ÉS van , hogy nekem is akkor is merült mikor töltött. pedig 2,1A s volt elméletileg, akkor ehhez meg több kéne nem?Én nekem még uton van egy Y kábel, hogy a fülhallgatót és a töltöt is tudjam egyszerre használni , meg egy otg kábel is.
Viszont most hogy igy kezdenek beérkezni a készülékek jöhetne pár ötlet tokok ügybe és védő edzett üvegre is.
-
Gabesz87
veterán
Nekem ilyen érintkezési problémám azért nem volt egyikkel sem. A Nillkin és a Xiaomi töltő is elég minőségi, biztosan érintkező darab.
Már csak amiatt izgulok, hogy nehogy valami kompatibilitási probléma legyen az autó Bluetooth-a és a telefon közt, szóval simán tudjam majd párosítani. -
carbapenem
tag
válasz tibcsi0407 #1143 üzenetére
thx a közbenjárást, ill a korábbi Qi töltős felvetést
-
tibcsi0407
félisten
-
alex.3
tag
válasz realist #1161 üzenetére
Nem a trans-o-flextől kaptam értesítőt hanem az ügyfélszolgálattól
Tisztelt Ügyfelünk!
Örömmel értesítjük, hogy az Ön által rendelt telefon tegnap végre megérkezett.
Kínai rommal kaptuk, ami azt jelenti, hogy csak kínai és angol nyelv van benne, Play áruház pedig nincs.
A telefon romozása kb. 1-1.5 hetet vesz igénybe, ezért még egy kis türelmet kérnénk.
Természetesen, ha Önnek ezzel a rommal megfelel, kedden ki tudjuk küldeni vagy átveheti személyesen.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
Köszönettel!
Üdvözlettel!
Xiaomishop ÜgyfélszolgálatDe nekem jó a kínai rom is, majd én lecserélem!
-
repvez
addikt
válasz Gabesz87 #1169 üzenetére
Elvileg nekem is minőségi a szivargyujtóm, de valamiért ami másnak fixxel tart az nekem nem.
Egy Fiat Grande puntoban használom .
Már 2 tipust probáltam az egyik jobban mozog mint a másik.
Azt hittem ezek szabványosak legalább minden autóban.Azért ugy érzem, hogy nem volt rosz választás, hogy a GB-es verziót vettük, mert gyorsan megjött és nem kell bohockodni a rommmal sem, mert azért egy gyárilag telepitettel nyugodtabb vagyok mint amikor már egy telepitett után mokol valaki aki ugyan ugy akkor lát elöször ilyet mint én.
-
alex.3
tag
Ha így jön akkor így jön. Amúgy is nyitni akartam, mint minden Xiaomi telefonomat.
-
repvez
addikt
Egyébként nekem sztem egyenlöre megfelel igy ahogy jött, de azért pár oldalt vagy leirást ajánlhatnátok, hogy mik azok amit jó ha ismer és tud az ember miui romnl meg, hopgy hol tud tájékozodni az ember a különbözö problémákról megoldásokról.
Ez az első xiaomi telom, eddig csak motorola, meg huawei telom volt androidba.
-
repvez
addikt
amugy van valami felület ahol be lehet regisztrálni a telefont és valami jótálási jegyet vagy hasonlót letölteni amivel tudnám igazolni, hogy enyém a teló meg ha gond van akkor hova küldjem vissza?
-
alex.3
tag
válasz szabi__memo #1184 üzenetére
Nem hinném, ott írni szokták ha sw lenne. De pontosan így szól : "1 év jótállás és 2 év szavatosság"
-
Karavik
veterán
válasz tibcsi0407 #1167 üzenetére
Igen az eredeti Global Stable ROM, de attól már van újabb is, ez: V9.5.18.0.ODGMIFA
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
Két hete átküldtem nekik a legújabb Global Stable ROM-ot, mert hivatalosan még nem letölthető (többiek érdekében). De amúgy én is gyári ROM-al kértem, mert majd én megoldom magamnak a telepítést.
Egyébként értenek hozzá, emiatt nem kell aggódni (ezt levágtam a szervizes kollégával történő első telefonbeszélgetés alkalmával
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
Innen:
és
Az előbbi (V9.5.18.0) a legújabb Global Stable (hivatalosan ez még beta stable, publikus kiadás előtti teszt fázist jelenti), utóbbi (V9.5.4.0) pedig stabil Global Stable, amivel a Global variant Mi Mix 2S kerül gyárilag forgalomba.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Legújabb Global stable (V9.5.18.0.ODGMIFA) is Android 8.0 alapon van, nem is lesz hozzá 8.1 alap, viszont lesz Android P (9.0) alap, ami már készülőben van...
OTA fog frissülni majd a legújabb Global Stable-re, ha hivatalosan kiadásra kerül...
-
repvez
addikt
Egyébként egész könnyen ment az átköltözés a telefonon szinte csak a email cimemet kellett megadni és az appokon keresztül minden beállitás szinkronizált, pedig elötte mindent lementettem a másikról.
Egyébként egy hibát elkövettem , hogy nem néztem meg, hogy a régi és az uj készülék milyen SIM-et hasznáűl igy az ujba nem tudtam áttenni, mert abba már nano méret kell ,ezért holnap cseréltethetem ki. -
Karavik
veterán
válasz tibcsi0407 #1197 üzenetére
Igen ez pozitív mindenképp...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest