- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soultrapp
senior tag
Ki milyen fóliát vesz a kijelzőre??
A mi mix 2 fólia is jó rá?? Vagy az a pár mm különbség sokat számît? -
alex.3
tag
Tegnap este végre sikerült bootloadert nyitni, felraktam a twrp-t, felraktam a global romot.Telepítés után újraindult a rendszer, kiválasztottam a nyelvet (magyar) régió csak Kína van amit nem értek és innentől kezdve készülék keresési hibával folyamatosan újra indul. EU rom pedig el sem indult csak az Android felirat alatti 3 pötyli "szaladgál" no ilyenkor mi van? Pedig nem ez az első xiaomim de ezt nem értem.
-
veterán
Juhi juhi elindult lefele a dollár árfolyama...
-
veterán
556,58 most akcióba eu express szállítással. így bement az ár 150 e alá...
-
veterán
válasz tibcsi0407 #1859 üzenetére
128-as.
64 529.99 a 128-as 549.99 szerintem 64-est nem éri meg venni. (még pluszba jön az eu express kb 6 dollár)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Karavik
veterán
BL nyitás nekem sima ügy volt, azonnal nyitós Mi fiókom van így binding time várakozás nélkül ment nálam. Tegnap kaptam a telót, meló után ki is nyitottam.
Global ROM telepítéshez nem kell TWRP
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
Mi Flash tool + Global stable fastboot ROM (fentebb linkeltem legújabbat)
Mi Flash-ben telepítsi opcióként "clean all"-t válaszd.
Te is China ROM-al kaptad? Mert, ha Global ROM-al kaptad és csak frissíteni szeretnél akkor Global Stable recovery verziót letöltötd telóra és system updater-ből telepíted. Lényeg, hogy TWRP nem kell hivatalos Global ROM-hoz
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
veterán
Hogy lehet könnyen átköltözni iphone-ról mi mix 2s-re? Gondolom a játékban elért eredmény itt is megy a levesbe?
-
JoHn123
tag
Sziasztok! Nekem is megjött az eustock-tól, szép ügyes, és gyors, talán csak a kijelző karcsúbb picit mint a zuk z2 pro amoledje. Viszont ezt napfényben is látom. Globál rom van rajta, jött egy ota frissítés is, de face unlockot nem találtam. Nincs is?
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Melyik a SIM1 és SIM2 tray? Nincs rajta semmi jelölés...
-
alex.3
tag
Köszönöm a segítséget, minden fasza végre global rom van a kicsikén. Ma megkaptam én is az eustock csomagját itt figyel a táskámban mindjárt beleköltözöm. (ha kell valakinek 6/64 black)
-
Karavik
veterán
Igen tegnap megjött. Most tettem fel a global stable fastboot ROM-ot. Mindjárt feltűnt, hogy telefonhívás közben a közelség érzékelő szarul működik, vagy nem sötétedik el a kijelző amikor a fülemhez teszem, vagy ha elsötétedik, akkor nem kapcsol vissza, ha elemelem a fülemtől. Remélem csak szoftveres faszság...
(#1889) kelzsoca:
Köszi, valóban!
[ Szerkesztve ]
-
Capox
csendes tag
Nekem is tökéletesen működik az érzékelő. Global GB-ről 6/128. Viszont a téma hiánya rohadtul idegesít. Ez így marad mondjuk 10-el is majd?
-
Gabesz87
veterán
válasz Karavik #1891 üzenetére
Szia. Nekem is problémám van a közelség érzékelővel. Szintén ez hogy telefonálás közben néha azt veszem észre hogy nem kapcsolt ki a kijelző és már össze vissza nyomkodtam a fulemmel, arcommal. De ha elveszem majd visszateszem a fulemhez, kikapcsol, szóval nem értem mi lehet a gond. Ma is azt vettem észre pl. egy tel. közben,hogy idióta módra felhalvanyan pislakol a kijelző, mintha nem tudná eldönteni hogy na most akkor kikapcsolja vagy ne.
Már azon gondolkodom hogy beviszem egy xiaomi szervizbe (nem tudom most fejből, kik, hol szervizelik a xiaomi telokat) csak hogy megnézzék, ők mit mondanak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Engem mondjuk sokkal jobban zavar, hogy gyakorlatilag 12 óra alatt lemerült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest