- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz SztiviVander #16000 üzenetére
ok
adok érte egy mi9-et -
-
Kevin Spéci
tag
válasz norbert1998 #16008 üzenetére
Kiveszi a dobozból a pénzt, és kifizeti. Magától értetődik.
-
Kevin Spéci
tag
Kijött az új stabil eu ROM. Vajon mi van benne?
[ Szerkesztve ]
-
Kevin Spéci
tag
válasz Kevin Spéci #16010 üzenetére
Hát akkuopzimalizálás biztos nincs, majdnem dupla sebességgel merül az előzőhöz képest.
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Hát...még nem frissítettem, de a mentésekig már eljutottam.
Egy dolgon azonban elgondolkodtam. Most használom anno Droidmester által ajánlott SmartPack-Kernel Manager progit, melyben custom kernellel segítségével lehet állítani a kijelző színein, kontrasztján.
És hát nagyon jól be volt/van állítva. Visszatérni a gyárira az nettó fakóság ezek után.Szóval, hogy MIUI 11 és A10-hez ki melyen custom kernelt használ, ami jó, nem bugos, nem zabál és lehet használni a progit a kijelző jobbá tételére.
Köszönöm!
Xiaomi 13 eu dev...
-
Zle755
csendes újonc
válasz retesz147 #16012 üzenetére
a simple kernel nem támogatja a miui-t, ezen kívül van a mipa, amit konkrétan én használok (a legfrissebb egész jó, akadásmentes és fogyasztásban is jó) és van kb 2 még, amik elég friss fejlesztések, a lawrun és a twisted (nem tudom mennyire kiforrottak, nem kísérleteztem velük). sokból nem lehet válogatni, de egy is jó, ha tökéletesen működik... amúgy a smartpack-ból mikor került ki a minimum brightness beállítási lehetőség? nagyon hiányzik...
-
nagyúr
-
Zle755
csendes újonc
válasz DroiDMester #16014 üzenetére
óóó, látom, a 8.6-nál vették ki ezt az opciót ezek szerint akkor a 8.4et ajánlom (már ha fontos opció ez is), mert a 8.5 akadozott
-
veterán
Graf nem kellene az összefoglalót frissíteni? Tök csúnyán néz ki, hogy fél éves.
-
veterán
Az új o+8 prohoz képest egyből másképp néz ki a mi 10 pro ára is
-
norbert1998
nagyúr
Az utoljára linkelt (nem épp mostanában volt ) GCam nektek sem menti el a fájlokat? Csekkoltam több, különböző telón is, ugyanaz. Elkészül a kép, végez a HDR fűzéssel és el is tűnik a kép a galériából.
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz norbert1998 #16023 üzenetére
Nálam jól működik.
-
Zsoleszhun
addikt
-
norbert1998
nagyúr
válasz Zsoleszhun #16025 üzenetére
4-5-ször próbáltam már. És mint mondtam, több telefonon is.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz norbert1998 #16026 üzenetére
Sajnos már nem tudom kipróbálni, most egy p30 pro-n lakom.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
retesz147
addikt
válasz Zsoleszhun #16027 üzenetére
Szép életpályát írsz le, de a szíved csak-csak visazahúz
Biza ritka jó, normális, segítőkész készülekfórum (volt) ez!
De ahogy látom, kopik szépen lassan.Xiaomi 13 eu dev...
-
Zsoleszhun
addikt
Majd a mi10 topikban biztos sokan találkozunk
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
thefreeman
aktív tag
válasz norbert1998 #16026 üzenetére
Nálam is működik normálisan.
-
veterán
válasz Zsoleszhun #16030 üzenetére
Az kizárt... a mix 4, vagy a K30 pro lesz a következő telóm a mostani felhozatal és látható telefonok közül.
-
floratm
senior tag
Én is megyek utánatok, majd az Mi15-Mi16 környékén...
Addig használom a világ legjobb telefonját
-
veterán
Mit ajánlanátok app-ot amivel telefonon lévő mp3-at meg tudnék vágni csengőhangnak?
-
veterán
Karavik
Az amazfit app szinkronizál neked normálisan az órával az utolsó frissítés óta?
-
veterán
-
Karavik
veterán
válasz INGJOKE #16043 üzenetére
Nekem is ezt írja óráról manuális frissítés esetén, de én telóról szoktam megnyitni az Amazfit appot és lefelé Swipe-olok a frissítéshez. Valamikor többször meg kell ismételni mert az adatok nem jelennek meg, hiába írja ki hogy sync 100% ...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
SztiviVander
őstag
válasz INGJOKE #16043 üzenetére
Ha ez a redőny-general-sync akkor nálam megy, csatlakozik wifire es syncel. Amazfit app meg amikor megnyitom (fut háttérben mindig, akkukímqélő off, auto start, lockolva appváltóban) akkor magától szinkronizál egyet. Mix2s utolsó eudeven, amazfit app és stratos fw is a legfrisebb.
-
Karavik
veterán
válasz SztiviVander #16045 üzenetére
Ez Stratos 3 specifikus, legfrissebb óra ROM frissítés nem lett jó, már többen jelezték. Valakinek be sem bootolt az óra a rom frissítés után:
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
veterán
Fuuu már csináltam fr-t az órán letöröltem az alkalmazást. Egyre rosszabb. Most már amiket eddig tudott wifi kódok meg ilyenek egyik sem megy. Van ennek az órának valami fóruma vagy valami? Lehet ott meg tudják mondani hogy lehet újra működővé tenni?
-
veterán
nah most fogyott el a türelmem. Tegnap ment egy fr az órának és egy app újratelepítés azóta kb 20 dolláros kínai kacatként működik. Reggel el is aludtam, mert nem ébresztett. Beállítom az ébresztést és nem menti el. A telefonhoz csak látszólag van csatlakozva, nem látom az appban az akkutöltöttséget sem. Egy csomó funkció nem működik, de az üzenetek meg átjönnek bár ma már az is ilyen kérdőjeles szarokkal.
Szóval van ehhez valami fórum ahol tudnak segíteni új romot tenni rá és megmondani melyik app működött még jól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest